jimaros Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Done:D Τόσα άντεξα. Είχε κι άλλα. xaoxoaxoaxoaxoaoxoaxoaxxx:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Black wolf Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Ρε παιδια να κανω μια ασχετη ερωτηση.Μερικες φορες οταν παιζω το just cause μου κολλαει.Και ειδικα οταν ανεβαινω στην οροφη ενος αυτοκινητου.80 τις εκατο θα μου κολλησει.Το cd δεν ειναι γρατζουνισμενο,ουτε και εχω πειραξει την κονσολα. Αυτο μου το παρουσιαζει και στο BF που αδυνατει να το διαβασει πλεον και μου λεει να το βαλω σε ενα 360. Οπως και σε μερικα αλλα παιχνιδια. Επισης,τρωει κατι ακυρα κολληματα. Μηπως η συσκευη θελει σουταρισμα για Γερμανια?Γιατι ειχα στειλει στην Γερμανια αλλη μια κονσολα. Μηπως ξερετε?
Daredevil Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 . . . merikoi exoun kai pms. . . To kako me ton fits einai oti to kourazei mexri shmeio fwskolos px er: pws kanoume kopies?ap:me to xbc2.5klp klp er:8eleis na peis oti einai toso aplo na tis kaneis me to xbc ap:nai er:dld katse gia na katalabw einai toso aplo dld to nero den kanei ap:nai, oxi to nero den kanei er:me all drive dld den ginete, 8eleis na peis oti to exeis dokimasei kai den kanei to nero. mono me to xbc ginete dld
teo360 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 . . . merikoi exoun kai pms. . . To kako me ton fits einai oti to kourazei mexri shmeio fwskolos px paides kopste ligo me exete kani na dakriso apta gelia.
frou-frou Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Pios foskolos re paidia; Edo milame exei kseperasei kai ton spielberg me tin fantasia kai ta senaria pou kanei o fits. Paei gia Oscar #%R#%@!
jimaros Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Loipon akouw.Poios analamvanei na ekdosei to parapanw vivlio?
frou-frou Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Εγώ αναλαμβάνω να κάνω την μετάφραση στα αγγλικά γιατί το βλέπω να κάνει τρελές πωλήσεις στο εξωτερικό το book. Mε τέτοια φυντάνια που βγάζουμε !
jimaros Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL Paidia ginetai enw katevazw ena torrent na stamathsw to download kai na tou valw na kanei mono seeding/upload?
panther_512 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Το παραξηλώσατε κύριοι και κυρίες. Αν αναλώνετε έτσι τις σελίδες, πώς περιμένετε μετά ο Α ή Β αρχάριος να βγάλει άκρη από όλες αυτές τις σελίδες? Δε λέω, ο fits ήταν λίγο υπερβολικός, αλλά κάπου κι εσείς το παρακάνετε. Δεν το βλέπω το καημένο το παιδί να ξαναπατάει εδώ πέρα. Τέλος, για την έκδοση του βιβλίου με τα αποφθέγματα του fits13, χρειάζεστε τη συναίνεσή του, μιάς και είναι ο αποκλειστικός κάτοχος των πνευματικών δικαιωμάτων. Και εννοείται φυσικά ότι δικαιούται μέρος των κερδών από τις πωλήσεις του βιβλίου.
nodas_21greek Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 πάντως η μόνη ατάκα που έλειπε από την μοναδική συνεννόηση ήταν. "δώσε μου 2κρ σε τριγωνικό ραντάρ!"
Blackjim Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Το παραξηλώσατε κύριοι και κυρίες. Αν αναλώνετε έτσι τις σελίδες, πώς περιμένετε μετά ο Α ή Β αρχάριος να βγάλει άκρη από όλες αυτές τις σελίδες? Δε λέω, ο fits ήταν λίγο υπερβολικός, αλλά κάπου κι εσείς το παρακάνετε. Δεν το βλέπω το καημένο το παιδί να ξαναπατάει εδώ πέρα. Τέλος, για την έκδοση του βιβλίου με τα αποφθέγματα του fits13, χρειάζεστε τη συναίνεσή του, μιάς και είναι ο αποκλειστικός κάτοχος των πνευματικών δικαιωμάτων. Και εννοείται φυσικά ότι δικαιούται μέρος των κερδών από τις πωλήσεις του βιβλίου. symfwnw Re seis , ksefygate. Ntaksei , eirwneftikame , tou ta xwsame ligo poly , e min to paratravate ki eseis. Genikotera mporoume apla na leme peri xbox360 "hacking" edw mesa? Giati teleutaies vdomades olo mlkies grafontai edw mesa. Sry kiolas dld , alla mono xbox360 topic den einai :???:
GabrielConnor Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Καλά, ας άδειαζες και εσύ τρείς φορές την ημέρα το Inbox του PM σου απ΄τα spam και τα λέγαμε τότε(@panther + Blackjim). Δεν είναι να κάνεις το καλό πλεόν.
jimaros Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Mou leei kapoios ti akrivws einai to ratio sta torrents re paidia? Einai h analogia download kai upload pou exeis kanei se ayto pou katevazeis h kati allo?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.