Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Hacking Topic

sargos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε παιδια να κανω μια ασχετη ερωτηση.Μερικες φορες οταν παιζω το just cause μου κολλαει.Και ειδικα οταν ανεβαινω στην οροφη ενος αυτοκινητου.80 τις εκατο θα μου κολλησει.Το cd δεν ειναι γρατζουνισμενο,ουτε και εχω πειραξει την κονσολα.

Αυτο μου το παρουσιαζει και στο BF που αδυνατει να το διαβασει πλεον και μου λεει να το βαλω σε ενα 360.

Οπως και σε μερικα αλλα παιχνιδια.

Επισης,τρωει κατι ακυρα κολληματα.

Μηπως η συσκευη θελει σουταρισμα για Γερμανια?Γιατι ειχα στειλει στην Γερμανια αλλη μια κονσολα.

Μηπως ξερετε?

Δημοσ.

. . . merikoi exoun kai pms. . . :P To kako me ton fits einai oti to kourazei mexri shmeio fwskolos px

er: pws kanoume kopies?

ap:me to xbc2.5klp klp

er:8eleis na peis oti einai toso aplo na tis kaneis me to xbc

ap:nai

er:dld katse gia na katalabw einai toso aplo dld to nero den kanei

ap:nai, oxi to nero den kanei

er:me all drive dld den ginete, 8eleis na peis oti to exeis dokimasei kai den kanei to nero. mono me to xbc ginete dld

Δημοσ.

Εγώ αναλαμβάνω να κάνω την μετάφραση στα αγγλικά γιατί το βλέπω να κάνει τρελές πωλήσεις στο εξωτερικό το book.

Mε τέτοια φυντάνια που βγάζουμε :)!

Δημοσ.

Το παραξηλώσατε κύριοι και κυρίες.

Αν αναλώνετε έτσι τις σελίδες, πώς περιμένετε μετά ο Α ή Β αρχάριος να βγάλει άκρη από όλες αυτές τις σελίδες?

Δε λέω, ο fits ήταν λίγο υπερβολικός, αλλά κάπου κι εσείς το παρακάνετε.

Δεν το βλέπω το καημένο το παιδί να ξαναπατάει εδώ πέρα.

Τέλος, για την έκδοση του βιβλίου με τα αποφθέγματα του fits13, χρειάζεστε τη συναίνεσή του, μιάς και είναι ο αποκλειστικός κάτοχος των πνευματικών δικαιωμάτων.

Και εννοείται φυσικά ότι δικαιούται μέρος των κερδών από τις πωλήσεις του βιβλίου.

Δημοσ.
Το παραξηλώσατε κύριοι και κυρίες.

Αν αναλώνετε έτσι τις σελίδες, πώς περιμένετε μετά ο Α ή Β αρχάριος να βγάλει άκρη από όλες αυτές τις σελίδες?

Δε λέω, ο fits ήταν λίγο υπερβολικός, αλλά κάπου κι εσείς το παρακάνετε.

Δεν το βλέπω το καημένο το παιδί να ξαναπατάει εδώ πέρα.

Τέλος, για την έκδοση του βιβλίου με τα αποφθέγματα του fits13, χρειάζεστε τη συναίνεσή του, μιάς και είναι ο αποκλειστικός κάτοχος των πνευματικών δικαιωμάτων.

Και εννοείται φυσικά ότι δικαιούται μέρος των κερδών από τις πωλήσεις του βιβλίου.

symfwnw

Re seis , ksefygate.

Ntaksei , eirwneftikame , tou ta xwsame ligo poly , e min to paratravate ki eseis.

Genikotera mporoume apla na leme peri xbox360 "hacking" edw mesa?

Giati teleutaies vdomades olo mlkies grafontai edw mesa. Sry kiolas dld , alla mono xbox360 topic den einai :???:

Δημοσ.

Καλά, ας άδειαζες και εσύ τρείς φορές την ημέρα το Inbox του PM σου απ΄τα spam και τα λέγαμε τότε(@panther + Blackjim).

Δεν είναι να κάνεις το καλό πλεόν.

Δημοσ.

Mou leei kapoios ti akrivws einai to ratio sta torrents re paidia?

Einai h analogia download kai upload pou exeis kanei se ayto pou katevazeis h kati allo?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...