Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Hacking Topic

sargos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Milame exei ginei eleos h katastash...Alla sto telos vgainoume emeis kakoi...Kaname tosous mhnes na mazepsoume odhgies kai guides, ri3ame tosous kafedes enw diavazame kai ta 8elei o FITS13 etoima...Sto telos 8a 8elei na tou ftia3oume kai guide sta ellinika.....

Arxizei na kalokairiazei telika....

oyte kai to hitachi thelei connectivity kit, toylaxiston oxi aparaitita, mporeis na kaneis kallista ti doyleia kai me ena linux boot cd (slax)

Mporeis kalysta na to kaneis sto hitachi kai me to crossed wire trick arkei na mhn eisai skrapas se hlektronikes syndeseis kai peri anthstasewn gt 8a kapseis to 360....Gia kapoion pou 3erei einai pio aplo apo to slax cd ksessalonikie....

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

@fits13

Ρε παίδαρε αφού βλέπεις ότι δεν τη παλευεις να το φλασάρεις μόνος σου.

Καλοκαίρι έρχεται θα βάλεις κανένα φραγκάκι στην άκρη. Πήγαινε πλήρωσε να στο φλασάρουνε σε 10 λεπτα.

Δημοσ.

fits13 Αν είσαι τυχερός και μένεις Αμπελόκηπους η εκεί κοντά θα έρθω να στο φτιάξω εγώ.Θα έρθω την Τετάρτη το πρωί για ψώνια και θα φύγω το βράδυ η την πέμπτη.Δ'υσκολο να έχω χρόνο την τετάρτη αν φύγω την πέμπτη θα κανονίσουμε να έρθω.

Αλλά όχι ερωτήσεις θα έρθω να στο φτιάξω μην με πιάσει και το κεφάλι μου εντάξει?

Δημοσ.
fits13 Αν είσαι τυχερός και μένεις Αμπελόκηπους η εκεί κοντά θα έρθω να στο φτιάξω εγώ.Θα έρθω την Τετάρτη το πρωί για ψώνια και θα φύγω το βράδυ η την πέμπτη.Δ'υσκολο να έχω χρόνο την τετάρτη αν φύγω την πέμπτη θα κανονίσουμε να έρθω.

Αλλά όχι ερωτήσεις θα έρθω να στο φτιάξω μην με πιάσει και το κεφάλι μου εντάξει?

Μπραβο ρε φιλε εισαι συγκινητικος!:mrgreen:

Δημοσ.

Xa. Kai nomizete epeidi kapoios tha filotimithei na tou to ftiaksei , tha teleiwsei to epiko "oi apories tou fits13" thread?

Eiste gelasmenoi.

O fits tha epanelthei me nea kauta erwtimata :P :p

Δημοσ.
Xa. Kai nomizete epeidi kapoios tha filotimithei na tou to ftiaksei , tha teleiwsei to epiko "oi apories tou fits13" thread?

Eiste gelasmenoi.

O fits tha epanelthei me nea kauta erwtimata :P :p

Εκτος και αν ο dreaming123 αναλαβει και το support μετα το flashαρισμα. :D

Δημοσ.

ΧΑΧΑ.

Όπως είπα θα του το φτιάξω αλλά χωρίς ερωτήσεις.

Μην πάω και μετά κατεβάσω κανα κουτάκι depon.

Αν και ανησυχώ γιατι δεν έχει απαντήσει ακόμη στο pm.

Δημοσ.

re pedia evala simera ena pexnidi pou pira apo to thio.vazo to dvd mesa kai mou anavi to tetarto lampaki kai egrapse kati stin othoni to opio den prolava na diavaso giati apo tin tromara mou to esvisa amesos.leo oxi re g@moto prin ena mina to eftia3a.otan to 3anani3a omos doulepse kanonika kai epe3a kanena 5lepto.ti pezi me auta ta errors?mia matia pou eri3a sto google mpori na einai to dvd to hard disk kai merika alla.3anadoulepse omos xoris na kano tpt.mpori na itan tis stigmis e?

Δημοσ.
ΧΑΧΑ.

Όπως είπα θα του το φτιάξω αλλά χωρίς ερωτήσεις.

Μην πάω και μετά κατεβάσω κανα κουτάκι depon.

Αν και ανησυχώ γιατι δεν έχει απαντήσει ακόμη στο pm.

Mπορεί να μαζεύει ερωτήσεις, για αυτό να μην πρόλαβε να σου απαντήσει! :mrgreen:

Δημοσ.

Εμ,τι περιμένατε;Γκρίνια στην γκρίνια του κόψατε τον αέρα:oops:

Τώρα κάνει αλλού τις ερωτήσεις του (ως fits79):mrgreen:

@mike^^ :Η παναγιά μαζί σου.

Δημοσ.
Εμ,τι περιμένατε;Γκρίνια στην γκρίνια του κόψατε τον αέρα:oops:

Τώρα κάνει αλλού τις ερωτήσεις του (ως fits79):mrgreen:

@mike^^ :Η παναγιά μαζί σου.

Υπαρχει και το χειροτερο ενδεχομενο.να υπαρχουν πολλοι fits (ο δικος μας ειναι ο 13ος, ο αλλος ειναι ο 79ος)

Προσοχη! Ζουν αναμεσα μας!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...