jimaros Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Re pedes an paroyme ena moded firmware updated xbox360 kai den mas dwsoyn to original firmware file mporoyme na doyme ayto to monadiko key gia to xbox360 apo tin moded firmware poy exei twra to xbox360 dvdrom drive mas? An nai pws akrivws? An oxi pali kai theloyme meta na to xanakanoyme firmware update me ti poio nea ekdosh firmware den mpoyme kanoyme tipota, swsta???? Telos ton kwdiko(key) stin original h' oxi ekdosh firmware poy ton vlepoyme kai meta ama theloyne na xanakanoyme firmware update pws to vazoyme sti nea firmware? To key tou dvd den exei kamia sxesh me to na alla3eis firmware...Apla gia na peraseis to neo firm kaneis restore me to restore.bat pou sou exei to kainourgio firmware...An pali 8es apla na deis kai na krathses to key tou dvd katevase to teleytaio "drive tools" apo #xbins h apo xbox-scene kai to kaneis save...Katalaves?...To key to xrhsimopoieis an pa8ei kati to dvd h an 8eleis sth 8esh p.x. tou hitachi na valeis samsung...
jimaros Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Paidia an katevasw to torrent apo to 8eio mporw meta na katevasw to game apo allo ypologisth h mono apo ayton pou exo kanei to register?
fits13 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Diladi den mporeis se ena moded xbox360 poy den exeis to original firmware(giati osoi modaroyn ta xbox360 den soy dinoyn kai to original firmware se ena cd) na peraseis ena allo???? Kai to rwtaw ayto giati an vgei poio neo firmware poy prepei na perastei giati me to palio den tha mporeis na paizeis kapoia games den tha mporeis na to valeis kathoti dentha exeis katholoy to original firmware poy lete oti xreiazetai panta prin kaneis opoiodipote upgrade firmware. Diladi panta gia na kaneis ena neotero firmware update prepei na peraseis pali sto drive to original(restore.bat) kai meta afoy peraseis to original na peraseis to poio neo firmware swsta? Den yparxei kapoios tropos na peraseis to neo firmware XWRIS na peraseis pali to original, diladi panw apo to eidi moded firmware na peraseis apla to poio neo opws kaneis se ola ta dvdrw twn ypologistwn.
jimaros Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Mporeis se ena moded xbox360 poy den exeis to original firmware na peraseis ena allo???? Kai an nai me poio tropo? kala re na diavazeisden 3ereis???? apo panw ti eipa prin?
snik Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Paidia an katevasw to torrent apo to 8eio mporw meta na katevasw to game apo allo ypologisth h mono apo ayton pou exo kanei to register? apo opou thes apla prepei na kaneis log-in sto site
andreas_p Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Re paidia mexri tora iksera oti mporo na grapso apo ena idi back up paixnidi allo back up. Tora omos pou to dokimasa apetyxa. ebala me clone 5.2.9.1. copy cd, tou orisa to reader kai to writer kai arxise tin diadikasia. omos meta apo ligo stamatise kai mou to petakse ekso. Kano kati lathos i mipos ftaiei to oti i syskeyi pou diabazei einai ligo palia? Grafo me pioneer 111d. as apantisei re paidia kapoios!
fits13 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 File andreas_p giati den dokimazeis to clonecd 5.3.0.1 poy einai kai i teleytaia version toy programmatos.
jimaros Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 as apantisei re paidia kapoios! den mporw na sas katalavw giati grafete me to clone cd afou yparxei to dvd decrypter....oute error oute tipota..ti na pei kaneis....
andreas_p Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 ok paides tha prospathiso kai me ta 2 poy eipate kai blepoume. Thanks! Me to dvd decrypter kano apla write iso kai tou epilego to arxeio i thelei kamia alli rythmisi?
fits13 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Ki egw den mporw na sas katalavw giati grafete oloi me to dvddecrypter afoy to sigegrimeno programma exei ftiaxtei mono gia tainies kai oxi gia ola ayta poy to xrisimopoieite enw to clonecd kai imgburn einai gia grafeis apo dvd se dvd kai dvd apo image arxeia... Ara mallon esi eisai o akiros kai oxi oloi oi ypoloipoi. Swsta? Milaw panta filika kai oxi epithetika to lew gia na min parexigithw file jimaros etsi.
modecris Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Αν το reader σου είναι παλιό,στείλε το για ανακύκλωση... πάρε άλλο ή κάνε την δουλειά σου μόνο με το pioneer, προσέχοντας πάντα να μην πολυζορίζεις το PC σου κατά την διάρκεια της εγγραφής (ειδικά αν είναι παλιό).
fits13 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Telika re pedes tha moy apantisei kaneis???? Diladi den mporeis se ena moded xbox360 poy den exeis to original firmware(giati osoi modaroyn ta xbox360 den soy dinoyn kai to original firmware se ena cd) na peraseis ena allo???? Kai to rwtaw ayto giati an vgei poio neo firmware poy prepei na perastei giati me to palio den tha mporeis na paizeis kapoia games den tha mporeis na to valeis kathoti dentha exeis katholoy to original firmware poy lete oti xreiazetai panta prin kaneis opoiodipote upgrade firmware. Diladi panta gia na kaneis ena neotero firmware update prepei na peraseis pali sto drive to original(restore.bat) kai meta afoy peraseis to original na peraseis to poio neo firmware swsta? Den yparxei kapoios tropos na peraseis to neo firmware XWRIS na peraseis pali to original, diladi panw apo to eidi moded firmware na peraseis apla to poio neo opws kaneis se ola ta dvdrw twn ypologistwn.
modecris Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Ki egw den mporw na sas katalavw giati grafete oloi me to dvddecrypter afoy to sigegrimeno programma exei ftiaxtei mono gia tainies kai oxi gia ola ayta poy to xrisimopoieite enw to clonecd kai imgburn einai gia grafeis apo dvd se dvd kai dvd apo image arxeia... Ara mallon esi eisai o akiros kai oxi oloi oi ypoloipoi. Swsta? Milaw panta filika kai oxi epithetika to lew gia na min parexigithw file jimaros etsi. Και τα δύο είναι φτιαγμένα για τον ίδιο ακριβώς λόγο,δλδ την αντιγραφή ενός οπτικού δίσκου σε έναν άλλο ή την δημιουργία image. Απλώς το decrypter έχει ειδικευτεί στις ταινίες. Εγώ και τα δύο που έχω δοκιμάσει,no problem...
viper2005 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 to dvddecrypter douleyei akoma kai ekei pou to clonecd stamataei kalo tha itane ayta ta akiros na ta kratas gia tin parti sou
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.