jimaros Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Re pedes kati simantiko gia emena apo thema praktikis. An kanoyme image me to xbox backup creator 2.5 image enos original game 360 kai meta grapsoyme to iso arxeio me to nero 6 h' 7 tha paizei kanonika to paixnidi h' prepei aparaitita na graftei to iso arxeio me ta programmata clonecd, imgburn??????? To exei dokimasei kaneis??? An nai toy doylepse me nero???? Sas eyxaristw poly. sto imgburn kai sto clone cd mporeis na oriseis layerbrake oste na graftoun swsta ta dual layer disks.grafei diaforetika pragmata se ka8e strosh p.x. sound kai video kai sthn allh data..to piases?? re paidia mia erotisi.me laptop mporo na kano back up paixnidia i oxi.an agoraso to samsung kai to 111 tha mporo na kano douleia;; an katafereis kai ta syndesies e3oterika me kapoio metatropea kai sou ta anagnorizei den yparxei promlem...
kirdou Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 thanks.ksereis mipos apo pou mporo na ta bro na ta parageilo;;
teo360 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 paides katevasa to spiderman 3 apo to thio kai otan kano eksagogi moy exei ektos apo to .iso kai .dvd, (poy einai sta sinithismena games) exei k 3 alla arxeia dmi.bin, pfi.bin kai to ss.bin Tora ego pio na grapso?kaio to .dvd kanonika h..............
jimaros Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 thanks.ksereis mipos apo pou mporo na ta bro na ta parageilo;; To pionner 111d to vrhskeis sto plaisio....Tora gia to samsung 162c einai ligo dyskolo alla me ligo kopo ola ginontai...Apla ta apo8emata sta magazia exoun e3antlh8ei apo tous tosous hackerades..Kalytera vres to meso internet...Prepei omos na vreis kai ena metatropea oste na sou vgazei apo to ide kalodio tou dvd usb kai ena trofodotiko gia trofodosia apo reyma....Loipon.....
jimaros Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 paides katevasa to spiderman 3 apo to thio kai otan kano eksagogi moy exei ektos apo to .iso kai .dvd, (poy einai sta sinithismena games) exei k 3 alla arxeia dmi.bin, pfi.bin kai to ss.bin Tora ego pio na grapso?kaio to .dvd kanonika h.............. DE sou elege kapou an to game einai prepatched? giati gia na sou dinei dmi kai ss kai pfi prepei na 8elei na kaneis merge...
fits13 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Re file otan les mporeis na dialexeis ti tha exei to kathe layer ti akrivws ennoeis? diladi me to poy anoigeis to iso arxeio soy exei epilogi ti kai ti na valei sto kathe layer h' to kanei mono toy?? me to nero den exei dokimasei kaneis na grapsei to iso arxeo poy dimioyrgise apo original xbox360 diskaki kai meswtoy programmatos xbox backup creator 2.5??? En oligis apo ti stigmi poy exis to iso arxeio ti akrivws kaneis gia na doylepsei sigoyra to backup disk sto moded xbox360???? Me to nero den mporeis na kaneis kapoia rithmisei wste na grafei me swsto tropo ta iso arxeia se dual layer disk????
teo360 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 DE sou elege kapou an to game einai prepatched?giati gia na sou dinei dmi kai ss kai pfi prepei na 8elei na kaneis merge... τωρα που μου το λες..πραγματι το λεει..Τωρα πρεπει να ενωσω το ss.bin με το iso ετσι??
Stormwatch Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Re file otan les mporeis na dialexeis ti tha exei to kathe layer ti akrivws ennoeis? diladi me to poy anoigeis to iso arxeio soy exei epilogi ti kai ti na valei sto kathe layer h' to kanei mono toy?? me to nero den exei dokimasei kaneis na grapsei to iso arxeo poy dimioyrgise apo original xbox360 diskaki kai meswtoy programmatos xbox backup creator 2.5??? En oligis apo ti stigmi poy exis to iso arxeio ti akrivws kaneis gia na doylepsei sigoyra to backup disk sto moded xbox360???? Me to nero den mporeis na kaneis kapoia rithmisei wste na grafei me swsto tropo ta iso arxeia se dual layer disk???? Ρε fits τι πρεμουρα σε επιασε τωρα με το Nero....δηλαδη σου ειναι προβλημα να κατεβασεις 3ΜΒ το ImgBurn που ειναι freeware δηλαδη;.....
teo360 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Παιδες εχω προβλεμ.....ανοιγω το ss merger kano load to iso me rotaei patao yes k meta apo liga lepta moy bgale ena parathiro gemato me errors...tora ti kano....?
jimaros Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Re file otan les mporeis na dialexeis ti tha exei to kathe layer ti akrivws ennoeis? diladi me to poy anoigeis to iso arxeio soy exei epilogi ti kai ti na valei sto kathe layer h' to kanei mono toy?? me to nero den exei dokimasei kaneis na grapsei to iso arxeo poy dimioyrgise apo original xbox360 diskaki kai meswtoy programmatos xbox backup creator 2.5??? En oligis apo ti stigmi poy exis to iso arxeio ti akrivws kaneis gia na doylepsei sigoyra to backup disk sto moded xbox360???? Me to nero den mporeis na kaneis kapoia rithmisei wste na grafei me swsto tropo ta iso arxeia se dual layer disk???? Re thn trela mou mesa....To layerbrake einai enas ari8mos..Gia ta games tou 360 einai 1913760 kai ton vazeis sto imgburn->tools->settings->write->user specified kai to grafeis...KALA RE OLA ETOIMA TA 8ELETE???? Tosous guides exei to xbox-scene..AMAN!!! τωρα που μου το λες..πραγματι το λεει..Τωρα πρεπει να ενωσω το ss.bin με το iso ετσι?? Re an8rope leei oti EINAI prepatched h leei oti DEN einai prepatched????
fits13 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 To exw eidi to imgburn apla rwtaw an thelei kapoia eidiki rithmisei to imgburn gia na grapsei to sigegrimeno iso h' apla dialegeis to arxeio mesw toy imgbuen h' toy clonecd kai to grafei amesws. Telos eimai periergos giati den mporei to nero 6 h' 7 na min mporei na grapsei swsta ena iso arxeio poy exei dimioyrgithei apo to xbox backup creator 2.5 ayto einai olo. Kako einai diladi poy thelw na kanw kai to nero(an ginete fisika) na mporei na grapsei kai ta iso twn 360 original games???
Stormwatch Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Telos eimai periergos giati den mporei to nero 6 h' 7 na min mporei na grapsei swsta ena iso arxeio poy exei dimioyrgithei apo to xbox backup creator 2.5 ayto einai olo. Η περιεργεια σκοτωσε τη γατα.... Anyway, οχι μπορεις μονο να γραψεις με ImgBurn και CloneCD...
fits13 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Nai alla egw den eimai gata ara.... Kai to oxi to les exontas dokimasei na to grapseis me to nero kai den soy doylepse h' apla les oxi??? Kai kati allo sto clonecd 5.3.0.1 xreiazetai ki ekei na kaneis kapoia rithmisei giati ligo poy to epsaxa den exei kapoy rithmisei toy layerbrake. Ektos an den to eida.
teo360 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Re thn trela mou mesa....To layerbrake einai enas ari8mos..Gia ta games tou 360 einai 1913760 kai ton vazeis sto imgburn->tools->settings->write->user specified kai to grafeis...KALA RE OLA ETOIMA TA 8ELETE???? Tosous guides exei to xbox-scene..AMAN!!! Re an8rope leei oti EINAI prepatched h leei oti DEN einai prepatched???? Spiderman.PAL.XBOX360-OWL [Pre Patched]
fits13 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Re teo360 epeidi fenete oti eisai gnwstis toy thematos pesmas ena site poy na exei odigoys, drivers, firmware versions kai genikws oti xreiazetai gia to xbox360 sta ellinika. Kai kati allo afto poy eixa pei poio panw na antallaxw to ps2slim moded me ena xbox360 moded vrika atomo poy dexetai na to kanei eseis ti lete na to kanw???? telos Akoma den moy eipate ti rithmiseis (an)xreiazetai na kanw sto clonecd 5.3.0.1 gia na grapsw iso apo poy exoyn dimioyrgithei apo to xbox backup creator 2.5 wste na paizoyn kanonika se moded xbox360. Sas eyxaristw poly kai sygnwmi gia to priximo...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.