Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Hacking Topic

sargos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ego pou den epe3a pote live alla empena sto marketplace kai katevaza demos kai einai flasharismeni i konsola mou kindineuo gia ban i eimai enta3i?giati mexri tora mpeno mia xara!!!

Δημοσ.

Λοιπόν, ακόμα δεν το είδα, γιατί είχα μια... μικρή αβαρία στο 360 μου. Mετά από τόσες μέρες λιώσιμο του Guitar Hero 2 φαίνεται ότι το λαστιχάκι που είχα βάλει στο μηχανισμό του Hitachi (για να λύσω το γνωστό Open Tray πρόβλημα) τα είχε φτύσει και δεν άνοιγε το πορτάκι με τίποτα.

Αναγκάστηκα να ανοίξω το 360 μετά από μήνες και να βάλω άλλο λαστιχάκι, οπότε τώρα ετοιμάζομαι για γκάζια...

Δημοσ.

Ti ennoeis re file to gnwsto porvlima poy exei to 360 me to lastixaki? diladi kai tipota na min toy piraxeis an paizeis polles meres h' to exeis anoixto polles meres xalaei?

Δημοσ.
Λοιπόν, ακόμα δεν το είδα, γιατί είχα μια... μικρή αβαρία στο 360 μου. Mετά από τόσες μέρες λιώσιμο του Guitar Hero 2 φαίνεται ότι το λαστιχάκι που είχα βάλει στο μηχανισμό του Hitachi (για να λύσω το γνωστό Open Tray πρόβλημα) τα είχε φτύσει και δεν άνοιγε το πορτάκι με τίποτα.

Αναγκάστηκα να ανοίξω το 360 μετά από μήνες και να βάλω άλλο λαστιχάκι, οπότε τώρα ετοιμάζομαι για γκάζια...

Γα δωσε μου Plz το gamertag σου , (νομιζω οτι δεν σε εχω) για να δω που βρισκεσαι στο guitar hero ...;-)

Δημοσ.

Το gamertag είναι zeppos (τι άλλο) αλλά δεν νομίζω να υπάρχουν στοιχεία στο Live ή άλλου, εφ'όσον δεν παίζω online, σπάνια έμπαινα στο live και τώρα πια βεβαίως βεβαίως δεν μπαίνω καθόλου (ας όψονται τα μπάν-ια).

Πρακτικά αυτή την εποχή είμαι μεταξύ Frets On Fire και GH2, οπότε απλώς παίζω κανένα τραγουδάκι να περνάει η ώρα, δεν κυνηγάω τα σκορ (εκτός του ότι τα περισσότερα τραγούδια μού φαίνονται πιο εύκολα στην πραγματική κιθάρα παρά σ' αυτή του GH2 και δεν κάθομαι να πολυσκοτίζομαι).

Ακριβώς το αντίθετο από αυτό που κάνει ο αδερφός μου δηλαδή, που λιώνει καθημερινά στο GH2! Μέχρι πρότινος δεν είχε αγγίξει καν το 360. :mrgreen:

Όσο για το κόλπο με το λαστιχάκι (rubber-band fix) που ανέφερα παραπάνω, δεν μιλάω για... μαμήσια λαστιχάκια του dvd-rom drive αλλά για πατέντα που λύνει το πρόβλημα με το Open Tray των Hitachi. Ιδού και ένα σχετικό video-tutorial:

Αν το λαστιχάκι δεν "κάτσει" καλά επάνω στην ράγα της κεφαλής, με τον καιρό κινείται και δημιουργεί διάφορα προβλήματα, όπως αυτό που αντιμετώπισα πριν λίγο (δεν άνοιγε το πορτάκι του drive). Τελικά έβγαλα εντελώς το λάστιχο αφού τα τελευταία Verbatim που έχω γράψει φαίνονται να παίζουν όλα χωρίς κανένα Open Tray πρόβλημα. Αύριο το πρωί που η κονσόλα θα μπουτάρει κρύα θα φανεί αν θα χρειαστεί να ξαναβάλω το rubber band ή όχι.

Δημοσ.

Σχετικά με το Forza τώρα, πρόλαβα και έπαιξα 15 αγώνες των 2-3 γύρων με Mini Cooper S, Lancia Intergrale και το MX-5 και νομίζω ότι είναι αρκετά καλό. Το career όσο είδα είναι παρόμοιο με του FM1, ίδια λογική έχει. Τα γραφικά είναι βέβαια εκπληκτικά, χαίρεσαι να τρέχεις σε καινούριες πίστες για να χαζεύεις τα...πάντα. Το replay μου φάνηκε το ίδιο ξενέρωτο πράγμα του demo, δηλαδή έχει τις ίδιες κάμερες στα ίδια σημεία της πίστας, δεν φαίνεται να δουλεύουν random. Το A.I. (στο medium) ήταν αρκετά καλό ενώ οι ήχοι είναι πραγματικά [ι]εκπληκτικοί[/ι] (ακόμα και το τρακάρισμα χαίρεσαι να το ακούς, είναι ο καλύτερος ήχος τράκας που έχω ακούσει ποτέ).

Έχω πλέον ξεσυνηθίσει να παίζω ραλάκια με joypad οπότε δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα από τον χειρισμό αλλά νομίζω ότι ακόμα και με το χειριστήριο μπορούσα μέσες-άκρες να πιάσω το feeling του κάθε αμαξιού και να κάνω αξιοπρεπείς γύρους. Τόσο κατά τη διάρκεια του φρεναρίσματος όσο και κατά την επιτάχυνση μετά το apex της στροφής, η αίσθηση ήταν πολύ καλή. Φυσικά η ευαισθησία στο "τιμόνι" πάει περίπατο καθώς οι σωστές γραμμές, τα ανάποδα και οι διορθώσεις είναι αδύνατον να γίνουν αποδοτικά με τον αναλογικό μοχλό.

Με τιμόνι οπωσδήποτε θα είναι...άλλο παιχνίδι (όπως και το FM1) αλλά έχοντας ήδη δώσει κάμποσα λεφτά για την G25 δεν προτίθεμαι να πληρώσω και για την τιμονιέρα της Microsoft. Ας υποστηρίξουν επιτέλους την G25 στο 360 να τελειώνει η υπόθεση.

Η γνωστή μέγιστη ξενέρα είναι η έλλειψη in-car κάμερας αλλά ακόμα και από το καπό κάπως παλεύεται η κατάσταση. Θεωρώ εξίσου μεγάλη ξενέρα (για όσους θα το παίξουν online) το ότι στον αγώνα θα μπορούν να συμμετέχουν μέχρι 8 αυτοκίνητα, τουλάχιστον αυτό μου έχουν πει. Από τα δικτυακά 20 και 30 αμάξια των GTR, GTL, LFS, κλπ άντε μετά να συνηθίσεις στα 8...

Εν πάσει περιπτώσει μιλάμε για το Forza Motorsport 2, δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις, είναι το καλύτερο ραλάκι που κυκλοφορεί στις κονσόλες (για πολλούς το καλύτερο γενικά). Κοιτάξτε να το πάρετε!

Δημοσ.

Όλα καλά για το Forza2. Είναι αυτό που διαφημίζει, αλλά...

βλέποντας τα διάφορα in-game videos του DiRT η σύγκριση και ιδιαίτερα στον τεχνικό τομέα είναι αναπόφευκτη. Πχ. η in-car camera στο DiRT είναι από άλλο... πλανήτη, ενώ στο forza2 δεν υπάρχει καν. Όσο αφορά το gameplay δεν μπορώ να συγκρίνω ακόμα.

Περιμένω το Dirt, που βγαίνει σε 2 βδομάδες...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...