Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Hacking Topic

sargos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους! Ενδιαφερομαι για αγορα και modarisma ενος Xbox 360 και εχω μια απλη ερωτηση να σας κανω:

Προτεινεται την εγκατασταση ενος chip για το Xbox (οπως το NME 360 v1.2 http://www.cheapmod.com/item--NME-360-v1-2--nme360 ), ή το flasharisma? Εχω ακουσει οτι σε περιπτωση που flashαρεις το Xbox, χρειαζεται ξανα flashαρισμα μετα απο καποιο χρονικο διαστημα, λογω των update της Microsoft. Ισχυει κατι τετοιο? Με το Xbox Live τι ισχυει? Ευχαριστω για ολα!

Επισκέπτης
Δημοσ.

enigmak flashare to aplos..... exo exo to "flasharisma" 2.1, idi nomizo pos exoume ftasei sto 5.3 kai ola akoma kalos... oute update tis microsoft fobamai oute tipota ;)

Δημοσ.
Δηλαδή εμένα που δε μου παίζει τα αντεγραμμένα πια , χρειάζεται αναβάθμιση το Φίρμγουέιρ ;

Oxi, allagi to mati

Δημοσ.

Για να σας πρήζω όλους με pm, κάποιος ήδη "ανηψιός" να στείλει και σε μένα τον υποψήφιο ένα pm με τις συντεταγμένες του θείου για να μπορέσω και εγώ να τον βρώ!!! Δεν λέει να κατεβάζω το τένις μια βδομάδα...(και ακόμη να είναι στο 50%). Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.
Για να σας πρήζω όλους με pm, κάποιος ήδη "ανηψιός" να στείλει και σε μένα τον υποψήφιο ένα pm με τις συντεταγμένες του θείου για να μπορέσω και εγώ να τον βρώ!!! Δεν λέει να κατεβάζω το τένις μια βδομάδα...(και ακόμη να είναι στο 50%). Ευχαριστώ πολύ!

Σου έστειλα εδώ:[email protected]

μπες και τσέκαρε.

Το νου σου μήπως στο έχει περάσει στα junk email.

Επισκέπτης
Δημοσ.

molis pira to Samsung DVD-ROM 162C, ebala kreon ktl kai ola ok se sxesi me 360 games. me ta xbox1 games omos pou exo? pos ta kano backup gia to 360?

me to xbox backup creator mou bgazei error. mipos prepei prota na ftiaxo to .iso ston skliro kai meta?

euxaristo!

Επισκέπτης
Δημοσ.

nai alla ta games tou xbox1 pou exo einai single layer kai to 360 thelei dual-layer diskakia.

aplos kano copy me clonecd kai meta bazo dual diskaki kai to grafei kanonika?

nomizo pos ama einai single layer to image, zitaei single diskaki.?.?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...