satizen Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Filoi mou exo ena samsung m28 mporei kapoio na mou pei poia arxeia xreiazontai gia to flasharismata tou? Prepei na exo VIA mono sata controller? Eyxaristo
trojan21 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 to piga eki pu mo to flasharane ,ekana ta panta alla tipota....to vlepo na pigeni gia servise
john360 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Επιτέλους ήρθε και η ώρα για μας. Πάμε για νέο firmware λοιπόν μιας και είναι και Κυριακή... Για να δούμε τώρα την M$ τι άλλο θα σκεφτεί; Εδώ βγαίνουν τα firmware updates με το που σκεφτεί κάποιο κόλπο και μόνο η M$, πόσο μάλλον να τα εφαρμόσει! εγω εχω ακομα το 1,3,κ αρχιζω να ανησυχω! μπαινω live βεβαια κανονικα..
trojan21 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 to firmware prepi na to allazume sinexia?ti tha gini tha to pigeno kathe tris na mu to flasharune?
mike^^ Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 to firmware prepi na to allazume sinexia?ti tha gini tha to pigeno kathe tris na mu to flasharune? ego eixa to idio gia ena xrono.kanena provlima ospou ta tina3e to xbox(den eftege to f/w).tora to exo gia stolidi pros to paron!!
xvagos Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Νομίζω πως ο τρόπος που βρήκε η M$ να αντιμετωπίσει την πειρατεία, ήταν να βγάλει κονσόλες με ημερομηνία λήξεως και μάλιστα "ανάλωση κατά προτίμηση" (βλέπε πίσω) ενάμισι χρόνο! Εγώ την έχω στείλει ήδη μία φορά (την είχα ενάμιση χρόνο από τον Νοε 05) και ευτυχώς δεν την είχα φλασάρει και μου στείλανε άλλη. Βέβαια αυτή την έχω ξ?σκίσει στο flashing και αν καεί και αυτή τότε θα την πετάξω από το παράθυρο και άντε γεια M$.
jimaros Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Δημοσ. 14 Μαΐου 2007 Emena pali einai ston enamish xrono..apo ianoyario 06...na perimeno red lights dld??
mike^^ Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Νομίζω πως ο τρόπος που βρήκε η M$ να αντιμετωπίσει την πειρατεία, ήταν να βγάλει κονσόλες με ημερομηνία λήξεως και μάλιστα "ανάλωση κατά προτίμηση" (βλέπε πίσω) ενάμισι χρόνο!Εγώ την έχω στείλει ήδη μία φορά (την είχα ενάμιση χρόνο από τον Νοε 05) και ευτυχώς δεν την είχα φλασάρει και μου στείλανε άλλη. Βέβαια αυτή την έχω ξ?σκίσει στο flashing και αν καεί και αυτή τότε θα την πετάξω από το παράθυρο και άντε γεια M$. kai den eisai o monos.distixos ego tin flashara ton 2 mina tora pou pethane trexo na tin ftia3o.Vasika den itan mono mia fournia oi provlimatikes?
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 enas filos mou pou to eixe protoparei apo 2005 xristougenna, tora apolambanei xbox360, alla stin >>4h<< konsola tou! xoris flasharisma, xoris tipota, tou exei idi xalasei 3 fores...!
polakis21 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Εγώ απολαμβάνω την πρώτη μου κονσόλα με man. date 2/10/2005... Φλασαρισμένο και ξεσκισμένο...
stavrossak Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Ρε παιδιά πως κάνουμε αντιγραφή από ένα ήδη back up game? Έχω imgbrn και τα λοιπά καλούδια (σαμσουνγκ, pioneer) . Κατάφερα το δύσκολο (αντιγραφή από πρωτότυπο) και κόλλησα στη μ@@@@α! Κανένα link gia tutorial?
stavrossak Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 kanonika copy dvd Really? Νόμιζα ήθελε build image και τέτοιες ιστορίες. Άρα γίνεται και με nero?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.