Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Hacking Topic

sargos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Επιτέλους ήρθε και η ώρα για μας. Πάμε για νέο firmware λοιπόν μιας και είναι και Κυριακή...

Για να δούμε τώρα την M$ τι άλλο θα σκεφτεί;

Εδώ βγαίνουν τα firmware updates με το που σκεφτεί κάποιο κόλπο και μόνο η M$, πόσο μάλλον να τα εφαρμόσει!

εγω εχω ακομα το 1,3,κ αρχιζω να ανησυχω!

μπαινω live βεβαια κανονικα..

Δημοσ.
to firmware prepi na to allazume sinexia?ti tha gini tha to pigeno kathe tris na mu to flasharune?

ego eixa to idio gia ena xrono.kanena provlima ospou ta tina3e to xbox(den eftege to f/w).tora to exo gia stolidi pros to paron!!

Δημοσ.

Νομίζω πως ο τρόπος που βρήκε η M$ να αντιμετωπίσει την πειρατεία, ήταν να βγάλει κονσόλες με ημερομηνία λήξεως και μάλιστα "ανάλωση κατά προτίμηση" (βλέπε πίσω) ενάμισι χρόνο!

Εγώ την έχω στείλει ήδη μία φορά (την είχα ενάμιση χρόνο από τον Νοε 05) και ευτυχώς δεν την είχα φλασάρει και μου στείλανε άλλη. Βέβαια αυτή την έχω ξ?σκίσει στο flashing και αν καεί και αυτή τότε θα την πετάξω από το παράθυρο και άντε γεια M$.

Δημοσ.
Νομίζω πως ο τρόπος που βρήκε η M$ να αντιμετωπίσει την πειρατεία, ήταν να βγάλει κονσόλες με ημερομηνία λήξεως και μάλιστα "ανάλωση κατά προτίμηση" (βλέπε πίσω) ενάμισι χρόνο!

Εγώ την έχω στείλει ήδη μία φορά (την είχα ενάμιση χρόνο από τον Νοε 05) και ευτυχώς δεν την είχα φλασάρει και μου στείλανε άλλη. Βέβαια αυτή την έχω ξ?σκίσει στο flashing και αν καεί και αυτή τότε θα την πετάξω από το παράθυρο και άντε γεια M$.

kai den eisai o monos.distixos ego tin flashara ton 2 mina tora pou pethane trexo na tin ftia3o.Vasika den itan mono mia fournia oi provlimatikes?

Επισκέπτης
Δημοσ.

enas filos mou pou to eixe protoparei apo 2005 xristougenna, tora apolambanei xbox360, alla stin >>4h<< konsola tou! xoris flasharisma, xoris tipota, tou exei idi xalasei 3 fores...!

Δημοσ.

Ρε παιδιά πως κάνουμε αντιγραφή από ένα ήδη back up game? Έχω imgbrn και τα λοιπά καλούδια (σαμσουνγκ, pioneer) . Κατάφερα το δύσκολο (αντιγραφή από πρωτότυπο) και κόλλησα στη μ@@@@α! Κανένα link gia tutorial?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...