Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Hacking Topic

sargos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
sthn opoia 8a prepei na ta pareis pali gnhsia :P

Ενα παιχνιδάκι θα πάρω γνήσιο!Αντε 2! Μέχρι τότε θα τα έχω παίξει όλα!!Που υπό αλλες συνθήκες θα ήταν οικονομικά αδύνατο! Αλλά αυτό που είπα και (προσωπικά πάντα) πρίν:I dont give a f**k about live! live παίζω και με τους φίλους μου στο σπίτι .

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ενα παιχνιδάκι θα πάρω γνήσιο!Αντε 2! Μέχρι τότε θα τα έχω παίξει όλα!!Που υπό αλλες συνθήκες θα ήταν οικονομικά αδύνατο!
nta3 einai pws blepeis to live alla ok pros to parwn den yparxei problhma
Δημοσ.

Δεν ανησυχείτε μη γίνει η κατάσταση όπως με το PSP; Θέλω να πω.. έστω ότι η MS βγάζει ένα update με το οποίο γίνεται ανίχνευση του dvd firmware. Αντί να διαθέτει όμως το firmware μέσω του live μόνο, το "εγκαθιστά" ως προαπαιτούμενο σε όλα τα νέας κυκλοφορίας παιχνίδια της (δεν ξέρω αν γίνεται, πάντως στο PSP αυτό έκανε η Sony). Τη συνέχεια τη φαντάζεστε. Υποθέτω πως η Microsoft μπορεί άνετα να το κάνει αυτό - το θέμα είναι κατά πόσο θέλει να το κυνηγήσει το θέμα...

Δημοσ.
Δεν ανησυχείτε μη γίνει η κατάσταση όπως με το PSP; Θέλω να πω.. έστω ότι η MS βγάζει ένα update με το οποίο γίνεται ανίχνευση του dvd firmware. Αντί να διαθέτει όμως το firmware μέσω του live μόνο, το "εγκαθιστά" ως προαπαιτούμενο σε όλα τα νέας κυκλοφορίας παιχνίδια της (δεν ξέρω αν γίνεται, πάντως στο PSP αυτό έκανε η Sony). Τη συνέχεια τη φαντάζεστε. Υποθέτω πως η Microsoft μπορεί άνετα να το κάνει αυτό - το θέμα είναι κατά πόσο θέλει να το κυνηγήσει το θέμα...

Μέχρι τότε θα έχει βγεί τσιπάκι!

Δημοσ.

εχετε προσεξει αυτες τις σελιδες;http://www.xboxhacker.net/index.php?option=com_smf&Itemid=33&topic=779.0

και http://www.clevermod.com/index.php?article=12

βασικη ερωτηση.γινετε να κανω backup τα παιχνιδια μου με εξωτερικο dvd-drive;μπορει επισης καποιος να δει αμα αυτα που λεγονται στην πρωτη παραπανω διευθηνση γινονται;(μην τραβαω τα μαλια μου!)

Δημοσ.

Μια χαρα ειναι η μεθοδος στο clevermod.com ,απλα οταν κανεις dump το ISO θα πρεπει να το κανεις merge με το ss.bin του συγκεκριμενου παιχνιδιου ωστε να φορτωνει στο 360...

Δημοσ.

O Gates δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια στο παρελθόν. Θεωρώ πάντως ότι αν είναι να κάνουν κάτι αποκλείεται να το κάνουν πριν βγει το PES3.

Υ.Γ. Επίσης θεωρώ πως το ότι "έσπασε" το xbox360 είναι το μεγαλύτερο προσόν του σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Αφου το PES3 θα έχει BLUE-RAY, και να σπάσει, με τι θα γράφει κανείς τις κόπιες?

Δημοσ.
O Gates δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια στο παρελθόν. Θεωρώ πάντως ότι αν είναι να κάνουν κάτι αποκλείεται να το κάνουν πριν βγει το PES3.

Υ.Γ. Επίσης θεωρώ πως το ότι "έσπασε" το xbox360 είναι το μεγαλύτερο προσόν του σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Αφου το PES3 θα έχει BLUE-RAY' date=' και να σπάσει, με τι θα γράφει κανείς τις κόπιες?[/quote']

Το PES3 έχει βγεί χρόνια τώρα, εδω σε λίγο βγαίνει το PES6 :P

Εξαρτάται από το σπάσιμο. Αν μπορέσεις να τρέξεις παιχνίδια από τον σκληρό, δεν χρειάζεται να έχεις br -r που και αυτό στην πορεία θα υπάρξει. Βέβαια ο σκληρός θα πρέπει να είναι πολύ μεγαλύτερος από τα 20 - 60 gb της μάνας του.

Δημοσ.

Sorry , μάλλον το έθεσα λάθος. Πόσο θα κοστίζει να κάνεις την κόπια, τόσο το κόστος του writer όσο και για το δισκάκι αν ένα DL dvd έχει σήμερα το λιγότερο 2+ €. Ένα BLUE RAY δισκάκι πόσο θα κάνει?

Δημοσ.
Sorry , μάλλον το έθεσα λάθος. Πόσο θα κοστίζει να κάνεις την κόπια, τόσο το κόστος του writer όσο και για το δισκάκι αν ένα DL dvd έχει σήμερα το λιγότερο 2+ ?. Ένα BLUE RAY δισκάκι πόσο θα κάνει?

Αυτη τη στιγμη ενα blu ray recorder κανει γυρω στα 1.000$ και ενα αδειο δισκακι γυρω στα 25 ευρα........................................

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...