Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Hacking Topic

sargos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω παντως αν ηθελα να διωξω τους χρηστες με τα flasharismena απο το live θα το αφηνα να το εγκαταστησουν πρωτα ολοι δηλαδη οτι ειναι ενα κανονικο update και μετα απο 2-3 μερες θα αρχιζα το ban

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
εγω παντως αν ηθελα να διωξω τους χρηστες με τα flasharismena απο το live θα το αφηνα να το εγκαταστησουν πρωτα ολοι δηλαδη οτι ειναι ενα κανονικο update και μετα απο 2-3 μερες θα αρχιζα το ban

ma giati na diw3ei ta esoda ths sto live ;)

Δημοσ.
ma giati na diw3ei ta esoda ths sto live ;)

Γιατί ίσως τα έσοδα από τα παιχνίδια που χάνει, να είναι μεγαλύτερο.

Πάντως καλό είναι να κάνει μια επίθεση η MS, μπας και φιλοτιμηθούν οι χακερς να ασχοληθούν πιο σοβαρά με την κονσόλα και να δούμε κάποια στιγμή και homebrew:mrgreen:

Δημοσ.

Αντικειμενικα αν ημουν MS και ειχα

1)αυτο το φοβερο attach rate παιχνιδιων (5+ αν θυμαμαι καλα)

2)Τεραστιο αριθμο Live subscribers

3)τον αντιπαλο μου να παραπαιει

μαλλον θα το καθυστερουσα τον "ελεγχο" ;)

Δημοσ.
Γιατί ίσως τα έσοδα από τα παιχνίδια που χάνει, να είναι μεγαλύτερο.

Πάντως καλό είναι να κάνει μια επίθεση η MS, μπας και φιλοτιμηθούν οι χακερς να ασχοληθούν πιο σοβαρά με την κονσόλα και να δούμε κάποια στιγμή και homebrew:mrgreen:

nai alla to na diw3ei kosmo apo to live den boh8aei pou8ena mono xanei esoda, sto 1 to xe kanei perissotero gia cheating kai gia fobous sxetika me to dyktio
Δημοσ.

Εχω samsung παραγωγης 3/2006, ξερει κανεις αν ειναι ms25 ή ms28? Μπορω να το δω αυτο απο εξω χωρις να το ''σφαξω''? Επισης δεν ξερω και τι fw εχει γιατι το πηρα ετοιμο. Το 5.3 ποτε βγηκε για να ξερω αν ειναι να το αποκλεισω οτι το εχω. Εγω το αγορασα Δεκεμβρη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...