snik Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 εγω παντως αν ηθελα να διωξω τους χρηστες με τα flasharismena απο το live θα το αφηνα να το εγκαταστησουν πρωτα ολοι δηλαδη οτι ειναι ενα κανονικο update και μετα απο 2-3 μερες θα αρχιζα το ban
Daredevil Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 εγω παντως αν ηθελα να διωξω τους χρηστες με τα flasharismena απο το live θα το αφηνα να το εγκαταστησουν πρωτα ολοι δηλαδη οτι ειναι ενα κανονικο update και μετα απο 2-3 μερες θα αρχιζα το ban ma giati na diw3ei ta esoda ths sto live
GabrielConnor Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 ma giati na diw3ei ta esoda ths sto live Γιατί ίσως τα έσοδα από τα παιχνίδια που χάνει, να είναι μεγαλύτερο. Πάντως καλό είναι να κάνει μια επίθεση η MS, μπας και φιλοτιμηθούν οι χακερς να ασχοληθούν πιο σοβαρά με την κονσόλα και να δούμε κάποια στιγμή και homebrew:mrgreen:
snik Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 auto den to eixa skeutei...pantos ego me vlepo na kano aurio i methaurio to update
mixalisss Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Re paidia osoi to kanoyn me Hitachi as grapsoyn an exoyn provlhma!!
Pytzamarama Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Αντικειμενικα αν ημουν MS και ειχα 1)αυτο το φοβερο attach rate παιχνιδιων (5+ αν θυμαμαι καλα) 2)Τεραστιο αριθμο Live subscribers 3)τον αντιπαλο μου να παραπαιει μαλλον θα το καθυστερουσα τον "ελεγχο"
Daredevil Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Γιατί ίσως τα έσοδα από τα παιχνίδια που χάνει, να είναι μεγαλύτερο. Πάντως καλό είναι να κάνει μια επίθεση η MS, μπας και φιλοτιμηθούν οι χακερς να ασχοληθούν πιο σοβαρά με την κονσόλα και να δούμε κάποια στιγμή και homebrew:mrgreen: nai alla to na diw3ei kosmo apo to live den boh8aei pou8ena mono xanei esoda, sto 1 to xe kanei perissotero gia cheating kai gia fobous sxetika me to dyktio
Wolfidis Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Etoimazoun kainourgio fw kai gia Hitachi. Only additional feature is the jitter patch. Lene oti exei oloklirw8ei kai ginonte ta teleutaia test....
milios Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Το έκανα το update. Όλα καλά με Samsung ms25 και xtreme 5.3 αλλά Divx/Xvid ούτε τώρα τα παίζει.
xaros73 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Εχω samsung παραγωγης 3/2006, ξερει κανεις αν ειναι ms25 ή ms28? Μπορω να το δω αυτο απο εξω χωρις να το ''σφαξω''? Επισης δεν ξερω και τι fw εχει γιατι το πηρα ετοιμο. Το 5.3 ποτε βγηκε για να ξερω αν ειναι να το αποκλεισω οτι το εχω. Εγω το αγορασα Δεκεμβρη.
xvagos Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Παιδιά εγώ έχω Hitachi, έκανα το update και... ΟΛΑ ΚΑΛΑ!
mixalisss Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Akousate kanenas sto exsoteriko me poiodhpote drive an exei provlhma(hackarismeno enoeite)??? Πες εσύ πρώτος Perimenw esena prwta re exypne!!!
Toufas Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 Δημοσ. 9 Μαΐου 2007 den exei akoustei kanena provlima me drives ego me xtreme 5.1 mia xara to ekana to update.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.