Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Hacking Topic

sargos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

epitelus! Diavasa Tosa Polla Post Pu Mperdeftika!!!admin Ftiaxte Kana Post Me Analitikes Odigies Toso Diskolo Ine ,exete Afisi To Thema Na Pai Kata D^&%8lu,lipon Kante Kati I An Den Mporite Rotiste Se Kapion Pu Exi Empiria Pano Sto Thema Me Photo Ktl,kai Oxi Na Mu Vazete Selides Me Pexnidia Apo Foto Pu Kurazune Kai Katevata Pu Ine Agglika Kai Den Boithane Filika

Δημοσ.
kai Oxi Na Mu Vazete Selides Me Pexnidia Apo Foto Pu Kurazune Kai Katevata Pu Ine Agglika Kai Den Boithane

Τα ........... κατεβατα με τα αγγλικα ειναι τα πιο χρησιμα σε πληροφορω.......

Δημοσ.
epitelus! Diavasa Tosa Polla Post Pu Mperdeftika!!!admin Ftiaxte Kana Post Me Analitikes Odigies Toso Diskolo Ine ,exete Afisi To Thema Na Pai Kata D^&%8lu,lipon Kante Kati I An Den Mporite Rotiste Se Kapion Pu Exi Empiria Pano Sto Thema Me Photo Ktl,kai Oxi Na Mu Vazete Selides Me Pexnidia Apo Foto Pu Kurazune Kai Katevata Pu Ine Agglika Kai Den Boithane Filika
Opoios thelei na mathei , psaxnei kai mathainei. Ta alla einai mlkies imho.

Kai eks'allou den einai xboxscene site edw ;) Ara de nomizw na exei kaneis ypoxrewsi na katsei na mazepsei tutorial kai links kai istories.

btw , ti pathainoun merikoi kai grafoun greeklish me kefalaio to prwto gramma se kathe leksi??

Δημοσ.

XBOX 360 Hacking Topic

Kai eks'allou den einai xboxscene site edw Ara de nomizw na exei kaneis ypoxrewsi na katsei na mazepsei tutorial kai links kai istories.Blackjim
tote na klisi to post ,
Τα ........... κατεβατα με τα αγγλικα ειναι τα πιο χρησιμα σε πληροφορω.......urezin
gia opion xeri agglika ipolipi na anixune lexiko?
Δημοσ.
XBOX 360 Hacking Topic tote na klisi to post ,gia opion xeri agglika ipolipi na anixune lexiko?

to post i to topic...?

ama den ksereis eng tote pws diabazeis to story tou game i

to pou na pas meta? :confused:

Δημοσ.

Diladi kapios pu den xeri agglika den mpori na pexi games? min akuo xazomares,otan epezes megadrive snes ixeres agglika!(ego oxi)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!anti na boithai o enas ton allona krazete to pezete sainia ktl,To topic enousa, (vrika tropo meta apo poli psaximo se magazi, na mu to flashari 80euro kai 2 pexnidia doro)to kathe pexnidi 15 euro.DAREDEVIL mpravo su lipon ,den emathes to vasiko, na sevese ton apenantisu ,pu gia kapion logo den mporuse na pai i den ixe dinatotita,(afta vevea den sta mathenun ta sxolia kai ta frontistiria)

Δημοσ.

βασικα οταν οι ξενοι εκαναν hacking εμεις οι ελληναρες ειμασταν πανω στα δεντρα.

γιαυτο κ ΔΕΝ υπαρχει ελληνικη μεταφραση

Δημοσ.
Diladi kapios pu den xeri agglika den mpori na pexi games? min akuo xazomares,otan epezes megadrive snes ixeres agglika!(ego oxi)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!anti na boithai o enas ton allona krazete to pezete sainia ktl,To topic enousa, (vrika tropo meta apo poli psaximo se magazi, na mu to flashari 80euro kai 2 pexnidia doro)to kathe pexnidi 15 euro.DAREDEVIL mpravo su lipon ,den emathes to vasiko, na sevese ton apenantisu ,pu gia kapion logo den mporuse na pai i den ixe dinatotita,(afta vevea den sta mathenun ta sxolia kai ta frontistiria)
den grafw sto proswpo pou8ena filan8rwpiko ydrhma kai mhn mou peis twra oti eisai o 3an8opoulos xtyphmenos apo thn mayrh moira pou den katafere na ma8ei agglika dioti exw dei an8rwpous pou den mporousan na khnh8oun fysiologika kai epernan ptyxio giati to h8elan, egw dei an8rwpous pou den eixan na fane na douleyoun kai na bgazoun panepisthmio opws exw dei kai symma8htria mou xtyphmenh apo thn eparath noso na erxete mexri tis teleytaies ths meres gia na parei ena ptyxio ( an h8eles na ma8eis agglika na edines ta 500e apo to 360 prokatabolh na pas na ma8eis). Aytoi oi an8rwpoi nai einai a3iosebastoi oso ki aytoi pou den ta kataferan gia ton a h b logo. Fysika yparxoun ki oi mempshmeroi pou proteinoun thn opoia dyskolia synanthsan mprosta tous san aklonhth dikaiologia mpas kai prokalesoun ton oikto kai thn boh8eia twn allwn opws px oi epaites ;).

Loipon

a) proswpika ta post ta kanw edw gia na tamoirastw me opoiondhpote endiaferete den ta kanw gia na boh8hsw 500.000 ellhnes pou apofasisan na paroun 360

b)opoios den 3erei agglika nai mporei na pai3ei paixnidia den einai fysika Ke ellhnara anagkasthka na pai3ei peiratika paixnidia den einai anagkastiko Ke ellhnara na klepseis gia na pai3eis

c)Nai otan epaiza megadrive hmoun 10 xronwn kai hdh eixa kanei treis ta3eis sta agglika.

Sebomai aytous pou prwta sebontai ton eayto tous, an kapoios den sebete tyon idio tou ton eayto den pisteyw na perimenei apo mena na ton sebastw

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...