ksessalonikios Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 γίνεται και μ' ένα αλλά ειναι μπελαλίδικη διαδικασία (swap disc), κοινώς με το σαμσουνγκ θα παιρνεις τα αντίγραφα ασφαλείας απο τα γνήσια και με καποιο ρεκόρντερ που μπορει να αλλάξει το booktype σε dvd-rom θα τα αντιγράφεις
exilecaptain Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 ok efxaristo alla gia thn antigrafh poia dvd writers kanoun ;;;
ksessalonikios Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 τα pioneer 111 & 112 ξέρω οτι κάνουν, επισης και καποια nec, lite-on (ακριβή μοντέλα δε γνωρίζω)
exilecaptain Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 xoris na peiraksw tipota sto firmware etsi;
ksessalonikios Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 αυτό δεν το ξέρω, στο δικό μου πχ χρειάστηκε να το αλλαξω αλλά ειναι παλιό, στα καινούργια δεν ξέρω τι παιζει
kzduck Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Paidia mia voitheia an mporeite. Exo ta vista 64-bit kai afou exo kanei oles tis diadikasies kai mou exei anagnorisei to dvd tou 360 mesa apo ta windows patao meta tin entoli apo cmd gia na to flasharo kai mou vgazei oti to arxeio GETHITV.exe (tou maximus garyopa v2.3) exei asimvatotita me ta vista 64-bit. Gnorizete an iparxei kanenas tropos ektos apo to an kano format kai na peraso ta 32-bit? Euxaristo.
exilecaptain Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 X360SAM0.2 na to xrhsimopihsw gia na flasharo to xbox 360 diavasa oti to kanei sxedon automata to flash;;;
Socratis_g Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Spiderman.3.PAL.XBOX360-CUNTS Το επαίξε κανείς? Στο ιντερνετ δεν εχει βγει κανένα review.
nzeppos Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Δημοσ. 30 Απριλίου 2007 Ο blackjim έγραψε μια σύντομη (αλλά περιεκτική) άποψη στο...άλλο thread και νομίζω ότι έχει δίκιο. Πρακτικά είναι σαν το τελευταίο Spiderman που είχε βγει στο XboxOne. Με περισσότερες κινήσεις, παρόμοια challenges, μεγάλη πόλη (Manhattan) σε στιλ GTA. Ψιλοπαιδικά controls και μέτρια κίνηση. Ενδιαφέρον στην αρχή για κάποιον που δεν έχει ξαναδεί παιχνίδι του είδους αλλά χάνει γρήγορα... Μην περιμένετε φυσικά περαιτέρω ομοιότητες με τα GTA, απλώς έχει τη λογική του sandbox game, μόνο που δεν μπορείς να κοπανήσεις αυτοκίνητα ή (αθώους) πεζούς. Στα συν ότι πλέον δεν μπορείς να κάνεις web-swing από τον...ουρανό, πρέπει να υπάρχουν κτίρια κοντά σου (και μάλιστα από πάνω σου). Στο μείον τα απαράδεκτα γραφικά για 360, οι έννοιες anisotropic και antialiasing έχουν πάει περίπατο και το παιχνίδι μου δίνει την εντύπωση ότι δουλεύει στα 800x600 στην καλύτερη. Χωρίς κανένα φίλτρο εννοείται. Τζάμπα το δισκάκι και τζάμπα το ratio (σκεφτείτε ότι ο θείος συνολικά μου έστειλε 12+ GB γιατί η πρώτη έκδοση ήταν αυτή που δεν είχε αγγλικά και δεν την έκαψα καν). Σε γενικές γραμμές κινείται στα χνάρια του προηγούμενο Xbox-Spiderman, αν σας άρεσε τότε δοκιμάστε και το 3. Προσωπικά πιστεύω κι εγώ ότι προτείνεται σε πιτσιρίκια αλλά και σε οπαδούς του Spiderman (δηλαδή πάλι πιτσιρίκια, μη μου πείτε ότι κάθεστε κοτζάμ άντρες και ασχολείστε με υπερ-ήρωες που πετάνε laser από τα @@ και ιστούς από τα ρουθούνια...) Υπομονή για τα καλύτερα παιχνίδια (έχουμε πια συνηθίσει να κάνουμε άφθονη υπομονή).
Blackjim Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Ο blackjim έγραψε μια σύντομη (αλλά περιεκτική) άποψη στο...άλλο thread και νομίζω ότι έχει δίκιο. Πρακτικά είναι σαν το τελευταίο Spiderman που είχε βγει στο XboxOne. Με περισσότερες κινήσεις, παρόμοια challenges, μεγάλη πόλη (Manhattan) σε στιλ GTA. Μην περιμένετε φυσικά περαιτέρω ομοιότητες με τα GTA, απλώς έχει τη λογική του sandbox, μόνο που δεν μπορείς να κοπανήσεις αυτοκίνητα ή (αθώους) πεζούς. Στα συν ότι πλέον δεν μπορείς να κάνεις web-swing από τον...ουρανό, πρέπει να υπάρχει κτίρια κοντά σου (και μάλιστα από πάνω σου). Στο μείον τα απαράδεκτα γραφικά για 360, οι έννοιες anisotropic και antialiasing έχουν πάει περίπατο και το παιχνίδια μου δίνει την εντύπωση ότι δουλεύει στα 800x600 στην καλύτερη. Χωρίς κανένα φίλτρο. Τζάμπα το δισκάκι και τζάμπα το ratio (σκεφτείτε ότι ο θείος συνολικά μου έστειλε 12+ GB γιατί η πρώτη έκδοση ήταν αυτή που δεν είχε αγγλικά και δεν την έκαψα καν). Υπομονή για τα καλύτερα παιχνίδια (έχουμε πια συνηθίσει να κάνουμε άφθονη υπομονή). lool Nai , syntomi kai periektiki dioti de nomizw na tou aksize kai parapanw. Diladi otan paizeis to tutorial kai exeis mia ilithia fwni na sou leei ti na kaneis me ilithia asteiakia , e de nomizw na asxolitheis parapanw :p ( to tutorial vgike se ... 2 lepta kai amesws eisai stin 1i mission ... ) Kai mou fanike too easy kai low quality paixnidi. Syn to oti o araxno-tetoios de mou leei kai tpt. Na itan kanas Blade na goustaroume dld :mrgreen: :twisted::twisted: Btw nzeppo , eida eskase myti to MLB 2K7 gia japan meria , alla PAL tpt pali!!! :evil::evil::evil: Ti tha ginei dld? Oi evrwpaioi de tha paiksoume baseball?? :mrgreen:
MiltoZ Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Ο blackjim έγραψε μια σύντομη (αλλά περιεκτική) άποψη στο...άλλο thread και νομίζω ότι έχει δίκιο. Πρακτικά είναι σαν το τελευταίο Spiderman που είχε βγει στο XboxOne. Με περισσότερες κινήσεις, παρόμοια challenges, μεγάλη πόλη (Manhattan) σε στιλ GTA. Ψιλοπαιδικά controls και μέτρια κίνηση. Ενδιαφέρον στην αρχή για κάποιον που δεν έχει ξαναδεί παιχνίδι του είδους αλλά χάνει γρήγορα............................... To Spiderman ήταν από τα πιο μούφα παιχνίδια του xbox.
Pytzamarama Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 "Eιχα" το Panzer Dragoon σε DVD5 και με το mulleter εφτιαξα .iso ,.dvd ωστε να παιζει σε 360 (DVD9). 2 προσπαθειες τζιφος. Στη πρωτη μου βγαζει μηνυμα οτι δεν μπορει να διαβασει το δισκακι στον κακο μετα το τουνελ και στην αλλη οταν παταω το New Game... Το καταφερε κανεις??
deus Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 έχουν κάποιο πρόβλημα σε εσας τα παιχνίδια της EA? ενώ στην αρχή έπαιζαν κανονικά need for speed και fight night 3 τώρα δεν παίζουν βγάζει scratch disk ενώ όλα τα άλλά παίζουν κανονικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.