Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Hacking Topic

sargos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Re paidia tora pou evala kai go o amhros dsl mporei kapoios na mou kanei ena pm me info gia ayton ton perifhmo "8eio"???

den se piasa?!sinedeomaste kapou kai meta kanei o enas invite ton allin

kai sinenooumaste sta ellinika me ta mikrofona ?! tora an thes na peis kati allo den katalaba

ok boy..sou exo kanei ena friend invite opote kapote 8a ta poume!!...cu

Δημοσ.
re pedia katevasa to gun to ekana unrar kai mou evgale 2 arxia.to kanoniko to .dvd kai ena allo image.000. auto den ginete unrar allo.to kaio kanonika i kapio lathos egine?

Κάψε το με το DVD Decrypter

Προφανώς το πρώτο αρχείο είναι περίπου 4GB, άρα το πρόγραμμα χώρισε ένα μεγάλο DVD σε μικρότερα αρχεία.

Δημοσ.

xapakias, jimaros ψάξτε το λίγο. Όλοι μας έχουμε ένα "θείο" που δεν το ξέραμε και είναι στο εξωτερικό. Τα πάντα βρίσκεις αν ψάχνεις...

Αν και πάλι τίποτα... την Νικολούλη τι την έχουμε; ;)

Δημοσ.
xapakias, jimaros ψάξτε το λίγο. Όλοι μας έχουμε ένα "θείο" που δεν το ξέραμε και είναι στο εξωτερικό. Τα πάντα βρίσκεις αν ψάχνεις...

Αν και πάλι τίποτα... την Νικολούλη τι την έχουμε; ;)

nai re..kai pos na to googlaro...."uncle"????

Δημοσ.

Ο clopiekias στον οποία έστειλα την κονσόλα μου, μάλλον μου έβαλε το παλιό firmware για το Hitachi. Έτσι, σε πολλά games το δισκάκι δεν περιστρέφεται σε full speed (το καταλαβαίνεις από τον ήχο), ενώ σε άλλα μια σταματάει και μια ξεκινάει, πάντα χωρίς να φτάνει σε full speed. Λέτε να έχω πρόβληματα στο μέλλον με rings of death και τα σχετικά; Πάντως δεν έχω παρατηρήσει παρά ελάχιστα κολλήματα στα games. Από την άλλη τουλάχιστον μειώθηκε λίγο ο θόρυβος που μου έσπαγε τα νεύρα, γιατί παίζω σε πολύ ήσυχο περιβάλλον και με την ένταση στο ελάχιστο.

Σκέφτομαι να επιχειρήσω να ανοίξω την κονσόλα μου και να βάλω το τελευταίο firmware v4 (αν είναι αυτό). Τι λέτε αξίζει τον κόπο να το προσπαθήσω ή να το αφήσω όπως είναι και ότι να γίνει;

Δημοσ.

Ρε παιδες μου πε καποιος οτι μπορεις να παιξεις αντιγραμμενα παιχνιδια στο xbox 360 χωρις να πειραξεις το hardware του ... υπαρχει οντως τετοια λυση;

ενημερωστε με καποιος πλιζ

Δημοσ.
Αν κάποιος μπορεί να μου κάνει ένα invite για τον επαναστάτη παιδιά τον ευχαριστώ από τώρα... :-D

επισης παιδες και σε μενα....αν μπορειτε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...