mihranalthaqafi Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 an exeis hitachi tote kai to sata pou exei pano i motherboard sou tha kanei tin douleia.. ta samsung einai ligo perierga kai xreiazesai tin VIA SATA card gia na ta flashareis.. To diko mou foraei ena hitachi kai to ekana mia xara flash me tin mobo mou pou einai mia Gigabyte. Me slax cd tha kaneis tin monta e? Stin xeiroteri apla na min sou anagnwrisei to dvd drive tou 360 an kai den nomizo...
xxxnick Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση σου. Πολύ ξεκάθαρο αυτό που είπες γιατί είχα μπερδευτεί με το θέμα του sata. Δυστυχώς δεν έχει η mobo μου Sata (έχω Gigabyte GA-8ST800A) και γιαυτό πρέπει να αγωράσω μια PCI to SATA κάρτα. Οπότε, πιθανόν, όποια και να βρώ...δεν θα εχω πρόβλημα. ...Stin xeiroteri apla na min sou anagnwrisei to dvd drive tou 360 an kai den nomizo... Μα αυτό θέλω να αποφύγω! να μην εχω πρόβλημα και να περάσω στο mode B. (ναι, θα το κάνω με το slax cd)
andreas_p Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Μπορει καποιος να μου κανει invite στο rev@#$%tion γιατι για καποιο λογο με διεγραψαν? Το mail μου ειναι [email protected]
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 2 ilithies erotiseis a) xeroume pos boroume na anoixoume to case tou sklirou tou 360. Boroume na baloume allo mesa megalytero 2.5'' skliro? pos bazo os signature edo sto forum to xbox live tag mou? *bika edo http://www.xbox.com/en-GB/MyXbox/embedgamercard.htm alla den katafera na bro akri :/* euxaristo
MiltoZ Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 2 ilithies erotiseisa) xeroume pos boroume na anoixoume to case tou sklirou tou 360. Boroume na baloume allo mesa megalytero 2.5'' skliro? pos bazo os signature edo sto forum to xbox live tag mou? *bika edo http://www.xbox.com/en-GB/MyXbox/embedgamercard.htm alla den katafera na bro akri :/* euxaristo a) Tha sou pei allos (megalytero sklhro pantws tsou) Google "Gamercard"
dreaming123 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Yπάρχει κάποιο άτομο να έχει αρκετά games και να μου κάνει μια εξυπηρέτηση?Ας στείλει ένα pm.Ευχαριστώ και sorry για το off-topic. Λόγω οτι δν είδα ανταπόκριση μου λέει κάποιος που θα μπορώ να νοικιάσω καμια 10+ games(κάποιο video club που να έχει αρκετά) όταν κατέβω Αθήνα? Ευχαριστώ
Socratis_g Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Λόγω οτι δν είδα ανταπόκριση μου λέει κάποιος που θα μπορώ να νοικιάσω καμια 10+ games(κάποιο video club που να έχει αρκετά) όταν κατέβω Αθήνα?Ευχαριστώ video blue, ίσως. αλλιώς σε συνικιακά μαγαζιά που βάζουν τσιπάκια κάνουν και ενοικιάσεις. τι περιοχη? Αν είσαι κοντά στο παγκράτι πες μου να σε στείλω. Tι εξυπηρέτηση θέλεις? Να αγοράσεις μερικες αντιγραφες? να σου δανίσει κάποιος αυθεντικά? γράψε τι.
stavrossak Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Δημοσ. 16 Απριλίου 2007 Αυτό παιδιά το pioneer 112d λογικά θα κάνει την ίδια δουλειά και με το 111,σωστά; http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.326701
dreaming123 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Socratis_g (να μου δανείσει κάποιος τα backup απο τα γνήσια games ) έχεις pm.
ReZonanZ Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Δημοσ. 17 Απριλίου 2007 Αυτό παιδιά το pioneer 112d λογικά θα κάνει την ίδια δουλειά και με το 111,σωστά; http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.326701 Αυτο ειχα ρωτησει και εγω σε προηγουμενο post αλλα δεν πηρα καμια απαντηση :???: Παντως απ οτι διαβασα σε καποιο φορουμ,λενε οτι κανει ακριβως την ιδια δουλεια :wink: Το θεμα ειναι να βρουμε και το καταλληλο firmware...
nzeppos Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Το 111D δεν χρειαζόταν κάποια μετατροπή στο μαμήσιο firmware για να παίξει. Για το 112 δεν γνωρίζω. Εκείνο που σίγουρα θέλει μετατροπή είναι το Samsung 162 dvd-rom, που διαβάζει τα original δισκάκια του 360.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 Δημοσ. 19 Απριλίου 2007 re paidia exo to halo2 original, kai thelo na to paizo sto xbox360. omos mou leipoun 3 mappacks. meso tou Halo2 baino xbox live ktl kai tous brisko, tous katebazei, bgazei to check pos einai ok, kai molis pao na paixo sto live mou leei pos to downloaded content einai corrupted! to exo katebasei pano apo 3 fores kai olo ta idia... kapoia lysi mipos? euxaristo! *edit - yparxei kapoios tropos mipos na sbiso teleios auta ta mappacks, kai na kano clean download?*
teo360 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Ρε παιδια που μπορω να βρω το ss.bin του need for speed carbon?
xvagos Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 nuxx το ίδιο συμβαίνει και με μένα. Τελικά δεν μπορώ να χαρώ το on-line Halo2. Κρίμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.