Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Hacking Topic

sargos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

an exeis hitachi tote kai to sata pou exei pano i motherboard sou tha kanei tin douleia..

ta samsung einai ligo perierga kai xreiazesai tin VIA SATA card gia na ta flashareis.. To diko mou foraei ena hitachi kai to ekana mia xara flash me tin mobo mou pou einai mia Gigabyte.

Me slax cd tha kaneis tin monta e? Stin xeiroteri apla na min sou anagnwrisei to dvd drive tou 360 an kai den nomizo...

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση σου.

Πολύ ξεκάθαρο αυτό που είπες γιατί είχα μπερδευτεί με το θέμα του sata. Δυστυχώς δεν έχει η mobo μου Sata (έχω Gigabyte GA-8ST800A) και γιαυτό πρέπει να αγωράσω μια PCI to SATA κάρτα.

Οπότε, πιθανόν, όποια και να βρώ...δεν θα εχω πρόβλημα.

...Stin xeiroteri apla na min sou anagnwrisei to dvd drive tou 360 an kai den nomizo...

Μα αυτό θέλω να αποφύγω! να μην εχω πρόβλημα και να περάσω στο mode B.

(ναι, θα το κάνω με το slax cd)

Δημοσ.
Yπάρχει κάποιο άτομο να έχει αρκετά games και να μου κάνει μια εξυπηρέτηση?Ας στείλει ένα pm.

Ευχαριστώ και sorry για το off-topic.

Λόγω οτι δν είδα ανταπόκριση μου λέει κάποιος που θα μπορώ να νοικιάσω καμια 10+ games(κάποιο video club που να έχει αρκετά) όταν κατέβω Αθήνα?

Ευχαριστώ

Δημοσ.
Λόγω οτι δν είδα ανταπόκριση μου λέει κάποιος που θα μπορώ να νοικιάσω καμια 10+ games(κάποιο video club που να έχει αρκετά) όταν κατέβω Αθήνα?

Ευχαριστώ

video blue, ίσως. αλλιώς σε συνικιακά μαγαζιά που βάζουν τσιπάκια κάνουν και ενοικιάσεις. τι περιοχη? Αν είσαι κοντά στο παγκράτι πες μου να σε στείλω.

Tι εξυπηρέτηση θέλεις?

Να αγοράσεις μερικες αντιγραφες?

να σου δανίσει κάποιος αυθεντικά? γράψε τι.

Δημοσ.
Αυτό παιδιά το pioneer 112d λογικά θα κάνει την ίδια δουλειά και με το 111,σωστά; http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.326701

Αυτο ειχα ρωτησει και εγω σε προηγουμενο post αλλα δεν πηρα καμια απαντηση :???:

Παντως απ οτι διαβασα σε καποιο φορουμ,λενε οτι κανει ακριβως την ιδια δουλεια :wink:

Το θεμα ειναι να βρουμε και το καταλληλο firmware...

Δημοσ.

Το 111D δεν χρειαζόταν κάποια μετατροπή στο μαμήσιο firmware για να παίξει. Για το 112 δεν γνωρίζω. Εκείνο που σίγουρα θέλει μετατροπή είναι το Samsung 162 dvd-rom, που διαβάζει τα original δισκάκια του 360.

Δημοσ.

re paidia exo to halo2 original, kai thelo na to paizo sto xbox360. omos mou leipoun 3 mappacks. meso tou Halo2 baino xbox live ktl kai tous brisko, tous katebazei, bgazei to check pos einai ok, kai molis pao na paixo sto live mou leei pos to downloaded content einai corrupted! to exo katebasei pano apo 3 fores kai olo ta idia... kapoia lysi mipos?

euxaristo!

*edit - yparxei kapoios tropos mipos na sbiso teleios auta ta mappacks, kai na kano clean download?*

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...