Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Hacking Topic

sargos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
This is a liveCD for Linux on the Xbox 360. It is based on the experimental gentoo liveCD that can be found here.

It has a few changes to boot on the Xbox 360 (codename xenon).

Currently, Samsung drives aren't supported, there is no sound driver, and you should use vga output for better results.

This liveCD is build with the new xenosfb driver so it have a full gnome desktop. It also contains the powerpc64 toolchain for developers.

How does it work ?

Burn gentoo-livecd-xenon-beta.iso.

Upload the cdreader binary via serial, or use the new king kong patcher with built-in readcd code, this will open the dvd tray.

Put the gentoo-livecd-xenon-beta CD in the drive.

cdreader will automatically start the xell bootloader located at lba 0x20 on this cd and boot the Linux Kernel.

Note: Like with all homebrew/linux stuff on Xbox360 atm you'll need Xbox360 kernel 4532/4548, a burned King Kong Xbox360 game with patched shaders and a Xbox360 DVD-ROM drive (Hitachi-LG only for the LiveCD if you use Xorloser's new 'no-serial-cable' shaders) with modified firmware.

Ayto einai ena oloklhromeno homebrew system gia to 360 h kati peiramatiko???

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Sorry για το off topic αλλα μην ανοίξω θεμα μονο και μόνο για αυτό.

Κάποιος να μου πει πως θα περάσω τον αρχηγο στο gears of war επάνω στο τρένο?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Με πολύ υπομονή, εμένα μου έβγαλε την πίστη να τον καθαρίσω τον π**στη. Τον άρχισα στις χειροβομβίδες για να φεύγουν από πάνω του τα μαύρα πουλιά που τον καλύπτουν (και τον προστατεύουν από τις σφαίρες) και μόλις έμενε ακάλυπτος άρχισα να του αδειάζω γεμιστήρες στο κεφάλι. Πολύ χρήσιμα και τα εκρηκτικά βέλη που έχει αυτό το όπλο-τόξο (δεν θυμάμαι πως το λένε). Μην τον πλησιάζεις πολύ και κοίτα να μένεις πάντα στο φως, εκεί δεν μπορούν να σε φάνε τα πουλιά. Το machine gun που βρίσκεται πάνω στην πλατφόρμα δεν το χρησιμοποιήσα καθόλου.

(άσχετο αλλά όλη αυτό το concept "μαύρα πουλιά-τέρατα που σε κατασπαράζουν μόλις απομακρυνθείς από το φως" είναι εντελώς δανεισμένο από Pitch Black, τι φοβερή ταινία).

Δημοσ.

pigene apo piso tou kai pare to polibolo kai to katharizeis me ti mia!

etsi to termatisa

aseto aporia gia to oblivion

na sas po re paidia osoi to exoun

sas argei katholou sta menu sas fenete san na kollaei sta menu kai ligo sta fortomata n mipos katebasa provlimatiki ekdosi?

Δημοσ.
Εχει γράψει κανείς με Clone cd σε Vista ?

εχω γραψει εγω κανονικα με clonecd στα vista με Verbatim δισκακια.

Επεισης να σου αναφερω πως χρησιμοποιω και το dvd decrypter. Σε πολλα .iso το dvd decrypter μου εβγαζε μηνυμα λαθους " unrecognized file " και οταν το εδινα στο clonecd μου το εγραφε κανονικα!!!

Δημοσ.
ειχα καποτε διαβασει οτι θα χρησιμοποιουσε με καποιο τροπο την cam.μαλλον μπαρουφες.

ναι xrestman, το RAYMAN χρησιμοποιει την καμερα για καμια 30αρια απο τα μινι-games.

πχ το πρωτο mini-game ειναι η τρεχαλα.

στο wii κραταγες αριστερο-δεξι nunchak-wiimote και ετρεχες.

στο 360 δεν κρατας τιποτα αλλα τρεχεις με τον ιδιο τροπο μπρστα στην καμερα, ή στο χορο, κουνας τα χερια σου οπως τα κουνας στο wii κρατωντας τα wiimote-nunchak, απλα χωρις να κρατας τιποτα ;)

βασικα ΠΑΝΩ απο τα γραφικα γινεται overlay με μικρες μπλε κουκιδες το περιγραμμα αυτου που διαβαζει η καμερα (πχ το χερι σου)

φαινεται ενδιαφερον. καποια στιγμη που θα εχω περισσοτερο χρονο θα κατσω να δω πως δουλευει πιο αναλυτικα.

παντως ειναι γεγονος το gesture sensitivity.

Δημοσ.

Παιδες δοκίμασα και έγγραψα παιχνίδι του Xbox 1 σε dvd διπλή επίστρωσης αλλά το Xbox μου δεν μπορεί να το παίξει μου εμφανίζει μια μαύρη οθόνη και μου γράφει (this is xbox game disc. Please put it in your Xbox to start playning) μήπως ξέρετε τι φταίει. Να πω μόνο ότι το πέρασα το παιχνίδι με το Xbox backup creator και το έγγραψα με το ImgBurn.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...