Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Hacking Topic

sargos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

όπως είναι ανοικτο το 360 αλλάζει το κουμπάκι του καλωδίου σε HD με αποτέλεσμα να κάνει ρεσετ η κονσόλα.Αν δεν έχεις τέτοιο καλώδιο την ώρα που ανοιγεις το χβοχ βγάζεις το σκληρό κ τον ξαναβάζεις, έχοντας το ίδιο αποτέλεσμα. Πάντως δε πρέπει να είναι σωστά φλασαρισμένο. Του έβγαλε του παλικαριού στο cmd όλα οκ την ώρα που το φλάσαρε?

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

paides ligo voitheia giati ta win mou de lene na doune to hitachi.

loipon ,

-ksekoiliasa tin konsola kai emeine mono to eswteriko me ta kalwdia syndedemena ( revmatos kai eikonas/ixou ).

-vgazw to sata apo to hitachi kai tou dinw ena apo tin mobo tou PC.

erwtisi , pote anavw to 360? afou anapsw to pc i prin? ( egw apo prin anoigw to 360 ).

( to bios tis mobo otan bootarei vlepei kanonikotata to hitachi )

otan bootarei to slax vlepete pouthena to modeb pou lene? stin arxi petaei polles seires grigora kai de prolavainw na diavasw polla , sta ypoloipa omws pou paei arga de vlepw pouthena na leei modeb.

apo to bios sto sata exei kati DMA [enabled] rythmiseis , prepei na apenergopoiisw tpt?

episeis , otan paei na bootarei tin 2i fora ( meta to reset apo to slax dld ) kai psaxnei na dei an yparxei tpt ekkinisimo sta dvd drives , otan ftanei sto hitachi kollaei kai proxwraei mono an patisw eject sto hitachi. Mipws etsi fevgei to modeb pou xreiazontai ta win!?

peite kamia idea giati diavasa to tutorial 10 fores kai ekana kamia 20aria reboot olo to prwi alla tzifos :P

i mobo mou einai i MSI k8n neo3 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.523488

Δημοσ.

swsta ta kaneis ola.prwta tha anoigeis to 360.emena to mati m otan trexw to slax to pire eidisi oti to bale se mode b.swsta kaneis k anoigeis to drive tou hitachi dioti simbainei auto kapoies fores.o monos tropos na katalabeis an einai se mode b einai an deis to drive tou 360 sta win.to eide?

Δημοσ.
swsta ta kaneis ola.prwta tha anoigeis to 360.emena to mati m otan trexw to slax to pire eidisi oti to bale se mode b.swsta kaneis k anoigeis to drive tou hitachi dioti simbainei auto kapoies fores.o monos tropos na katalabeis an einai se mode b einai an deis to drive tou 360 sta win.to eide?

oxi , oute sto My computer oute apo to device manager!!

tou allaksa kai sata kalwdio kai sata thyra , evgala kai ta eikonika drives pou eixa sto pc alla tpt.

to modeb pou akrivws to eides , thymasai?

mipws dld to slax de kanei swsta douleia...

Δημοσ.
oxi ' date=' oute sto My computer oute apo to device manager!!

tou allaksa kai sata kalwdio kai sata thyra , evgala kai ta eikonika drives pou eixa sto pc alla tpt.

to modeb pou akrivws to eides , thymasai?

mipws dld to slax de kanei swsta douleia...[/quote']

emena to slax cd epaikse.to da kapou mesa stis seires pou ebgaze k egrafe"modeb thanx tou kenu"nomizw.

esena mallon den ipostirizei to mobo sou tin slax cd methodo,opote pas gia to brxikiklwma,tin deuteri methodo opou douleuei 100%

Δημοσ.
emena to slax cd epaikse.to da kapou mesa stis seires pou ebgaze k egrafe"modeb thanx tou kenu"nomizw.

esena mallon den ipostirizei to mobo sou tin slax cd methodo' date='opote pas gia to brxikiklwma,tin deuteri methodo opou douleuei 100%[/quote']eee oxi , de thelw me tpt na asxolithw me kati tetoio. epikyndino teleiws...

mipws an mpw sto slax kai dwsw kapoia entoli? paizei tpt tetoio?

Δημοσ.
eee oxi ' date=' de thelw me tpt na asxolithw me kati tetoio. epikyndino teleiws...

mipws an mpw sto slax kai dwsw kapoia entoli? paizei tpt tetoio?[/quote']

oxi distixws den ipostirizete apo tin mobo sou.des ti methodo me to braxikiklwma.den einai diskoli.meletise ti k kanto.den einai diskolo

Δημοσ.
oxi distixws den ipostirizete apo tin mobo sou.des ti methodo me to braxikiklwma.den einai diskoli.meletise ti k kanto.den einai diskolo
to exeis dokimasei esy?

an nai steile kana pm me leptomereis odigies :D giati me ta liga pou leei sto tutorial olo kai kapoia leptomereia tha mou ksefygei kai tha meinw me ta kalwdia sto xeri...

Δημοσ.
to exeis dokimasei esy?

an nai steile kana pm me leptomereis odigies :D giati me ta liga pou leei sto tutorial olo kai kapoia leptomereia tha mou ksefygei kai tha meinw me ta kalwdia sto xeri...

oxi den toxw dokimasei.euxomoun na min xreiastei giati to fobomoun,alla se kapoion gnwsto m pou to ekane den itan tpt to idiaitero.

http://www.bestsharing.com/files/ms0...31Hit.pdf.html

password:fuckclevermod

des auto ton odigo ama den ton exeis

Δημοσ.

loipon , telika mallon ta katafera :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

to slax den apedwse me tpt kai etsi anagkastika na akolouthisw tin cross wired methodo...

vevaia olo to mesimeri mou pire alla me poly prosoxi epiase me tin prwti kai sxetika eukola. ( POLY PROSOXI omws , poly eukola kati xalaei kai de nomizw na ksanaftiaxnei ).

wraia mou evgale ta Done sto FW flash alla game akomi den eida.

Egrapsa me to pioneer to NBA 2K6.

To egrapsa me to CloneCD se 2,4X se Verbatim DVD+R DL apo to eshop.

OMWS sto dvdinfo otan pas na allakseis to bitsetting ( opws akrivws leei sto tutorial ) leei oti to pioneer de to ypostirizei!!!! oO

anyway , to egrapsa kanonika me to clonecd.

ALLA distixws einai USA/NTSC. :(

Etsi otan to vazw twra stin konsola mou petaei minima oti einai se lathos region ( auto simainei oti einai ok to flasharisma , etsi?? )

allazei kapws auto? krima tin wra pou mou efage :P

episis , oti "old xbox" game valw, mou vgazei deksia to minima " Original Xbox Game ... " kai oti xreiazetai to Update v1.1

( pali auto deixnei oti pire to flasharisma , swsta? )

auto to update pou tha to vrw? ekana ena prin fygw apo to spiti pou eixa DSL , thelei ki allo? giati twra me tin dialup de mporw na mpw kai na to kanw ap eftheias.

ps , xrest esy ekanes ta test sou? perimenw pm :D :D

Δημοσ.

φίλε πέρασες και το firmwire στο αντιγραφικό σου όπως λέει στο tutorial? Εγώ έχω φλασάρει το 360 έχω βάλει πάνω το αντιγραφικό το pioneer111d-clone cd και περιμένω το βράδυ σήμερα να μου έχει κατέβει ένα παιχνίδι. ΕΚτος του dvdinfopro χρειάζεται κ το φλασάρισμα του dvd-r pioneer111d?

Δημοσ.

φίλε πέρασες και το firmwire στο αντιγραφικό σου όπως λέει στο tutorial? Εγώ έχω φλασάρει το 360 έχω βάλει πάνω το αντιγραφικό το pioneer111d-clone cd και περιμένω το βράδυ σήμερα να μου έχει κατέβει ένα παιχνίδι. ΕΚτος του dvdinfopro χρειάζεται κ το φλασάρισμα του dvd-r pioneer111d?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...