Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Hacking Topic

sargos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
παιδια να ρωτησω λιγο...

οταν μου βγαζει unplayable disc οποιο δισκακι και να βαλω τι παιζει???

μητρική? ή τπτ με ρυθμιση του laser του dvd drive που κατι ειχε παρει το ματι μου απο παλαιτοτερα posts?

και αν ειναι το δευτερο πως ακριβως μπορω να το διορθώσω?

οτι δισκακι και να βαλεις η μονο σε αντεγραμενες ταινιες?Εμενα μου το βγαζει αυτο σε αντιγραμενες ταινιες και λυνο το προβλημα βαζοντας ενα παιχνιδι πρωτα μεσα μετα βγαινο στο dashboard και βαζω την ταινια και παιζει κανονικα

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μακριά από philips δισκάκια μόλις έκαψα 2!!! μέχρι τώρα verbatim και HP DVD+R δουλέυουν άψογα.

για προτείνετε και καμιά άλλη μάρκα.

Δημοσ.
μακριά από philips δισκάκια μόλις έκαψα 2!!! μέχρι τώρα verbatim και HP DVD+R δουλέυουν άψογα.

για προτείνετε και καμιά άλλη μάρκα.

Verbatim/Philips/Ricoh Japan δουλεύουν τέλεια στο hitachi drive μου:-?

Δημοσ.
Verbatim/Philips/Ricoh Japan δουλεύουν τέλεια στο hitachi drive μου:-?

δεν μπορώ να καταλάβω γιατί στο δικό μου δεν δουλέυουν με imgburn με τη ρύθμιση κανονικά τα έκαψα αφού τα έκανα rip με το γνωστό προγραμματάκι εμένα δουλεύουν hp και verbatim. και εγώ hitachi έχω.

Δημοσ.

Μηπως φταίει το recorder σου? Αν δεν έχεις το γνωστό pioneer προσπάθησε να βρείς το νεότερο firmware και να το περάσεις...

Δημοσ.
οτι δισκακι και να βαλεις η μονο σε αντεγραμενες ταινιες?Εμενα μου το βγαζει αυτο σε αντιγραμενες ταινιες και λυνο το προβλημα βαζοντας ενα παιχνιδι πρωτα μεσα μετα βγαινο στο dashboard και βαζω την ταινια και παιζει κανονικα

ναι, οτι δισκακι και να βαλω. ειτε games, ειτε μουσικα, ειτε ταινιες...

τι μπορω να κανω σχετικά με την ρυθμιση της κεφαλής laser, αν ειναι αυτο, ή μηπως ειναι τπτ αλλο?

Δημοσ.

Παιδιά αντέγραψα σε verbatim double layer Που αγόρασα απο το πλαίσιο αντιγράφονται κανονικά αλλά δν παίζουν στο Hitachi.

Yπάρχει πρόβλημα ασυμβατότητας?Γιατί όπως είδα οι περισσότεροι αυτάχρησιμοποιούν.

Δημοσ.
για κανε το τεστ ρε jimmy και πες περι τινος προκειται..
Μπαα , δε παιζει τεστ. Εχω ταξιδι στην πατριδα σημερα :razz:

( ασε που θελω να παρω το raving rabbits πρωτα ;) )

Αν το κατεβασω εκει θα σας πω περι τινος προκειται :D

Δημοσ.
Παιδιά αντέγραψα σε verbatim double layer Που αγόρασα απο το πλαίσιο αντιγράφονται κανονικά αλλά δν παίζουν στο Hitachi.

Yπάρχει πρόβλημα ασυμβατότητας?Γιατί όπως είδα οι περισσότεροι αυτάχρησιμοποιούν.

Είσαι σίγουρος ότι τα Verbatim που αγόρασες είναι +R ? Γιατί έχω την εντύπωση ότι το Πλαίσιο έχει μόνο -R (τα οποια φυσικά και δεν παίζουν στο 360). Έχω γράψει με το ImgBurn κάπου 20 Verbatim +R DL και όλα ανεξαιρέτως δούλεψαν μια χαρά με το Hitachi.

Δημοσ.

Ε, τα ίδια έχω κι εγώ (καλή φάση, τα έφερε επιτέλους και το Πλαίσιο, δεν θα χρειάζεται να τρέχω από δω κι από κει για να τα βρίσκω!)

Για πες ακριβώς τη διαδικασία που ακολούθησες κατά την εγγραφή? Τα Verbatim είναι εγγύηση, γι'αυτό και τα προτείνουν σχεδόν όλοι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...