Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Hacking Topic

sargos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

socrati i lisei sou einai poli endiaferousa,alla de tha me kalipte as to poume psixologika,mias kai to exw allaksei eidi mia fora.isws na skeftomoun kana 360 pali pros teli 2008 me arxes 09.de kanw plaka.i agorastiki empistosini se pliri klonismo se mena

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

As erthei ekeini i ora pou tha vgei epitelous!

Kati akoustike gia 1 Maiou se ksena sites xoris na epiveveothike tpt!

Alloi lene gia mid-2007!Pantos ola kaliptontai me ena peplo mistiriou!

Den xero ti mas krivei i Ms!

Pantos anakoinothike i ekdosi tis 512mb memory card 49.99$!Pagosmia kikloforia 3 Apriliou!

Akriva an skeftei kaneis oti me 19 euro simera vriskeis memory flash gia ipologistes me 2gigabyte!

Δημοσ.
socrati i lisei sou einai poli endiaferousa,alla de tha me kalipte as to poume psixologika,mias kai to exw allaksei eidi mia fora.isws na skeftomoun kana 360 pali pros teli 2008 me arxes 09.de kanw plaka

Τα 150? δεν είναι κ λίγα,

αλλά είναι ελεγχόμενη δαπάνη.

Εγώ δεν παίζει να έμενα χωρίς Χ360,

μιάς και στα γραφικά του υπολογιστή εχω μείνει πίσω.

Θα έννιωθα σαν πρεζάκι χωρίς ηρωίνη!!:twisted: :twisted:

Δημοσ.

o xrest ειναι πιο μεγαλο πρεζακι απο σενα σοκ, απλα δεν ξερει τι λεει σημερα (δηλ. χτες) :D

"agorastiki empistosyni se klonismo" <---- LOLOLOLOL

εγω παντως εχω ηδη ΔΥΟ premium 360, οποτε οτι και να γινει ειμαι covered.

Δημοσ.

α ρε πετραν...αντε για κανα graw2.ωστε τσιμπισες και δευτερο..σε κανα 10ημερο θα παιζουμε και μεσω ps network e?¨:):):)

Δημοσ.

graw 2 νομιζω ειναι κορυφη.

χτες ασχοληθηκα μια ωριτσα, και νομιζω οτι τα best games πανε:

1) oblivion

2) gears

3) graw2

ps network χλωμο προς το παρον.. :D

επαιξα για αρκετη ωρα και το virtua fighter στο ps3, και ουτε αυτο με εψησε αρκετα.

αρκετα ωραιο, αλλα τα animations και οι κινησεις μοιαζουν απομονωμενα το ενα απο το αλλο.

καμια σχεση με το doa που εχει ενα συνεχες flow απο κλωτσομπουνια.

ας βγει με το καλο το sixaxis με δονηση, ας δουμε πως θα πανε τα νεα (φτηνοτερα στο κοστος) ps3 απο αξιοπιστια, ας δουμε και καννα καλο game,

και εδω ειμαστε..

day 1 παντως, δεν αγοραζω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!! :D

Δημοσ.

gia to graw 2 symfono k epafxanw,epexa xtes apo tis 8-12:30,pali kala pu bghke kai borume na asxolithume me kati sobaro xxexeee...H monh blakeia einai oti sto ranked game den boreis na epilexeis omades kai bazei opoius thelei ayto,kati pu to brisko megalh blakeia,pali kala pu sto player mode bori na epilexeis esy tis omades...Episis fadazomai oti ta clan mats tha einai koryfh!Oso gia to ps3 symfono apolyta me ton petran kai emena den me edypwsiase!Ean bgun kala games,bgei kai spasimo kai pesei k h timh tu,tote to syzhtame...

Δημοσ.

Τα σπάει το GRAW 2 παιδιά:-D

Και η επιλογή clan match στο multiplayer τα σπάει ακόμα περισσότερο:mrgreen:

Εμαθά οτι ήδη εχει φτιαχτεί το πρώτο ελληνικό GRAW clan...προβλέπω λιώσιμο μεγαλύτερο του gow...

P.S 1ο post, καλώς σας βρήκα:-D. Αρκετοί με ξέρουν και απο άλλα στέκια;)

Δημοσ.
...H monh blakeia einai oti sto ranked game den boreis na epilexeis omades kai bazei opoius thelei ayto,kati pu to brisko megalh blakeia,pali kala pu sto player mode bori na epilexeis esy tis omades.....

emena pali mou aresei auto perisotero apo to palio sistima

-exeis filarakia kai thes na peksete mazi ? kaneis ena clan matchaki , kai den exoume ta progoumena fainomena se ranked pou an itheles na pekseis mono sou psaxname games gia na mpoume pou na min einai oloi filarakia(an kai gi na po tin alithia den ksero pos ginete ayto..diladi mporoun ta meli tou clan na pezoun me allous diaspartoys gamers h tha prepei soni kai kala me mia alli clan? an isxyei mono to deytero tote ...m@l@ki@ )

-exeis oreksi gia ligo xalaro game ? pas ena player match

Aaa kai kati allo pou paratirisa sto multi meta apo kana 2 games. O dinamikos kairos!! Pragmatika poli kalo

stin arxi den vlepeis tipota giati exei sinefia, meta apo ligi ora mporei na figoun ta sinefa kai ipista fotizetai akoma perisotero , kai eidika se pistes opou exei kai kapnous px crash site , mporei na allaksei o aeras kai ksafnika na vlepeis tous kapnoys na erxonte pros ta pano sou kai ola ayta random. pragmatika dinei alli aisthisi realismou sto game.An mono tora den etrexan kai ta anthropakia toso grigora osos ayta apo to quake arena.....

Δημοσ.

Εμαθά οτι ήδη εχει φτιαχτεί το πρώτο ελληνικό GRAW clan...προβλέπω λιώσιμο μεγαλύτερο του gow...

Δεν ξερω για το πρωτο,παντος χτες φτιαξαμε το warlords οποιος θελει μπαινει!:-D

Δημοσ.
Δεν ξερω για το πρωτο,παντος χτες φτιαξαμε το warlords οποιος θελει μπαινει!:-D

Nice! Εγω έμαθα για τους The Greeks.

Καλό είναι πάντως να μην μαζευτούμε όλοι σε ένα clan, για να υπάρχει και ανταγωνισμός:)

P.S Οσοι έχετε χόρο στην friend list σας κάντε κι εμένα add...για graw και όχι μόνο:-P

Δημοσ.

Παιδιά θα την πω την αμαρτία μου και ότι θέλει ας γίνει...

Σήμερα έστειλα στην πρωτεύουσα την κονσόλα μου για flashάρισμα. Ο τυπάς μου πήρε 50? συν 10? έξοδα αποστολής. Έκανα καλά ή πιάστηκα (όπως γίνεται συνήθως γιατί είμαι από την "μακρινή" επαρχία) κορόιδο; Θα μου την στείλει πίσω σε 1 week!

ΥΓ. Η θεά M$ και ο Άγιος Bill Gates ας με συγχωρέσουν...

ΥΓ2. Ελπίζω μόλις την πάρω την άλλη βδομάδα να μην με αφήσει και ανέβει γρήγορα εις "χώρον ανανήψεως...". Μου την είχε κάνει ήδη μια φορά για το άλλο κόσμο, αλλά ή μεγαλο-ευσπλαχνική Θεά Μ$ μου την ανάστησε σε 3 ( ; ) ημέρες.

ΥΓ3. Εύχομαι το Άγιο XBOXLIVE! πνεύμα του διαδικτύου να μην καταλάβει την μεγάλη μου αυτή αμαρτία και με ρίξει στην κόλαση που λέγεται off-line.

ΥΓ4. Ευχαριστώ σε όλους που θα διαβάσουν το post μου και θα με συγχωρέσουν. Όλοι οι υπόλοιποι... ας τους έχει καλά η Θεά M$.

ΥΓ5. Όποιος θέλει κάτι να μου πει ή να μου στείλει ξέρει που θα με βρει. Πάντως όχι στο παράδεισο!

ΥΓ6. Έχω χάσει τον Θείο μου. Ξέρει κανείς που βρίσκεται ή να πάρω τηλ. την Νικολούλη;

Δημοσ.

sinithos pernoun 40 me 80 euro afou sou pige 60 pali kala

an eixes ipomono mporouses na to kaneios kai mono sou tzampa!

me ligo prosoxi

me to live den exeis provlima toulaxiston gia tin ora!!

kalosirthes sto club :P

Δημοσ.

xvagos αν δεν το εχεις κάνει ήδη, πες σε αυτόν που θα σου flashαρει την κονσόλα, να σου δώσει και ενα backup του original firmware γιατί ποτέ δεν ξέρεις...

Επίσης για 10 λεπτά υπόθεση 60 ευρώ δεν είναι και λίγα...

Δημοσ.
Παιδιά θα την πω την αμαρτία μου και ότι θέλει ας γίνει...

Σήμερα έστειλα στην πρωτεύουσα την κονσόλα μου για flashάρισμα. Ο τυπάς μου πήρε 50? συν 10? έξοδα αποστολής. Έκανα καλά ή πιάστηκα (όπως γίνεται συνήθως γιατί είμαι από την "μακρινή" επαρχία) κορόιδο; Θα μου την στείλε πίσω σε 1 week!

ΥΓ. Η θεά M$ και ο Άγιος Bill Gates ας με συγχωρέσουν...

ΥΓ2. Ελπίζω μόλις την πάρω την άλλη βδομάδα να μην με αφήσει και ανέβει γρήγορα εις "χώρον ανανήψεως...". Μου την είχε κάνει ήδη μια φορά για το άλλο κόσμο, αλλά ή μεγαλο-ευσπλαχνική Θεά Μ$ μου την ανάστησε σε 3 ( ; ) ημέρες.

ΥΓ3. Εύχομαι το Άγιο XBOXLIVE! πνεύμα του διαδικτύου να μην καταλάβει την μεγάλη μου αυτή αμαρτία και με ρίξει στην κόλαση που λέγεται off-line.

ΥΓ4. Ευχαριστώ σε όλους που θα διαβάσουν το post μου και θα με συγχωρέσουν. Όλοι οι υπόλοιποι... ας τους έχει καλά η Θεά M$.

ΥΓ5. Όποιος θέλει κάτι να μου πει ή να μου στείλει ξέρει που θα με βρει. Πάντως όχι στο παράδεισο!

ΥΓ6. Έχω χάσει τον Θείο μου. Ξέρει κανείς που βρίσκεται ή να πάρω τηλ. την Νικολούλη;

:lol: :lol: :lol: :lol:

Είθε να μην έρθει ποτέ αυτή η αποφράδα ημέρα του μπαν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...