Bourdoulas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Όλα pre-patched είναι πλέον. Κάψτα με το imgburn.
Blackjim Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 ετσι και αλλιως εαν εχει το .dvd αρχειο εχει μεσα το layer break...auto lewan einai sketo to .iso omws prepei na to kaneis esy.
The_Sheep Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Bullet_Witch_PAL_XBOX360-SPARE meta apo xronia kai kairous irthe kai i seira mas na to peksoume.. ante mia kai exei pesei tosi ksirasia na peksoume kana neo game
john360 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 πρεπει να ειναι τρελλη μουφα.. http://xbox360.ign.com/articles/768/768423p1.html
iolakos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 παιδιά τα φώτα σας λίγο. εχω διαβάσει αρκετές σελίδες για το φλασάρισμα και τα προβλήματα που παρουσιάζει η κονσόλα. θέλω να μου λύσετε μερικές απορίες πρώτα εαν γίνεται 1.πόσοι φλασαρισμένοι εδω μέσα έχετε φάει μπάν? 2.η κονσόλα μου σε άσχετες φάσεις σταματάει την αναπαραγωγή του παιχνιδιού και μου βγάζει μήνυμα ότι ο δίσκος είναι βρώμικος.(το παιχνιδι ολοκαίνουριο)μελοντικά θα παει Γερμανία για επισκευή? 3.το ντράιβ όταν λειτουργεί κάνει σαν αεροπλάνο. είναι φυσιολογικό? 4.οι φλασαρισμένοι μπαίνετε LIVE κανονικα? Σας ευχαριστώ πολύ
Blackjim Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Vgike to Major League Baseball 2K7 alla NTSC only :(
nzeppos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Το Bullet Witch όντως πρέπει να είναι απίστευτη βλακεία και καλύτερα να μην έβγαινε ποτέ. Το MLB 2k7 από την άλλη είναι ακριβώς το αντίθετο αλλά ποιός ξέρει πότε θα βγει και για PAL...
Socratis_g Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Το Bullet Witch όντως πρέπει να είναι απίστευτη βλακεία και καλύτερα να μην έβγαινε ποτέ Ξαναπες το. http://www.gamerankings.com/htmlpages2/931220.asp
MiltoZ Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 παιδιά τα φώτα σας λίγο. εχω διαβάσει αρκετές σελίδες για το φλασάρισμα και τα προβλήματα που παρουσιάζει η κονσόλα. θέλω να μου λύσετε μερικές απορίες πρώτα εαν γίνεται1.πόσοι φλασαρισμένοι εδω μέσα έχετε φάει μπάν? 2.η κονσόλα μου σε άσχετες φάσεις σταματάει την αναπαραγωγή του παιχνιδιού και μου βγάζει μήνυμα ότι ο δίσκος είναι βρώμικος.(το παιχνιδι ολοκαίνουριο)μελοντικά θα παει Γερμανία για επισκευή? 3.το ντράιβ όταν λειτουργεί κάνει σαν αεροπλάνο. είναι φυσιολογικό? 4.οι φλασαρισμένοι μπαίνετε LIVE κανονικα? Σας ευχαριστώ πολύ 1. Με το 360 μέχρι στιγμής κανείς - Αυτό είχε συμβεί με το xbox1 2. Αν όντως δε φταίει το δισκάκι που είναι το πιθανότερο, ίσως να έχει πρόβλημα το drive. Στο κάνει σε πολλά παιχνίδια? 3. Ναι 4. Ναι
dee777 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2007 miltoz paizeis me LAN cable syndedemeno? dokimase na to aposyndeseis...eixa to idio provlhma...kai paizontas me to cable aposyndedemeno,den ksanaparousiasthke...den ksew an htan tyxeo...
p3tran Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 αν δοκιμασει κανεις το bullet bitch μας λεει εντυπωσεις. μεχρι τοτε, να ενα video http://www.gametrailers.com/player.php?id=17290&type=mov&pl=game
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.