Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Hacking Topic

sargos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

παιδιά τα φώτα σας λίγο. εχω διαβάσει αρκετές σελίδες για το φλασάρισμα και τα προβλήματα που παρουσιάζει η κονσόλα. θέλω να μου λύσετε μερικές απορίες πρώτα εαν γίνεται

1.πόσοι φλασαρισμένοι εδω μέσα έχετε φάει μπάν?

2.η κονσόλα μου σε άσχετες φάσεις σταματάει την αναπαραγωγή του παιχνιδιού και μου βγάζει μήνυμα ότι ο δίσκος είναι βρώμικος.(το παιχνιδι ολοκαίνουριο)μελοντικά θα παει Γερμανία για επισκευή?

3.το ντράιβ όταν λειτουργεί κάνει σαν αεροπλάνο. είναι φυσιολογικό?

4.οι φλασαρισμένοι μπαίνετε LIVE κανονικα?

Σας ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

Το Bullet Witch όντως πρέπει να είναι απίστευτη βλακεία και καλύτερα να μην έβγαινε ποτέ. Το MLB 2k7 από την άλλη είναι ακριβώς το αντίθετο αλλά ποιός ξέρει πότε θα βγει και για PAL...

Δημοσ.
παιδιά τα φώτα σας λίγο. εχω διαβάσει αρκετές σελίδες για το φλασάρισμα και τα προβλήματα που παρουσιάζει η κονσόλα. θέλω να μου λύσετε μερικές απορίες πρώτα εαν γίνεται

1.πόσοι φλασαρισμένοι εδω μέσα έχετε φάει μπάν?

2.η κονσόλα μου σε άσχετες φάσεις σταματάει την αναπαραγωγή του παιχνιδιού και μου βγάζει μήνυμα ότι ο δίσκος είναι βρώμικος.(το παιχνιδι ολοκαίνουριο)μελοντικά θα παει Γερμανία για επισκευή?

3.το ντράιβ όταν λειτουργεί κάνει σαν αεροπλάνο. είναι φυσιολογικό?

4.οι φλασαρισμένοι μπαίνετε LIVE κανονικα?

Σας ευχαριστώ πολύ

1. Με το 360 μέχρι στιγμής κανείς - Αυτό είχε συμβεί με το xbox1

2. Αν όντως δε φταίει το δισκάκι που είναι το πιθανότερο, ίσως να έχει πρόβλημα το drive. Στο κάνει σε πολλά παιχνίδια?

3. Ναι

4. Ναι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...