bugsbunnie Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Για εγγύηση ζήτησες κατι? Δηλαδή τη δική σου μητρηκή την κρατήσανε αυτοι? Σε ποιους αναφέρεσαι c? Δεν χρειαστηκε να ζητησω εγγυηση γιατι πολυ απλα μου εβαλε νεο αυτοκολλητο,βασικα μηχανημα αλλαξα στην ουσια, το δικο μου ηταν φτιαγμενο το φλεβαρη του 2006 και το καινουργιο που μου εδωσαν τον οκτωβριο του 2006, ευτυχως φιλος εχει αποδειξη απο το δικο του τελη δεκεβρη οποτε με τη δικια του αποδειξη εχω παλι εγγυηση 2 χρονια Αυτο που ξερω ειναι οτι ανοιξε ολοκαινουργιο μηχανημα μπροστα μου, οποτε δεν εχω καμια αμφιβολια αν ειναι μεταχειρισμενο η οχι.... Και αναφερομαι στους GrMods και ναι κρατησαν το δικο μου χαλασμενο μηχανημα το οποιο ειχε samsung ms25 και πλεον το καινουργιο εχει το ms28. Οπως και να χει εδωσα 150 ευρω και πηρα καινουργιο μηχανημα με εγγυηση δυο ετων και πατσαρισμενο οπως το ειχα κανει και γω ο ιδιος οταν το πηρα... Αν το πηγαινα για φτιαξιμο στην Μ$ χλωμο να εδινα τοσα και χλωμο να μου εδιναν καινουργιο....
sargos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Ta antallaktika einai eukolo na ta breis, afou ean pareis ena kainourio me 400e to kaneis antallaktika: plaketa 120e dvd-rom 100e power-supply 65e hdd 65e wirless control 40e headset 10e Bebea to duskolo einai na ta pouliseis ola me tin idia suxnotita, afou i zitisi einai peripou: plaketa 60% dvd-rom 15% power-supply 5% hdd 7% wirless control 10% headset 3% sunepos sou menoun polla dvd-rom kai power-supply axias 165e...
tech25 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Upgrade του SAMSUNG MS28 με motherboard ASUS K8V SE Deluxe Χρειαζόμαστε το Xtreme firmware 5.2, το τελευταίο Xtreme Boot Maker 0.5.3. RC1 και ένα USB stick. Λοιπόν.. Πρωτον ετοιμαζουμε το stick με το Xtreme Boot Maker. Το K8V SE Deluxe έχει 2 SATA Controllers. Ένα VIA8237 και ένα Promise. Από το BIOS απενεργοποιούμε τον Promise Controller και αφήνουμε μόνο τον VIA. Αν τυχόν έχουμε δίσκους πάνω στον VIA τους βγάζουμε. Επίσης βγάζουμε και τους IDE δισκους.Από το BIOS βάζουμε σαν πρώτο boot device to usb stick. Ανοίγουμε το XBOX360 κα το βάζουμε δίπλα στο PC. To PC και το XBOX ειναι κλειστα. Κουμπώνουμε ενα SATA καλωδιο στον VIA Controlller. To αλλο ακρο ειναι ακομη στον αερα. Βγάζουμε το SATA καλώδιο από το DVDROM του XBOX.Ανοίγουμε το PC και το XBOX. O VIA κατα το boot ψαχνει για τυχον devices πανω του. Λογικα δεν θα βρει τιποτα (το ακρο απο το SATA καλωδιο στο PC ειναι ακομη στον αερα.) Θα βγαλει μυνημα οτι δεν βρηκε κανενα δισκο και θα ζητησει να πατησουμε F1 για να συνεχισει. Σε αυτο το σημειο κουμπωνουμε το ακρο απο το SATA καλωδιο στο DVD του ΧΒΟΧ. Παταμε F1 και το PC μπουταρει απο το USB Stick. Παταμε xread. Θα βγαλει 3 επιλογες. 1. Primary IDE Disk (καπως ετσι. Δεν εχει σημασια) 2. Secondary IDE Disk 3. VIA8237 Disk Αυτο ειναι το πιο κρισιμο σημειο. ΔΕΝ ΠΑΤΑΜΕ ΑΚΟΜΗ ΤΟ 3!!! Σβηνουμε το XBOX και παταμε 3. Μετραμε 10 δευτερόλεπτα και ανοιγουμε το XBOX. Με το που ανοιγει το XBOX και αρχιζει και παιρνει backup μονο του το firmware. Αφου τελειωσει κλεινουμε το PC και τo XBOX. Επαναλαμβανουμε την ιδια ακριβως διαδικασια αλλα στο τελος δινουμε xflash οχι xread. H διαδικασια αυτη εγινε χθες με επιτυχια. Λογικα θα χρειαστειτε λιγοτερο απο 10 λεπτα. H συγκεκριμενη διαδικασια λογικα θα δουλευει σε οποιοδηποτε board που εχει VIA8237 chipset. Σε αλλα chipset δεν δουλευει απο οτι εχω διαβασει.
mihranalthaqafi Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Blitz The League PAL XBOX360-SWAG gia tous latreis tou amerikanikou football... prosexos nba courtside, def jam icon kai bullet witch!!
nzeppos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Κανά καλό παιχνίδι θα βγει επιτέλους ή θα είμαστε συνέχεια στη νηστεία με τα screenshots, τα trailers και τις...πολυαναμενόμενες beta? Τέλειωσα και το Crackdown και έχει αρχίσει πάλι να μαζεύει σκόνη το "παιδί".
xrest Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 opou nanai skaei to graw2.9 martiou episimi kikloforia.mpas k bgei pio grigora.polloi biastikoi eiste me ta paixnidia:)
The_Sheep Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 simera -aurio einai anamenomeno na vgei kai to NBA-street homecourt, tou opoiou to demo to katefxaristithika kai to anameno gia na ksanthimitho tis kales epoxes nba jam sta oufadika
Socratis_g Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 People ΟΚ με το Χ360. Το πήγα grmods. 150?. Αφησα το παλιό και μου έβγαλε το παλικάρι καινούριο απο κουτί Χ360 me samsung. Μου πέρασε σε 5λεπτα την 5,2 και μου κράτησε και το χαρτάκι της εγγύησης! Δεν ακούγεται καθόλου σε σχέση με τη το hitachi, που σφύριζε!!! Το βάζω τώρα με το pro6 ανοιχτό για κανένα 6ωρο να δω αν θα μου βγάλει τίποτα. Μου δώσανε και 3μηνες εγγύηση απο τους ίδιους αν πάθει κάτι, εκτός ότι έχει και την εγγύηση της Μ$. Το παλικάρι ξηγήθηκε τέζα. ΥΓ: Θάνο, cheers m8
Wolfidis Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 simera -aurio einai anamenomeno na vgei kai to NBA-street homecourt, tou opoiou to demo to katefxaristithika kai to anameno gia na ksanthimitho tis kales epoxes nba jam sta oufadika Kala kamia sxesi.... ti na leme....
nyne Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 People ΟΚ με το Χ360. Το πήγα grmods. 150?. Αφησα το παλιό και μου έβγαλε το παλικάρι καινούριο απο κουτί Χ360 me samsung. Μου πέρασε σε 5λεπτα την 5,2 και μου κράτησε και το χαρτάκι της εγγύησης! Δεν ακούγεται καθόλου σε σχέση με τη το hitachi, που σφύριζε!!! Το βάζω τώρα με το pro6 ανοιχτό για κανένα 6ωρο να δω αν θα μου βγάλει τίποτα. Μου δώσανε και 3μηνες εγγύηση απο τους ίδιους αν πάθει κάτι, εκτός ότι έχει και την εγγύηση της Μ$. Το παλικάρι ξηγήθηκε τέζα. ΥΓ: Θάνο, cheers m8 em afou sto eipa!
Stormwatch Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Στον nasis πηγες ε; Μου ειχε ξηγηθει στα δυο παλια ΧΒΟΧ μου (πριν βγουν softmods κλπ)
Socratis_g Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Στον nasis πηγες ε;Μου ειχε ξηγηθει στα δυο παλια ΧΒΟΧ μου (πριν βγουν softmods κλπ) Yeap. Ρε είναι ξήγα το παλικάρι. 5 μαγαζιά που πήρα όλοι μου λέγανε: φερτο να κάνουμε διάγνωση, να δούμε τι έχει, να παραγγείλουμε μητρική. Αντε και συχτίρι κοπρίτες!:evil: :evil: Εκεί πήγα κατευθύαν. Αφήνω το δικό μου και σε 20' πήρα Χ360 με samsung 5.2 μαμά επάνω. Ούτε διάγνωση, ούτε τις κωλιές που λέγανε οι άλλοι.
john360 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 και κυριως ουτε micro$oft ουτε ενα μηνα περιμενε να στο γυρισουν πισω αφτιαχτο!
nyne Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 pou na deis an su xalasei ti ginete!An thes sto stelnei sthn ms me aftendiko firmware kai to perneis pisw ftiagmeno 100%!Ade thanasi bgale kai to ftino klono tu wiinja na ta spasume olaaaa!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.