Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Hacking Topic

sargos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Paidia...Diavasa ola ayta kai provlimatisthka.Ta kokina lampakia anavoun prin ta pai3ei h konsola gia proeidopoihsei h afou ta exei pai3ei???:confused: Epishs pos mporo ma katalavo an drosizete kanonika to 360 mou???:? Giati to exo psilo peira3ei konta sto anemisthraki kai den 3ero an travaei kala aera..plz p.m :mrgreen:

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η πιο λογική προσφορά που μου είπανε ήτανε:

120? mobo

150? mobo+samsung5.2

Ξηλωμένα από καινούρια μηχανήματα, ετσι μου είπανε τουλάχιστον.

To καλό είναι ότι μπορεί να μου τη κάνει τη δουλειά στα μπαμ. Περνω τηλ το πρωί το απογευμα πάω και τα κάνουμε επιτόπου.Οπότε βλέπω τι περνάει.

Kαι θα βάλω στην άκρη το hitachi μου αχρείαστο να είναι.

Τα πιο πολλά μαγαζια μου λέγανε φέρτο μας για έλεγχο, να δούμε τι σφάλμα έχει και κωλιές τέτοιες.

Θα το πάω μάλλον αυριο. Οποιος θέλει info, pm.

Δημοσ.

Και που τα βρηκαν αυτοι ρε Socratis_g καινουρια και στα δινουν 150e;;;

Μηπως εχουν φαει το heat gun τους και περιμενουν υπομονετικα να ξαναπεθανουν;

Συζητησε τι θα γινει αν τα παιξει σε κανα δυο μηνες....

Δημοσ.
Και που τα βρηκαν αυτοι ρε Socratis_g καινουρια και στα δινουν 150e;;;

Μηπως εχουν φαει το heat gun τους και περιμενουν υπομονετικα να ξαναπεθανουν;

Συζητησε τι θα γινει αν τα παιξει σε κανα δυο μηνες....

Μου είπε το παλικάρι ότι ξηλώνουν νέα μηχανήματα και ότι δίνουν τα κομμάτια.:confused:

Παίζει κ να γίνεται, μητρική, drive, κουτί μονταρισμένο, χειριστηρια, όλα μπορούν να πουληθούν ξεχωριστά.

Το σκέφτηκα αυτο που λές, αλλα τι να του ζητήσω για εγγύηση?

Αποδειξη αγορας δεν παίζει.

Δημοσ.

Ναι οντως ανοιγουν νεο μηχανημα και τα βαζουν στο δικο σου, ετσι εκαναν σε μενα τουλαχιστον που μου ειχε βγαλει 3 λαμπονια και το πηγα για φτιαξιμο σε αυτους εφοσον η εγγυηση μου ειχε παραβιαστει....

Μαλλον εχουν ανθρωπο στα ενδωτερα της εταιρειας και τα χαλασμενα τα πανε για επισκευη με εγγυηση.... Οποτε στην ουσια πουλανε αερα κοπανιστο, δεν εξηγηται αλλιως....

Δημοσ.

εμενα ενα μηνα μου κρατησε η αναβιωση αλλα οχι απροβληματιστα με διαφορα προβληματα Το εκανα πολλες φορες και στο τελος του εβαλα υδροψθξη γιατι δεν αντεχα αλλο Ξοδεψα τοσα πολλα για να επιδιορθωσω τη μητρικη που με λίγα περισσοτερα επαιρνα καινουρια Οσ αναφορα το αλλο ζητηματακι με τις μητρικες για αντικατασταση εχει συζητηθει στο xbox scene και λενε οι περισσοτερες απο αυτες παρουσιαζουν προβληματα τωρα στο ελλαδισταν δεν νομιζω να φοραει ρασο κανενας απο αυτους τους τυπους που πουλανε μητρικές

Δημοσ.

Δίλημμα:

1. Ακουμπάμε 150? για να φτιάξουμε το τρέχον 360 μας ?

2. Περιμένουμε το Μαιο, βάζουμε άλλα 150 και πέρνουμε τη ν2 ?

:-? :-? :-? :-?

Δημοσ.

i alitheia einai oti i vers2 otan tha kikloforisei isws na einai pio akribo apo tin premium ekdosi.paizei girw sta 479$ stin ameriki.

diskolo dilimma.tha itan pio eukolo na apantithei i erwtisi sou an eixame kai kammia episimi anakoinwsei apo ms.oti dld tha bgei to vers2 tote,tha kanei toso,kai tha exei auta ta xaraxtiristika panw tou.

Δημοσ.
Δίλημμα:

1. Ακουμπάμε 150? για να φτιάξουμε το τρέχον 360 μας ?

2. Περιμένουμε το Μαιο, βάζουμε άλλα 150 και πέρνουμε τη ν2 ?

:-? :-? :-? :-?

detox and reconsider

Δημοσ.

εγω σοκρατη προτεινω την v2 γιατι πραγματικα αργα η γρηγορα η gpu θα βγαλει προβλημα στα περισσοτερα κομματια Ασε που δεν ξερεις αν τα 120 που θα δωσεις ειναι για καινουρια μητρικη Η μονη ελπιδα ειναι να βγει το ps3 και να αρχισουν ορισμενοι που βαρεθηκαν την κονσολα να την πουλησουν σε χαμηλη τιμή ούτως η αλως εγω θα ηθελα 2 xbox 360 sto σπιτι όπως εχω 2 ps2 και 2 xbox

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...