Socratis_g Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 http://www.gamerankings.com/htmlpages2/934592.asp?q=Fuzion%20Frenzy 53% total score
nyne Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 siga thn blakeia,fadazomai oti ean pezeis me parea kati tha leei,alla monos pu to to epexa den elege k polla...
mihranalthaqafi Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2007 siga thn blakeia,fadazomai oti ean pezeis me parea kati tha leei,alla monos pu to to epexa den elege k polla... symfwnw se auto pou les.. alla prin vgoun oloi kai krinoun as to dokimasoun me parea sto SPITI tous kai meta as grapsoun.. To game einai kathara multiplayer kai oxi apo live.. opoios exei paixei mario party kai to exei euxaristithei tha katalavei..
Socratis_g Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Ακούστε ερώτηση: Me 2.1 του Hitachi, έχει τσιμπίσει κανείς ban στο LIVE???
john360 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 με 1,3 προχτες που μπηκα ολα οκ,γιατι ακουσες τιποτα?
McManus Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Παιδιά θέλω να ρωτήσω αν σας έκανε στο GOW κανένα περίεργο update χθές.. εμένα μου έκανε και ύστερα όταν πήγαινα να παίξω live αφού ξεκινούσε το παιχνίδι το xbox κολλούσε!!έχω το xbox με το hitachi drive αν λέει τίποτα αυτό..λέτε να άρχισε το banning??
p3tran Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2007 το fusion frenzy 2 εχει καμια 40αρια μινι games. απο αυτα τα 4-5 ειναι πολυ καλα και εχουν πολυ γελιο. ενα που πρεπει να καρφωσεις, ενα αλλο που πρεπει να βαζεις γκολ, ενα tron-φιδακι, μερικα που πρεπει να πατας οτι button σου δειξει γρηγορα και κατι αλλα. ολη η παρουσιαση του παιχνιδιου ειναι απλη και μοιαζει ασυνδετη, και γενικα θα μπορουσε να ειναι πολυ καλυτερο απο το τελικο αποτελεσμα. καποια mini games λενε και πιστευω υπο αλλες συνθηκες θα μπορουσαν να ειναι classic. το καλο ειναι οτι μπορεις να φτιαχνεις custom matches που περιεχουν μονο τα mini games της επιλογης σου.
Socratis_g Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Παιδιά χάρηκα για τη γνωριμία. 3 κοκκινα λαμπάκια και από εμένα. Γαμω το $%@#%@#$%@#$%@%@$#%@$#%@$#%@#%##$%$# Γαμω και το update της Μ$ που έκανα χθές
viper2005 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Παιδιά χάρηκα για τη γνωριμία. 3 κοκκινα λαμπάκια και από εμένα. Γαμω το $%@#%@#$%@#$%@%@$#%@$#%@$#%@#%##$%$# Γαμω και το update της Μ$ που έκανα χθές ti drive kai filmware eixes?
Socratis_g Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 hitachi 2.1. Θα πάρω τηλ. απο τρίτη να αγοράσω μόνο του ένα drive να το περάσω πάνω. Πιστεύω να μην χρειαστώ νέα κονσόλα.
Stormwatch Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Socratis_g το πιο λογικο ειναι να σου βαρεσε το motherboard και οχι το drive....
panos--26-- Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 File socrates min apogoiteuesai!Tha vgei i version2 tou xbox360 me ton 65nm epexergasti pou tha linei ola auta ta provlimata!Telika antamivetai i ipomoni mou me auta pou vlepo kai apo polla sites kai apo filous!Axizei na perimeno gia kati axiopisto!!!!Oso pernaei o kairos tha linontai auta ta provlimata tis konsolas logo veltiosis ton ilikwn tou hardare!
omnislash Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 σε σχετική συζήτηση στο xbox scene άντως λέγανε πως ότι κινείται μέσα στην ΕΕ ακόμα και αν προέρχεται από χώρα εκτός ΕΕ συνοδεύεται υποχρεωτικά από εγγυήση.Ψαξτο λίγο ακόμα ενώ στο afterdawn είχα διβάσει και κόλπο για μια υγρή πετσέτα. File socrates min apogoiteuesai!Tha vgei i version2 tou xbox360 me ton 65nm epexergasti pou tha linei ola auta ta provlimata! Δε νομίζω ο socrates να έχει όρεξη να δαπανίσει άλλα 400Ε για μια κονσόλα.
brazil_lalala Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2007 Ama vgei version2 tou xbox360 min katsete san vlakes na agorasete new konsola.. Xalara stelnete autin pisw k sas fernoun tin new one. Stin ameriki etsi tha kanoun emeis ti eimaste koroida?..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.