Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Hacking Topic

sargos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ναι το καταλαβα αυτο αλλα σου ξαναλεω εκτος απο τα iso αρχεια που υπαρχουν οταν τα ξεζιπαρω υπαρχουν και κατι αλλα αρχεια .r30 .r31 .r32 all-lostp.r36 που το καθενα απο αυτα πιανουν 95 mb.Μηπως πρεπει να τα παραλειψω?Υποθετω πως οχι

Δημοσ.
ναι το καταλαβα αυτο αλλα σου ξαναλεω εκτος απο τα iso αρχεια που υπαρχουν οταν τα ξεζιπαρω υπαρχουν και κατι αλλα αρχεια .r30 .r31 .r32 all-lostp.r36 που το καθενα απο αυτα πιανουν 95 mb.Μηπως πρεπει να τα παραλειψω?Υποθετω πως οχι

μονο το iso σου χρειαζεται τα αλλα απλα ειναι αντι να το κανουν ενα αρχειακι συμπιεσμενο δηλαδη .rar το εχουν σπασει σε μικροτερα για να γινεται πιο ευκολο sharing οποτε αφου κανεις extract το iso τα αλλα μπορεις να τα σβησεις

Δημοσ.

Παιδες δηλαδη το κολπο για να παιζεις αντιγραφα παιχνιδια πρεπει να δεις ποιο dvd driver εχεις και να βαλεις το καταλληλο firmware; εγω που εχω to dvd sh- d162c στο υπλογιστη μου με το firmware kreon v.0.81 μπορω να το συνδεσω στο xbox360 για να παιζω αντιγραφα

Δημοσ.
re pedia epe3e kanenas to crackdown demo.kai an ne pos tou fenete.emena pantos den me polienthousiase

εμενα παντως μ'αρεσε το demo του crackdown αλλα περιμενω να κατεβει και η full εκδοση για να μπορω να εχω μια ολοκληρωμενη γνωμη

Δημοσ.
mpa oxi mike.egw toxw katebasei xwris to patch.etsi k alliws eite stealth to katebaseis eite oxi,prin tin wra tou tha to paikseis..proceed

allo kai auto.pos ginete na kikloforisi prin tin ora tou?

Δημοσ.

Sorry an exei xanaeipwthei alla mperdeutika. Mporw na paixw to Dead or alive xtreme 2 sto pc mou an to katevasw me utorrent? An nai, uparxei kapoia diadikasia?....k telos an exei kaneis torrent k tracker as me voithisei... Thanks!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...