xvagos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 http://www.divineo.cn/cgi-bin/div-cn/360-blaster Ξέρει κανείς τι παίζει με αυτό. Αξίζει να περιμένω να βγεί και να το αγοράσω...?
Isobitis_r Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 http://www.divineo.cn/cgi-bin/div-cn/360-blaster Ξέρει κανείς τι παίζει με αυτό. Αξίζει να περιμένω να βγεί και να το αγοράσω...? den kserw an 8a paizei toso apla oso leei, alla fenete GAMATO!!!! (mimpos xriazete na exei ex sata to pc??)
fsbmaniac Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 H NTSC έκδοση, που είχε κυκλοφορήσει στο internet, δεν έχει καμία απολύτως διαφορά από την PAL (αφήστε δε που παρ'ότι NTSC τελικά ήταν region-free). Τώρα για το ότι δεν σου αρέσουν τα γραφικά, τι να πω...μιλάμε για τα, κατά γενική ομολογία, καλύτερα γραφικά ανεξαρτήτως format κι εσύ λες: Όσες φορές κι αν το διάβασα, δεν κατάλαβα ακριβώς τι θέλει να πει ο ποιητής... καταρχην παιζω σε οθονη 21'' wide lg σε 1360χ768 με το καλωδιο υψηλης αναλυσης. 2 θεωρω το cod3 οτι εχει καλυτερα γραφικα ειδικα στα οπλα ειναι πολυ καλο. 3 δεν φοραω γυαλια 4 το fear με 8800 nvidia μου φεναιτε πολυ πολυ καλυτερο .... εκτος αν παλι λεω οτι εχω καποιο προβλημα με το dvd απο αυριο θα εχω tv με 1920 αναλυση αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα παιξει ετσι και το παιχνιδι βασικα μπορει επειδη πολλα χρονια παιζω παιχνιδια σε αναλυσεις 1200χ 1600 να μου φενονται φτωχα λογο αναλυσης και οχι λογω μηχανης γραφικων.Βασικα ποσο χρονων εισαι ? Ασχετο αλλα προχτες ενα πιτσιρικι ειδε το cod2 σε lcd και ειπε οτι ειναι τα καλυτερα γραφικα που εχει δει ποτε στην ζωη του..δηλαδη αν δει σε EIZO 21'' S2100 με 1200χ1600 και 8800..πρπει να αυτοκτονισει....
nzeppos Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Εχμ, "καλώδιο υψηλής ανάλυσης"? Δηλαδή HD VGA cable? Δηλαδή υπάρχουν και καλώδια για το 360 που δεν είναι "υψηλής ανάλυσης"? Γιατί δεν δοκιμάζεις να παίξεις σε 1280x1024 widescreen? Εγώ έτσι παίζω στην 22" wide μου. Το F.E.A.R. (που το έχω τελειώσει εδώ και...χρόνια) δεν νομίζω ότι συγκρίνεται με το GoW όχι μόνο σε γραφικά, αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο τομέα. Ακόμα κι αν το παίζετε σε...Cray. Και για να τελειώνουμε μ'αυτό το πράγμα, το F.E.A.R. κατά την προσωπική μου άποψη είναι περίπου ό,τι το Doom3 στην εποχή του. Ένα παιχνίδι σχετικά μάπα που απλώς χρησιμοποιείται σαν benchmarking tool ελλείψει καλύτερου. Το τέλειωσα σε 4-5 μέρες λόγω hype και δεν θα το ξαναπιάσω ποτέ στη ζωή μου. Το μόνο άξιο λόγου στοιχείο του είναι το Α.Ι. και για πολλούς αξίζει και η υπόθεσή του. Εμένα η υπόθεση δεν με εντυπωσίασε. Όποιος έχει δει το Undying θα γελάει με το F.E.A.R. Έχω παίξει πολλές δεκάδες καλύτερα fps τα τελευταία 10 χρόνια, αν θέλετε βγάζω και λίστα. Όσο για το πόσων χρονών είμαι και το πόσα γραφικά έχω δει...άστο. Όσοι θυμούνται το JetPack στον ZX48 θα καταλάβουν ποιάς εποχής είμαι. Αν κρίνεις τα γραφικά από την ανάλυση που παίζεις, τότε πάω πάσο.
Rebel21 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 pragmatika to FEAR einai metrio paixnidi.kamia epafi me alla opws to half life 2.kai den katalava ti diafora exei to fear me 8800 se sxesi me mia px 6800 ektos apo kapoia parapanw anousia frames?poli asxetila exei pesei teleutaia. to nana evala na paixw sto xbox kai parolo pou to game einai ok apo framerate.i mixani grafikwn einai toso palia kai eleini pou aporo pws to paixnidi pire 9aria.ola ta topia einai ta idia mounta me mpeto pantou kai leptomeries opws enas kouvas kai ena telaro.pragmatika akoma kai to doom3 itan poli kalitero den milaw gia to half life 2 pou akoma to thewrw to kalitero sto eidos tou. diladi kai se analisi 3000x 3000 na to valeis to fear oute kan plisiazei to gow.kai apo pote otan valeis ena game apo 1280 x 720 se 1600x 1200 metatrepete apo ftwxo se gamato.to pan einai i mixani grafikwn palio komplexikoi pcakides.alla opws exoume xanapei eseis menete kolimenoi se arxaia games giati apl den exete ti allo na asxolithite.
fsbmaniac Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Rebel21 κομπλεξικος εισαι μαλλον εσυ . εγω εκρινα με τα κριτηρια που νομιζω οτι ειναι σωστα και δεν μιλησα ετσι απλα χιλια συγνωμη φιλε μου περιμενω ακομα καλυτερα γραφικα απο το 360. φυσικα η αναλυση εχει διαφορα ειναι το ιδιο σε 1024 χ 768 70fps ? και το ιδιο 1920χ1200 70fps ? νυχτα με την μερα και ειδικα αν μιλαμε για πανελς pva + καλυτερα τοτε η διαφορα ειναι πολυ μεγαλη στην λεπτομερια και στην ποιοτητα απεικονισης.και μαθε κατι ΟΙ PCAKIDES ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ με hd αναλυσεις και δενε ιναι κολλημενοι πανε και παιρνουν το 360 και γουσταρουν. Για την ιστορια βαζω και μια φωτο αν και απο τα λογια σας δεν βλεπω οτι μπορει να παιζει κατι με το δισκακι μου.Αν οντως αυτα θεωρουνται σουπερ γραφικα το fear εχει πολυ καλυτερα(σε pc ενοοω)και δεχομαι να βαλω και απο αυτο φωτο.Κρινετε απο το φουλαρι που φωραει και το δερμα του αν ειναι γραφικα καλα η οχι.Και ξαναλεω μηπως παιζει καποιο προβλημα με το συστημα μου ?Σε cod 3 ειδικα τα οπλα τα βλεπω απιστευτα ρεαλιστικα ειδικα αυτα που εχουν πολυ μεταλλο.MOST wanted τα παντα καθρεπτιζουν ειναι ρεαλιστικα ειναι φωτεινα με πολυ λεπτομερεια στην οθονη μου.Και κατι αλλο το gow ειναι πολυ ριχο παιχνιδι για τα δικα μου δεδομενα απορω που ειναι ολο αυτο το φανταστικο και εντιπωσιακο που διαβαζα... η αναλυση της οθονης ειναι μεγαλη φενεται εξαλου οτι δεν τετραγωνιζουν οι ακρες και οι καταλυξεις τωνα ντικειμενων αλλα σαν γραφικα πιστευω οτι κατι τρεχει...
Rebel21 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 ti kritiria re file?sto 2007 kai mou les gia fear?oso gia tin analisi thelw na katalixw sto oti px to fear to idio eleino einai oti analisi kai na tou valeis giati poli apla to paixnidi einai arxaio.sta 1920 x 1080 me 70 frames to fear pali i idia mapa tha einai. pc exoume oloi file mou kai den einai pronoimio diko sou kai egw epeza se ipsiles analiseis. kala vrikes kai fotografises to xeirotero mondelo tou gow?signwmi exeis dei kalitera grafika apo otan px o marcus trexei?milaw gia to olo skiniko tis kameras. ti na pw kai egw to exw to fear sto pc alla ti kollimata trwte me tin analisi den katalavainw 720p paizeis oxi playstation2.akou ekei einai ftwxo to xbox epidei paizei se 720p.ti allo tha akousoume. kai kati teleutaio gia piraxe ligo tis rithmiseis giati to monitor sou dixnei apesia.entelws xthethoriasmena kai den ftaiei mono to oti to gow einai mounto alla genika oi lg itan ligo perierges.ta grafika tou ama sou aresoun alliws paixe fear kai doom3.
fsbmaniac Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 το μονιτορ φιλε ειναι μια χαρα οσοι εχουν παιξει και εχουν 360 απλα τους εντυπωσιασε.Μηπως λεμε για λαθος πραγματα ? η καμερα και το ολο film scoring ειναι πολυ καλο απο τα καλυτερα αλλα τα αντικειμενα σαν μοντελα ενοοω δες και λιγο απο το cod3 βασικα ειναικαι η ψηφιακη που βαζει κοκο στην εικονα γιατι ειναι χωρις φλας αλλα ειναιτο ιδιο για ολες τις φωτο
fsbmaniac Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 το οτι καθομαστε τετοια ωρα να ποσταρουμε σιγουρα μας δινει ενα + οτι γουσταρουμε την φαση.Οσο για το Φεαρ αποψη σου. πολοι χιλιαδες υποστηριζουν το αντιθετο απλα το ανεφερα διοτι εχει πολυ καλα μοντελα.και μια απο τις καλυτερες μηχανες γραφικων.τα οπλα ειναι ασυκριτα στα 2 παιχνιδια σαν μοντελα..αν θελεις αυριο μπορω να κανω και video capture κατευθειαν απο το 360 ασυμπιεστο να ταδεις με τα ματια σου. off topic :Το gow θα βγει σε ps3 καποια στιγμη ?το πηρε ο αδερφος μου αλλα δεν εχει παιχνιδια να παιξει...
Stormwatch Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 fsbmaniac ωραια οθονη.Βγαινει και σε εγχρωμη;
Rebel21 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 mpravo re stormwatch.file fsb prwta pare kana monitor tis prokopis ki meta postare.kai emena stin tv(sto monitor mou den to exw valei)etsi dixnei zwntana xrwmata.kai xalalew postares to xeirotero montelo tou gow o kim einai ftiagmenos gia ton dixnei ena lepto. to gow den einai ftiagmeno gia na gvazoun mati ta montela tou.to paixnidi exei ena asingrito overall stisimo twra ama den sou aresei tote einai diko sou provlima.kai nai exakoloutho na pistevw oti to fear einai metrio kai se pc kai pantou ena chapter tou gow exei megaliteri leptomeria apo olo to fear mazi kai tous diakosmitikous kouvades pou einai gemato. fsb i prwti sou fwto apo cod3 einai sxedon aspromavri.
fsbmaniac Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 καλα απορω εδω ρωταω αν εχω καποιο προβλημα και εσυ μου λες αν εχει χρωματα μηπως θελεις να παω να το συνδεσω στην eizo 22 ? Τελικα μαλλονε χει το καλωδιο προβλημα το συνδεσα στην τηλ μεσω scart και εχει δοαφορα.... θα σας πω αυριο αν οντως κατι παιζει με το καλωδιο τωρα ειδα ενα review απο game spot και ειναι σαν να βλεπω αλλα παιχνιδι... δεν φτανει που εχω αλλαξει 3 κονσολες εχει προβλημα και το καλωδιο τωρα ελεος γαμωτο.. ο καλα αν ειναι ακυρο βγαζω το καλωδιο τελειως κανω επανεκινηση βγαζει κοκκινα λαμπακια...το σβηνω βαζω καλωδιο απλο επανεκινηση το vga και ολα οκ μπορω να ομολογησω οτι επαιζα το παιχνιδι σε αλλα χρωματα.Αλλα για ποιο λογω το εκανε? το cod3 εχει μεγαλη διαφορα απο πριν. μετις ιδιες ρυθμισει χρωματων.Επρεπε να το ειχα καταλαβει θυμωμουν στην τηλ εδειχνε κανονικα αλλα μαλλον συνηθησε το ματι μου.
Socratis_g Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Fsb εγώ στη θέση σου θα το πούλαγα το Χ360. Μα είναι γραφικα αυτά που βγάζει?? Χάλι σκέτο!! Θα έδινα 15,000? και θα ευτιαχνα ένα υπολογιστάκι να παίζει πολύ καλύτερα παιχνίδια. Εαν πάλι δε σου αρέσει πάρε super nintendo, πολύ πιο ωραία χρώματα απο κάθε κονσόλα. Επίσης δεν συναντάς πουθενα θολουρες. ΣΗμαντικό!!
ultralisk Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 eutixos fsbmaniac pou lithike to provlima pou eixes giati nomiza gia mia stigmi oti mas douleues :roll: ....epitelous eides aspri mera off topic :Το gow θα βγει σε ps3 καποια στιγμη ?το πηρε ο αδερφος μου αλλα δεν εχει παιχνιδια να παιξει... oso gi'auto,me tin kammia den vgainei se PS3 .....kala o aderfos sou ti pige kai ekane;den iksere oti to PS3 den exei paixnidia (an mporoun na xaraktiristoun paixnidia auta ta aisxoi pou exoun vgei) autin tin stigmi;
Wolfidis Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 το σβηνω βαζω καλωδιο απλο επανεκινηση το vga και ολα οκ μπορω να ομολογησω οτι επαιζα το παιχνιδι σε αλλα χρωματα.Αλλα για ποιο λογω το εκανε? το cod3 εχει μεγαλη διαφορα απο πριν. μετις ιδιες ρυθμισει χρωματων.Επρεπε να το ειχα καταλαβει θυμωμουν στην τηλ εδειχνε κανονικα αλλα μαλλον συνηθησε το ματι μου. E koita, otan to grasidi fainetai mple kai to xioni prasino k otan to aima apo tous ex8rous einai emprime, e tote mallon 8a eprepe na to katalabeis nwritera..... Filika....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.