Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Hacking Topic

sargos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Kαλα ρε παιδες ολοι τα z5500 εχουμε;

Οντως πολυ καλα ηχεια

Ρωτηστε και τους ... γειτονους!

Μη μου πειτε παντως πως εχετε και Samsung TV για το 360 σας,οπως και εγω γιατι θα τρελλαθω!

Δημοσ.

Παιδια το μονο που καταφερα να κανω ειναι backup to original firmware με την εντολη mtkflash r /m orig.bin αλλα δεν μπορω να καταλαβω αφου εκλεισα το 360 και μπηκα στα windows για να patch-αρω το original με το kdx τι στο ..... πηγε στραβα και μετα οταν παω να κανω mtkflash w /r το πατσαρισμενο firmware μου βγαζει τα γνωστα: error 00 should be 70. Ολα αυτα με το xtreme boot maker.

Δημοσ.
Παιδια το μονο που καταφερα να κανω ειναι backup to original firmware με την εντολη mtkflash r /m orig.bin αλλα δεν μπορω να καταλαβω αφου εκλεισα το 360 και μπηκα στα windows για να patch-αρω το original με το kdx τι στο ..... πηγε στραβα και μετα οταν παω να κανω mtkflash w /r το πατσαρισμενο firmware μου βγαζει τα γνωστα: error 00 should be 70. Ολα αυτα με το xtreme boot maker.

λιγη βοηθεια please?

Δημοσ.

Δεν μπορω να καταλαβω τι μαλ.....σμενο topic ειναι αυτο στο οποιο ξοδευω τον χρονο μου να σας κανω reply! "XBOX 360 Hacking" και παπ...ριες! Το μονο που ξερετε να λετε, ολοι εσεις οι δηθεν "hackerαδες", ειναι για τα καινουρια παιχνιδια που βγαινουν, και για το τι ηχεια εχετε! Ρε Administrator κλειστο το topic! Ημαρτον!

Υ.Γ.Σε δυο replies μου, που ζητουσα βοηθεια, δεν μου απαντησε κανεις+ και τωρα ειμαι σιγουρος οτι θα ασχοληθειτε μαζι μου,γιατι σας "προσβαλω"!

Δημοσ.

Διάβασα πως το firmware του Hitachi ακόμα δεν έχει Media stealth, dual speed και ISO support. Αν μπορεί και θέλει κάποιος ας εξηγήσει με λίγα λόγια τι σημαίνουνε αυτά.

Απ'ότι έχω καταλάβει για το media stealth : χωρίς αυτό μπορεί η M$ να καταλάβει ότι παίζεις copies παιχνιδιών και να σε κάνει Ban ,σωστά?

Δημοσ.
Διάβασα πως το firmware του Hitachi ακόμα δεν έχει Media stealth, dual speed και ISO support. Αν μπορεί και θέλει κάποιος ας εξηγήσει με λίγα λόγια τι σημαίνουνε αυτά.

Απ'ότι έχω καταλάβει για το media stealth : χωρίς αυτό μπορεί η M$ να καταλάβει ότι παίζεις copies παιχνιδιών και να σε κάνει Ban ,σωστά?

Αγαπητε akis333 firmware stealth εχει το hitachi, dual speed δεν εχει, και iso support (τουλαχιστον μεχρι την τελευταια εκδοση που γνωριζω)! Αυτα τα υποστηριζουν μονο τα Sammy (Samsung).

DUAL SPEED= Δυο επιλογες διαβασματος DVD. Αργο 2-4X για τα κακης ποιοτητας Backup DVD και γρηγορο mode 12X (οπως τα γνησια), για τα καλης ποιοτητας.

ISO Support= Να μπορει να διαβασει XBOX 1 Backup DVDs σε απλα DVD Single Layer κατι που δεν γινοταν μεχρι στιγμης! Προσοχη! Μονο Games που εχουν φτιαχτει με την μεθοδο GDFI Image.

Tα λεμε!

Δημοσ.
Αγαπητε akis333 media stealth εχει το hitachi, dual speed δεν εχει, και iso support (τουλαχιστον μεχρι την τελευταια εκδοση που γνωριζω)! Αυτα τα υποστηριζουν μονο τα Sammy (Samsung).

DUAL SPEED= Δυο επιλογες διαβασματος DVD. Αργο 2-4X για τα κακης ποιοτητας Backup DVD και γρηγορο mode 12X (οπως τα γνησια), για τα καλης ποιοτητας.

ISO Support= Να μπορει να διαβασει XBOX 1 Backup DVDs σε απλα DVD Single Layer κατι που δεν γινοταν μεχρι στιγμης! Προσοχη! Μονο Games που εχουν φτιαχτει με την μεθοδο GDFI Image.

Tα λεμε!

to hitachi den exei media stealth.na doume stin kainourgia ekdosi an pote aftos o gary opa axiothei na tin vgalei.exei omws firmware stealth pou to samsung den exei nomizw.

exei akousei kaneis kati gia neo firmware hitachi?exei argisei para poli.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...