Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Hacking Topic

sargos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πάμε. Εντελώς υποκειμενικά όλα, κρίνω με βάση τα δικά μου μέτρα και σταθμά.

• Το CoD3 βγήκε μια μέρα πριν το GoW, αρχές Νοέμβρη και πλέον έχει περάσει το "ψυχολογικό" όριο των 2 μηνών.

• Το Viva Pinata όντως βγήκε σχετικά πρόσφατα (τέλη Νοέμβρη) αλλά νομίζω οι περισσότεροι μετά από το πρώτο στάδιο της έκπληξης (κυρίως για την απρόσμενη πρωτοτυπία του) κάπου χάνουν το ενδιαφέρον τους. Τουλάχιστον αυτό έχω δει να γίνεται, αυτό συνέβη και σε μένα. Μετά την πρώτη εβδομάδα (όπου πραγματικά το έλιωνα) δεν το ξανακούμπησα.

• Το Star Trek Legacy βγήκε για το 360 μέσα Νοέμβρη. Δυστυχώς δεν κατάφερα να το δω στην κονσόλα μου αλλά σε PC. Δεν με εντυπωσίασε καθόλου, δεν έχω λόγο να πιστεύω ότι στο 360 θα είναι καλύτερο. Οι κριτικές και οι βαθμολογίες που πήρε είναι μάλλον μετριότατες, μην πω κακές.

Να σημειώσω εδώ ότι δεν παραπονούμαι για το ότι "δεν βγήκαν παιχνίδια", αλλά για το ότι "δεν βγήκαν καλά παιχνίδια". Ειδικά μέσα στις γιορτές. Και δεν νομίζω να βγει τίποτα καλό μέσα στο Γενάρη, αυτή την εντύπωση έχω. Οπότε πάμε στους 3+ μήνες "ξηρασίας". Δεν έχω δει τις λίστες κυκλοφορίας οπότε μακάρι να κάνω λάθος.

• Το DoAX2 απλώς το προσπερνώ γιατί δεν έχω δει κανέναν να του άρεσε, ακόμα και σε μένα (που είχα πραγματικά λιώσει το προηγούμενο Xtreme) πέρασε αδιάφορο ενώ στα review sites απλώς το έθαψαν όλοι.

• Έπαιξα το demo του Eragon και το έσβησα στα καπάκια. Αργότερα βγήκε η full version και τα πράγματα χειροτέρεψαν... Καλύτερα να μην είχε βγει ποτέ αυτό το παιχνίδι.

• To Superman μία από τα ίδια (τα παραπάνω) και νομίζω σ'αυτό συμφώνησαν και πολλοί φίλοι στο insomnia, που το έκραξαν άσχημα.

• Το Tony Hawk Project 8 βγήκε μέσα Νοέμβρη και πραγματικά το είχα ξεχάσει. Είναι πάρα πολύ καλό παιχνίδι, ειδικά για τους fan του είδους. Το παρέλειψα (κακώς) επειδή έχοντας παίξει ατέλειωτες ώρες στα τελευταία 4 TH κάπου άρχισα να χάνω το ενδιαφέρον μου και δεν ασχολήθηκα με το Project 8, πέραν του demo.

• "H άλλη η βλακεία το show με τα αυτοκίνητα" δεν γνωρίζω ποιό παιχνίδι είναι, γιατί όπως έχω πει σε οτιδήποτε έχει να κάνει με ραλάκια ασχολούμαι μόνο με racing simulators, είδος άγνωστο στις κονσόλες (με εξαίρεση το Forza).

Τα arcade παιχνίδια δεν καταλαβαίνω καν γιατί τα βγάζουν, οπότε δεν τα συμπεριλαμβάνω σε καμία λίστα ή κριτική (είτε θετική είτε αρνητική).

Το Rainbow Las Vegas είναι φοβερό παιχνίδι, ακόμα και σε -μέτριο- PC που το είδα μου φάνηκε αρκετά καλό αλλά δυστυχώς δεν μου αρέσει κανέναν παιχνίδι της σειράς Rainbow (για διάφορους λόγους) οπότε δεν ασχολήθηκα και με αυτό. Ίσως κάποια στιγμή το πιάσω, όταν ευκαιρήσω...και ανανεώσω και την gold συνδρομή.

Το θέμα είναι ότι το 360 απλώς μαζεύει σκόνη, περιμένοντας τα καλύτερα. Θα ξαναπιάσω κάποια παιχνίδια που είχα αφήσει (GoW, NBA 2k7 κλπ) με το που θα πάρω την 22" wide για το PC. Ελπίζω σήμερα ή αύριο.

Κι όμως προτιμώ να έχω ένα 360 να μαζεύει (προς το παρόν) σκόνη, παρά να μπω στην λογική πολλών ότι το κρατάμε όσο αντέξει και μόλις βγει το PS3 σουτάρουμε το 360 και παίρνουμε την ψησταριά των Ιαπώνων...

Δημοσ.

Nzeppo δε διαφωνώ μαζί σου σε γενικές γραμμές σ΄αυτά που λές στο τελευταίο σου post. Κι΄εγώ μόνο κανά gears παίζω που και που στο 360 τώρα τελευταία. Από την άλλη όμως είχαν βγεί τόσα παιχνίδια μαζεμένα πριν 2-3 μήνες που έχω αφήσει ξεχασμένα κάποια καλά (2Κ7, COD3, NFS Carbon) τα οποία αδικηθήκανε λόγω αυτής της συγκηρίας. Σίγουρα κάτι θα βρούμε να παίζουμε μέχρι να σκάσει το βαρύ πηροβολικό (και αφού βάψουμε με λίγο αίμα πρώτα τις καινούργιες πίστες στο Gears)

Υ.Γ. Το Lost Planet δε σε είδα να το αναφέρεις.

Δημοσ.

χμμμ..

ποια αλλη πλατφορμα εχει βγαλει τοσο/περισσοτερο καλους τιτλους στο ιδιο διαστημα?

θες να πιασουμε και λιγο πιο πριν?

Δημοσ.

και εγω GEARS OF WAR παιζω μονο......ως τον Μαρτιο που θα παρω την τοστιερα των Γιαπωνεζων οπως λεει και ο φιλος παραπανω....VIVA FORMULA 1

Δημοσ.

to gears einai megalh fuska gia mena....An exeresis ta fadastika grafika einai exeretika mikro (gia mena pada) to on line tu einai rixo mexri ahdias(gia mena pada) kai genika perimena kati pu na diarkei perisotero.Offfftooopiiccc....(mias k den exume kana neo game..)

Jimbrav kalo to ergaleio,tu exeis allaxei kai cooler apo oti blepw,pernei megalytera?

Δημοσ.

Jimbrav kalo to ergaleio,tu exeis allaxei kai cooler apo oti blepw,pernei megalytera?

ayta edo einai...http://www.talismoon.com/cgi-bin/version2/engine.pl?page=product-xbox360-whisperfan-blue

den einai megalytera aplos exoyn kalytero air flow :)

Δημοσ.

Το Lost Planet δεν το ανέφερα γιατί η αρχική μου παρατήρηση ήταν "τους τελευταίους 2 μήνες, πέραν του Lost Planet, δεν έχει βγει κάτι αξιόλογο". Λίγο υπερβολική, το αναγνωρίζω, αλλά ήθελα να δώσω το λόγο που το 360 το ανάβω 1-2 φορές την εβδομάδα.

Είναι αλήθεια πως την περιόδο Οκτώβρη-Νοέμβρη βγήκαν μαζεμένα όσα καλά παιχνίδια δεν είχαν βγει σε ένα χρόνο. Και τα καλά παιχνίδια δεν τελείωσαν εκεί, περιμένουμε πολλά ακόμα (άντε ρε Blue Dragon, βγες πανάθεμά σε).

Οπότε πέραν αυτής της παρατήρησης-γκρίνιας δεν έχω κανένα άλλο παράπονο για τα releases του 360. Θα γεράσω μαζί του :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...