Stormwatch Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Λοιπον σημερα εκαψα τα πρωτα μου backup και φορτωνουν μια χαρα. Χρησιμη συμβουλη σε οσους εχουν Hitachi, να μην μπουν καν στον κοπο να γραψουν DVD με αλλο αντιγραφικο εκτος απο Pioneer (109,110,111) Εγω παλευα ολο το ΣουΚου με το NEC που ειχα και τζιφος, μεχρι που σημερα πηρα το Pioneer 111D και εκανα τη δουλεια μου επιτελους Προτιμηστε επισης και τα Verbatim δισκακια....
xrest Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 molis hackepsa k gw to 360 m.ola done mou ta ebgale sto CMD.twra eimai etoimos.alla den exw backups na dokimasw gmt..re storm copy apo filo pouxei samsung k tou paizei emena de tha mou paiksei? eutixws pou pire to slax boot cd se mena..ouf a k kati allo.milame gia diskakia dvd r+ etsi?
Socratis_g Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2006 παιδιά κ γώ μώλις τώρα το βίδωσα όλα done sto CMD.Δεν έχει κάτι άλλο?. Το μόνο που μένει είναι υπομονή 2 μέρες για να έχω 1 παιχνιδάκι.Φ'ιλε xrest μόνο r+ είναι τα dlayer.
Stormwatch Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 xrest το backup θα φορτωσει αν ο φιλος σου το εχει γραψει με Pioneer.Εσυ δοκιμασε το παντως αλλα το πιο πιθανον ειναι να μην παιξει (απο οτι εχω καταλαβει εχει να κανει με τον διαφορετικο τροπο που κανουν lead-in και lead-out τα διαφορα burners). Παντως πιστευω οτι δεν θα το γλυτωσεις το 40ευρω για το Pionner.... Οσο για δισκακια προτεινω τα Verbatim (max speed 2.4x ,τα ασπρα που ειναι printable).Δοκιμασμενα και οχι ιδιαιτερα ακριβα (κοντα στα 4ε - παιζουν και πολυ πιο ακριβα στην αγορα που πιθανον να μην κανουν...)
xrest Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 παιδιά κ γώ μώλις τώρα το βίδωσα όλα done sto CMD.Δεν έχει κάτι άλλο?. Το μόνο που μένει είναι υπομονή 2 μέρες για να έχω 1 παιχνιδάκι.Φ'ιλε xrest μόνο r+ είναι τα dlayer. oxi ola ok den menei kati allo.re gmt exw ena antigrafiko philips na mi kanei katholou..?
ababapanos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 me to LIVE ti ginete? to hanoume 100% gia panta? i diorthonete me kapio tropo?
xrest Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 me to LIVE ti ginete? to hanoume 100% gia panta? i diorthonete me kapio tropo? enas filos m paizei live k copy table tennis.twra auto einai ripsokindino alla akoma den exei pathei kati.twra an aurio dio mauro ntimenoi tipoi apo tin ms tou xtipisoun tin porta einai allo thema:-D
The_Sheep Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 LIve paizeis kanonika xoris kanena provlima,(mexri na apofasisei i microsoft -an apofasisei- na arxisei na tsekarei ta fws) Ego eixa ena keno dvd+r dl Primedisc to opoio kanena programa den to anagnorizei kanonika ola ta vlepo san na einai grameno to ena layer!! Makria apo primedisc
Braveheart1980 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 ...Οσο για δισκακια προτεινω τα Verbatim (max speed 2.4x ' date='τα ασπρα που ειναι printable).Δοκιμασμενα και οχι ιδιαιτερα ακριβα (κοντα στα 4ε - παιζουν και πολυ πιο ακριβα στην αγορα που πιθανον να μην κανουν...)[/quote'] Ωπα! Τα verbatim που εχω βρει εγω ειναι φωτια!(7,5 ευρω!) Για ριξε πληροφοριες απο που τα πηρες ειτε εδω ειτε σε πμ! Ευχαριστω!
Stormwatch Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Braveheart check your pm... Κατι αλλο.Εχει κανει κανενας backup δικου του παιχνιδιου (original); Εγω καταφερα να μεταφερω το PGR3 με το wxripper αλλα επειδη εχω Hitachi δεν μπορω να κανω extract το ss.bin (μονο το Samsung μπορει μεχρι στιγμης). Αν καποιος τα εχει καταφερει και εχει το ss.bin του συγκεκριμενου παιχνιδιου ας μου στειλει ενα Pm...
Braveheart1980 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Braveheart check your pm... Κατι αλλο.Εχει κανει κανενας backup δικου του παιχνιδιου (original); Εγω καταφερα να μεταφερω το PGR3 με το wxripper αλλα επειδη εχω Hitachi δεν μπορω να κανω extract το ss.bin (μονο το Samsung μπορει μεχρι στιγμης). Αν καποιος τα εχει καταφερει και εχει το ss.bin του συγκεκριμενου παιχνιδιου ας μου στειλει ενα Pm... Δεν ξερω αν και κατα ποσο θα σε βοηθησω αλλα οτι secure sector εχω ειναι εδω : http://rapidshare.de/files/23538489/ss.rar.html
Stormwatch Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Thanx Braveheart.Εχω και γω πολλα ss αρχεια απο διαφορα παιχνιδια.Το προβλημα ειναι οτι στις PAL εκδοσεις παιζουν περισσοτερα απο ενα ss.bin.Ελεγα μηπως ειχε ripαρει κανεις το συγκεκριμενο....
ababapanos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 egw lew na kanonisoume kamia antalagi... <<apopsewn>> gia ta games osoi endiaferomaste! ti lete?
p3tran Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 ...για δοκιμαστε οι χακαρισμενοι να ριξετε και καμια BC κοπια απο xbox1, και πειτε μας τι γινεται..
Socratis_g Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2006 Λοιπον σημερα εκαψα τα πρωτα μου backup και φορτωνουν μια χαρα.Χρησιμη συμβουλη σε οσους εχουν Hitachi' date=' να μην μπουν καν στον κοπο να γραψουν DVD με αλλο αντιγραφικο εκτος απο Pioneer (109,110,111) Εγω παλευα ολο το ΣουΚου με το NEC που ειχα και τζιφος, μεχρι που σημερα πηρα το Pioneer 111D και εκανα τη δουλεια μου επιτελους Προτιμηστε επισης και τα Verbatim δισκακια....[/quote'] Εγω ΝΕΚ έχω. Να μη δοκιμάσω καθόλου? Το Pioneer 111D που το πουλάνε? κοιταγα στο πλαίσιο κ δεν το είχε. Παλικάρια πείτε και οι άλλοι τι DVDR χρησιμοποιείτε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.