nzeppos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Το Toshiba έχει καλύτερα tools για φλασάρισμα και γενικά...σκάλισμα. Είναι όμως το παλιότερο όλων (νομίζω) οπότε θα πρέπει να είναι παλιάς κατασκευής και το 360 που θα πάρεις. Είσαι βέβαιος ότι θα μπορείς να ξέρεις τι drive έχει το 360 πριν το αγοράσεις? Θα πρέπει να ζητήσεις να σου ανοίξουν τουλάχιστον το πορτάκι (όχι το ίδιο το κουτί) για να δεις ποιάς μάρκας drive έχει. Το ακριβές μοντέλο όμως θα το μάθεις μόνο όταν ανοίξεις το ίδιο το κουτί (προφανώς μετά την αγορά). Το Hitachi δεν δημιουργεί προβλήματα στα αντίγραφα. Το μόνα dvd-rom που μπορούν να διαβάσουν αυθεντικά δισκάκια 360 είναι τα Samsung SH-D162C και το 163. Και πάλι μόνο αν φλασαριστούν με το firmware του Kreon. Επιπλέον είναι μόνο readers και όχι writers.
sironoui Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Εγώ μιλάω για τα games images που βρίσκουμε μέσω internet, εάν τα γράψω με το Νec μου σε dl disks καλής ποιότητας θα παίζουν κανονικά και στα 2 drives?η θα έχω πρόβλημα?Έξω στο πακέτο του 360 δεν γράφει το drive που κάνει χρήση?
nzeppos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Προφανώς και το πακέτο του 360 δεν έχει απολύτως καμία αναφορά στο drive που έχει η κονσόλα, αυτή είναι πληροφορία αχρείαστη στον επίδοξο αγοραστή, εκτός κι αν έχει...πονηρό σκοπό. Οπότε θα ξέρει να το δει κι από μόνος του με τον ένα τρόπο ή με τον άλλον. Αν χρησιμοποιήσεις το NEC που έχεις για να γράψεις images, τότε η σωστή εγραφή είναι περισσότερο θέμα του NEC και του δισκακίου (!) που θα χρησιμοποιήσεις, παρά θέμα του 360 drive. Ρε σεις, μη λέτε φόρα-παρτίδα "Εγώ μιλάω για τα games images που βρίσκουμε μέσω internet...", δείξτε λίγη λεπτότητα!
Socratis_g Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Ρε nzeppos χαρά στο κουράγιο σου που ξαναγράφεις τα γραμμένα!! :lol: :roll: :roll:
nzeppos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Χαρά στο κουράγιο μου δε λες τίποτα. Αφού βαριούνται να κάτσουν να διαβάσουν...γενικά για πληροφορίες, δείτε στο forum του xbox-scene, ΠΡΙΝ ρωτήσετε εδώ. ΕΚΕΙ είναι που έχει το πολύ πράγμα και τις πολλές τεχνικές λεπτομέρειες. Εδώ καθόμαστε και λέμε τα δικά μας, αφού πρώτα έχουμε διαβάσει/τσεκάρει τα μεγάλα sites του εξωτερικού. Να μου πεις εδώ πολλοί απαιτούν και guide στα ελληνικά...
sironoui Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Συγνώμη ρε παιδία αλλά έχω διαβάσει πάνω απο 140 σελίδες εδώ και άλλες τόσες στο xbox-scene και προσπαθώ να βγάλω κάποια άκρη με τα drives αλλά απο ότι βλέπω θα άγορασω πρώτα την κονσόλα και μετά ότι βρέξει ας κατεβάσει! ευχαριστώ πόλυ για την βοήθεια.
Stormwatch Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2007 Αν ανοιξεις αυτο το "πορτακι" στο πανω μερος του κουτιου, βλεπεισ το ταμελακι της κονσολας με το serial number και την ημερομηνια κατασκευης... καλου κακου, να προτιμησεις να εχει κατασκευαστει το πρωτο 6μηνο-8μηνο του 2006 και επισης πολυ σημαντικο πριν κανεις καμια εγχειρηση, να κανεις update την κονσολα μεσω Live και να την τεσταρεις για καμποσες ωρες με κανενα παιχνιδι
MrTambourineMan Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Κύριοι. Το φλασαρισμένο από μαγαζί 360 μου σε 2 μέρες εξέπνευσε. Πήγε στην εγγύηση κανονικά...από ότι μου είπαν από το μαγαζί και περιμένω. Μετά από αυτή την ταλαιπωρία (η οποία αν δεν το πάρω στα χέρια μου να δουλεύει δεν θα έχει τελειώσει) σκέφτομαι να του αγοράσω μία από αυτές τις εξωτερικές ψύκτρες-ανεμιστήρες που τοποθετούνται στο πίσω μέρος του. Μία τέτοια λύση θα επέκτεινε τη διάρκεια ζωής του-θα το καταπονούσε λιγότερο?
akis333 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Χαρη σε σας και στο topic εδώ flashara το ΧΒΟΧ μου HITACHI με το Maximus-Garyopa XTRΜ v2.3 Stealth και τουλάχιστον τα original games παίζουνε μια χαρά, από back-up δεν έχω βάλει ακόμα, ελπίζω να παίζουν ,τώρα θα παώ να "αγοράσω" το Gears.of.War.PAL.XBOX360-DNL. To έχει αυτό κανείς? Παίζεί σε κανέναν? Επίσης το Samsung drive για το pc δεν το βρίσκω στα (Ε-Shop, πλαίσιο), ξέρετε που υπάρχει?
Socratis_g Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Καλώς ήρθες στο κλάμπ. Το παιχνίδι παίζει κανονικά. Στουρνάρη πήγες ολα?
akis333 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Οχι δεν πήγα αλλά με βλέπω να κάνω αυτό λογικά, θα κατέβω Στουρνάρη και θα μπαίνω σε ένα ένα στα μαγαζιά. Του .... ,κάπου θα το βρώ πιστεύω. Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί το θέμα αλλά μόλις διάβασα στο xbox-scene πως η M$ φημολογείται ότι θα βγάλει το ΧΒΟΧ360 v2 κωδικό όνομα Zephyr με επεξεργαστή 65nm ,HDMI port καθώς και 120GB σκληρό δίσκο. Δηλαδή όλοι εμείς που έχουμε αγοράσει το XBOX360 τι θα κάνουμε? 'Εχετε ακούσει κάτι περισσότερο για το θέμα αυτό?
MrTambourineMan Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Οχι δεν πήγα αλλά με βλέπω να κάνω αυτό λογικά, θα κατέβω Στουρνάρη και θα μπαίνω σε ένα ένα στα μαγαζιά. Του .... ,κάπου θα το βρώ πιστεύω. Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί το θέμα αλλά μόλις διάβασα στο xbox-scene πως η M$ φημολογείται ότι θα βγάλει το ΧΒΟΧ360 v2 κωδικό όνομα Zephyr με επεξεργαστή 65nm ,HDMI port καθώς και 120GB σκληρό δίσκο. Δηλαδή όλοι εμείς που έχουμε αγοράσει το XBOX360 τι θα κάνουμε? 'Εχετε ακούσει κάτι περισσότερο για το θέμα αυτό? Δεν είναι νέο μηχάνημα. Είναι το νέο super extra πακέτο του 360 (και καλα...). Αν δεν έχεις συσκευή(οθόνη,προτζέκτορα) με HDMI δε σε ενδιαφέρει. Η 1080p είναι για φιγούρα, στην παρούσα γενιά ίσως κανένα παιχνίδι (τίτλος με κορυφαία γραφικά εννοείται) δεν θα δύναται να τη "σηκώσει".
Loser Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 επειδή πρώτη φορά ασχολούμαι με hacking σε κονσόλες, εκτός της όλης διαδικασίας όπου χρειάζεται να συνδέσεις το xbox με το pc και να κάνεις όλες αυτές τις ταρζανιές, υπάρχει άλλος τρόπος π.χ. κάποιο chip που συνδέουμε και τελειώνουμε, στυλ doualboot?? Thnx
john360 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 nope! κ κατα τη γνωμη μου δεν χρειαζεται κ δεν πρεπει κατι αλλο!
jimaros Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 re pedes as mou pei kapioos an 3erei pos na lanei extract to ss.bin apo hitachi 47dh opa v2.3 rev2...kapioos telospanton!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.