nzeppos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Εμ ναι, αφού το λέει και το ίδιο το nfo του firmware. "The default.xbe must be unmodified and still be signed". Εγώ π.χ. είχα πάνω από 100 παιχνίδια για xbox one (καμια 30αριά είναι ακόμα μέσα στο δίσκο του), όλα backup, και ελάχιστα έπαιζαν χωρίς το media check του default.xbe. Οπότε αναγκαζόμουν να το πειράξω. Ειδικά από ένα σημείο και μετά ό,τι κυκλοφορούσε στο internet (ή ότι νοίκιαζα και έγραφα από video club) ήθελαν όλα πατσάρισμα στο default.xbe, οπότε λογικά δεν θα δουλεύει τίποτα από αυτά στο 360. Τώρα αν είναι μόνο θέμα του default.xbe ή έχει να κάνει και με το συνολικό τρόπο που έγινε το backup, αυτό δεν το ξέρω.
omnislash Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Nα ρωτήσω κάτι.αν βρεις τους SS sectors παιχνιδιών του Χbox και τους κάνεις apply προτού κάνεις backup το game(πχ το χεις ως rar αρχείο στο σκληρό) δε θα σου παίζει;Γιατό τότε τι βγάζουν όλοι αυτοί στήλες με τα SS patches;
milios Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2006 Κανένα καλό torrentάδικο. please pm me:confused:
toxotis70 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Τελικα υπαρχει τροπος να παιξουμε παιχνιδια (πχ Collin Mcray) του χβοχ στο xbox360 ? Eχω ηδη "φλασαρισμενο" xbox360 me samsung drive αλλα οσα isos βρηκα στο internet δεν καταφερα να τα παιξω.
milios Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 ένα pm περιμένω pleeease!!!!!!!!!!!:-? :-? :-?
xrest Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 ebala sto 360 m to cod3,authentiko,k mou petakse minimataki na to balw se 360 konsola.exei kaneis kammia idea ti paixthike?k apo authentika exw arketa ta opoia pote den mouxoun kanei kati tetoio.na pw oti exw to 1,3 fw gia hitachi.de toxw allaksei mias k de xreiazetai na balw tpt apo ta kainourgia.mpas k irthe i wra?
lotusgr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 xrest και σε μένα έβγαζε αυτό το μήνυμα και τελικά έφταιγε το δισκάκι..είχε γρατζουνιές πάνω...Δοκίμασε να το καθαρίσεις
omnislash Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Τελικα υπαρχει τροπος να παιξουμε παιχνιδια (πχ Collin Mcray) του χβοχ στο xbox360 Ξανάπατσαρεις το rar αρχείο με το ss patch (δεν έχει βγει για όλα αλλά για τα πιο σμηαντικά έχουν βγει πχ halo 2) και κάνεις την ίδια διαδικασία που κάνεις για τα 360 games.Δεν το έχω δει στην πράξη αλλά μάλλον έτσι γίνεται
xrest Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2006 xrest και σε μένα έβγαζε αυτό το μήνυμα και τελικά έφταιγε το δισκάκι..είχε γρατζουνιές πάνω...Δοκίμασε να το καθαρίσεις i blakeia einai oti to cod3 molis to pire enas filos.dld itan olokainourgio.aplws tode sto 360 mou.dld den eide tpt:???:
milios Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Ευχαριστώ πολύ για τα links. Αν μου στέλνατε και κανένα invitation για το θείο στο miliospap at hotmail dot com θα σας ήμουν υπόχρεος. :mrgreen:
snik Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 μπορει να μου δωσει καποιος καμια πληροφορια για τα newsgroups?Στειλτε pm αν γινεται thanks
mike^^ Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 re pedia gia na kapsis ena pexnidi me to imgburn pio file dialegis? to .dvd i to .iso?
Daredevil Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 re pedia gia na kapsis ena pexnidi me to imgburn pio file dialegis? to .dvd i to .iso? το .dvd διαλέγεις
john360 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 το need for speed carbon κανει σε κανεναν κολληματα?εκανα το πρωτο μου freeze οθονης μετα απο 1χρονο,fuck!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.