Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Hacking Topic

sargos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αν και εχω το Samsung τα 10(+!) αντιγραφα που εχω κανει δουλευουν καλα

Δυστυχως το 360 παντως ειναι κομματακι δυστροπο οσον αφορα τα δισκακια

Ακομα και με dvd+r dl TDK μου κανει νερα' date='του στυλ να χρειαζεται κανα restart για να δουλεψει ή βαλε-βγαλε 2-3 φορες το δισκακι

Αληθεια τι dvd-ακια χρησιμοποιειται εσεις?[/quote']

An kai exo to 46 , opote kai den exo kanei backup kanena game mou akoma, apo oti diavazo megali sxesi exei kai to recorder pou xrisimopoieis. Ta kalitera apotelesmata ta eixan me pioneers .

Δημοσ.

ρε παιδιά το ρεύμα πως το συνδέσατε? http://www.clevermod.com/index.php?article=11

εδώ λέει power your drive From the 360 αλλά είναι επικύνδινο. Το sata καλώδιο το έχω αλλά το άσπρο του ρεύματος δεν το έχει το τροφοδιτικο. Εντομεταξύ δεν το έχω ανοίξει ακόμα το 360 αν δεν σιγουρευτώ. Μη χάσω την εγγύηση και δεν το φλασάρω και απο πάνω!!

Δημοσ.

thanx m8.μολις ανοιξα την κονσόλα.ο Θεός να βάλει το χέρι του!

ο καλύτερος τρόπες για να αναγνωρίσει το toshiba τα windows είναι με το Probutusʼs excellent Slax Live CD?

Δημοσ.

Commodore4eva (already known for the modified DVD firmwares he released for the Xbox1 Samsung drive, Toshiba-Samung TS-H943 and Hitachi-LG GDR-3120L 47D) just released the modified DVD firmware (FW) for the Hitachi-LG GDR-3120L drive with FW 46D. This release also includes the previously released Commodore4eva Xtreme Firmware for Hitachi-LG GDR-3120L 47D v1.1. Commodore4eva also says he will release a version for the Hitachi-LG drive with FW 59 very soon (it's finished, just needs some testing prior release).

To find out what brand of DVD drive you have click here for the 'tray check'.

If you have a Hitachi-LG drive and you want to check your FW version, you'll have to open your Xbox 360 (void warranty) and check the label on top of the DVD drive

http://tinyurl.com/qgcwb

Δημοσ.

exw tous diskous se raid paizei problima?lew na dokimasw to fw hack tou hitachi 46 mias k bgike k thelw na mai sigouros.ta copies pws trexoun sta hitachi?exei dokimasei kaneis?

Δημοσ.

κανένα μαγαζί ξέρουμε ρε παιδιά που να κάνει φλασάρισμα? εγώ το ανοιξα το 360 αλλά δεν γίνεται να το αναγνωρίσει. Το πειρατή μου εδώ στο παγκράτι που μένω μου είπε ότι θα περιμένει για τσιπ κ ότι οι περισσότεροι δεν ασχολούνται με φλασινγκ! Ξέρει κανείς κανένα μαγαζί?

Δημοσ.

47d hitachi. αλλα το sata δεν μου το αναγνωρίζει. sata dvdrom δεν έχω πάνω ούτε έχω σκοπό να κάνώ το κόλπο με το βραχυκύκλωμα. Οπότε λεώ να πάω το 47d hitachi του 360 σε κανένα μαγαζί.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...