Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Hacking Topic

sargos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

xaaaxa TL oloi loipon?Xronia polla pedes!Koita na deis mera pu to bgalane kai den exw prolabei na parw diskakia...Xerei kaneis kana video club boreia proastia pu na exei?Kai na einai kai anoixto?To xero polla thelo...:twisted:

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Άντε μια ώρα έμεινε, θα το είχα εδώ και ώρες αν:

α) το PC δεν έβγαζε Blue screen of death (πρόβλημα με το ntfs.sys) αμέσως μετά που έκλεισα την οθόνη για να πάω για ύπνο, ελπίζοντας "να έχει κατέβει μέχρι το πρωί". Οπότε πρακτικά πήγε τζάμπα όλο το βράδυ...

και

β) αν δεν έπεφτε ραγδαία η ταχύτητα τις τελευταίες δύο ώρες. 96% και προχωράμε.

Δημοσ.
xaaaxa TL oloi loipon?Xronia polla pedes!Koita na deis mera pu to bgalane kai den exw prolabei na parw diskakia...Xerei kaneis kana video club boreia proastia pu na exei?Kai na einai kai anoixto?To xero polla thelo...:twisted:

οφτοπικ:

Και VIP κιόλλας στο TL!! ΑΑΑ!! Εγώ είμαι υπέρ των πνευματικών δικαιωμάτων. Πληρώνω γιαυτό που περνω!!:twisted: :twisted: :twisted:

Βίντεο κλάμπ? ΧΑΧΑ! εγώ για να βρώ βενζινάδικο έσταξα!!

Δημοσ.

Το βάζω κι εγώ τώρα να το δω. Ευτυχώς έχω δουλειά σε λίγο και δεν θα κάτσω όλη μέρα να το λιώνω. Ευτυχώς! Αλλιώς...

Δημοσ.

Ρε σεις, αυτό είναι φοβερό παιχνίδι! Έχει γίνει πολύ καλή δουλειά και στους ήχους, τα πάντα είναι επιβλητικά. Ε ρε τι έχει να γίνει το βράδυ, θα ακυρωθούν έξοδοι μ'αυτό το πράγμα.

Δημοσ.

LOL, έλα υπομονή, θα ανοίξουν αύριο τα μαγαζιά και θα το δεις κι εσύ. Σαμπώς κι εγώ που το έχω προλαβαίνω να παίξω, ίσα ίσα την πρώτη πίστα έβγαλα και πάω στη δουλειά. Η πρώτη αποστολή είναι αυτή που είχε και το single player demo αλλά με κάποιες διαφορές, κυρίως στον οπλισμό.

Τόσο στο πρώτο τεράστιο τέρας αλλά και στον μεγάλο "κακό" της πρώτης πίστας είναι εντυπωσιακό πως τα άπειρα decals και τα εφέ καπνού που απλώνονται σε όλη την οθόνη δεν επηρεάζουν καθόλου το frame rate.΄Άντε να βρείτε τέτοιο παιχνίδι σε PC (σπόντα σε όσους γκρινιάζουν ότι ένα high end PC με 8800 "ρίχνει" στο 360. Ναι, του ρίχνει αλλά έχει 4πλάσιο κόστος και δεν έχει τέτοια παιχνίδια. Το PC κάνει πολλά περισσότερα πράγματα αλλά έχω την εντύπωση ότι οι περισσότεροι που ασχολούνται με τα benchmarks του dx10 δεν πολυνοιάζονται για τα "άλλα" πράγματα που κάνει το PC).

Δημοσ.

Τόσο στο πρώτο τεράστιο τέρας αλλά και στον μεγάλο "κακό" της πρώτης πίστας είναι εντυπωσιακό πως τα άπειρα decals και τα εφέ καπνού που απλώνονται σε όλη την οθόνη δεν επηρεάζουν καθόλου το frame rate.

οντως σταθεροτατο το frame rate παρολου τα φοβερα εφε.... :)

NEXT GEN κυριοι και κυριες...:):):)παιχνιδαρα. τελεια και παυλα:)

Δημοσ.

mias kai den mou apantise kaneis, profanos den mporei kaneis na me helparei...

kana magazi pros agia paraskevi iparxei na pao na mou to flasharoune?

poso tha mou paroune?

Δημοσ.

40 με 80 ευρώ.Πάρε ένα φίλο σου να το ανοίξει (ναι είναι δύσκολο αν δεν πιάνει το χέρι σου ) και γράψε εσύ τις εντολές μόνο σου.Ημουνα παρόν σε φλάσάρισμα και δε μου φάνηκε βουνό.Εκτός του ανοίγματος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...