Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Hacking Topic

sargos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μερικά xbox που κατασκευάστηκαν πρίν το 2006 είχαν πρόβλημα με υπερθέρμανση.

Τώρα πλέον τα πράγματα είναι ΟΚ.

Μα το παλικάρι που του έβγαλε την 'κόκκινη κάρτα' πήρε το 360 μόλις χθές!

Σήμερα πήρα κι εγώ το xbox360,το ανοίγω... και το βράδυ που το ανοίγω βλέπω τα 3 κόκκινα λαμπάκια αναμένα,αύριο πάω για επιστροφή

:confused:

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

παιδια να ρωτησω κατι...με ποιο προγραμμα αντιγραφετε τα παιχνιδια?Το παιχνιδι ειναι ηδη αντεγραμενο δηλαδη δεν θελω να αντιγραψω το οriginal αλλα την κοπια.Δοκιμασα το nero αλλα σταματαει καποια στιγμη στο reading και μου βγαζει error.Ξερετε τι φταιει?

Δημοσ.

Τελικά μου το άλλαξαν σήμερα,έκανα πριν απο λίγο το update και μέχρι στιγμής όλα είναι εντάξει.Αρχίζω το "λιώσιμο" απο σήμερα και ελπίζω να μη μου παρουσιάσει κανένα πρόβλημα

Δημοσ.

:confused:

Το ότι το πήρε μόλις χθές δεν λέει κάτι για την ημερομηνία κατασκευής του.

Και στο κάτω κάτω, ηλεκτρονική συσκευή είναι. Μπορεί και να χαλάσει. Ας είναι καλά τα 2 χρόνια εγγύηση και το άψογο after sales support της Microsoft.

Δημοσ.

Δεν είμαι και πολύ σίγουρος:

Σήμερα πήρα κι εγώ το xbox360,το ανοίγω,βλεπω οτι έχει samsung drive,λέω όλα καλά οταν θελήσω να το φλασάρω δε θα έχω πρόβλημα,κάνω το update το live,λειτουργεί κανονικά.

Το κλείνω και το βράδυ που το ανοίγω βλέπω τα 3 κόκκινα λαμπάκια αναμένα,αύριο πάω για επιστροφή

μερικές ώρες αργότερα...

Τελικά μου το άλλαξαν σήμερα,έκανα πριν απο λίγο το update και μέχρι στιγμής όλα είναι εντάξει.Αρχίζω το "λιώσιμο" απο σήμερα και ελπίζω να μη μου παρουσιάσει κανένα πρόβλημα

Μέσα σε μια μέρα το πήρες, σου χάλασε και στο άλλαξαν ?! σόρυ αλλά αυτό δε γίνεται ρε φιλαράκο... τουλάχιστον να στο αλλάξουν έτσι δεν υπάρχει περίπτωση εκτός αν το επίθετό σου είναι Γκέιτς.

Δημοσ.

Kαθε μαγαζι που σεβεται τον εαυτο του και τους πελατες , οφειλει να αλαξει μια συσκευη που ειναι ελλατωματικη εξ'αρχης ,χωρις να ταλαιπωρει τον πελατη...

Φιλε Νtemian απο ποιο μαγαζι το αγορασες ??

Δημοσ.

@telegamesvg Απο ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ Καρδίτσας μαζί με 2 παιχνίδια δώρο

@alou Φίλε μου δε ξέρω απο που ψωνίζεις εσύ αλλά έτσι έγινε.Στην αρχή βέβαια μου είπαν οτι πρέπει να το στείλουν πρώτα στην Αθήνα για να το ελέγξουν και πως θα το έπαιρνα μια βδομάδα μετά αλλά όταν επικοινώνησαν με τα κεντρικά τους είπαν να μου δώσουν άλλο.

Δημοσ.
re pedia ta kano ola kanonika me to slax cd kai den mou petixeni.ta windows den blepoun kan to dvd tou xbox.ti prepi na kano?

Να βρείς μητρική που να υποστιρίζει το drive του 360

Δημοσ.

telika ta katafera alla3a slax cd kai petixe.na rotiso kati.exi kanena pou na poula copy paixnidia stin thessaloniki i 3eri kanis apo pou mporo na katevazo pexnidia.kai teleuteo ti programata xriazome gia na antigrapso ena original pexnidi?

Δημοσ.

Αν μπορείς να βρεις από το θείο, μην μπεις καν στη διαδικασία να μπλέξεις με τύπους με γάντζο στο χέρι, οι τιμές τους είναι σκέτη εκμετάλλευση...

Τα προγράμματα που χρειάζεσαι είναι το XBOX Backup Creator (για να κάνεις rip τα αρχεία του original παιχνιδιού στο δίσκο του PC) και ένα πρόγραμμα αντιγραφής όπως το CloneCD ή το ImgBurn (προσωπικά προτιμώ το τελευταίο).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...