Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Hacking Topic

sargos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Aν για την αγορά μέσω net φοβάσαι πιστωτικές κλπ, έχε υπ'όψη σου ότι τα περισσότερα εγχώρια eshops στέλνουν και με αντικαταβολή. Εγώ έτσι το πήρα το 162C, το παρήγγειλα από το zero1 στη Θεσσαλονική και την επόμενη μέρα μου το έφεραν στη δουλειά (Αθήνα) τα θηρία, Σάββατο μεσημέρι, ούτε καν στο σπίτι. Πλήρωσα και καθάρισα...

Δημοσ.

aurio i methaurio tha to xtipiso kai ego tha paro tin ekdosi me ta 400euro,prepei na prosexso tipota prin agoraso?

aaa kai kati allo,an katevaso to update pou paizei paixnidia tou xbox 1 sto 360 tha paizei kai tis antigrafes (xbox1) an den to flasharo?

Δημοσ.

kalo kapsimo!! Welcome to the club!

Tis adigrafes padws ap to xbox den tha tis paizeis prepei na flasharistei i konsola.. Elpizw na paizeis se HD TV kai ean oxi stin othoni tou ypologisti sou.. Ean paizeis se symvatiki tileorasi tha sou proteina na to kleiseis auti tin stigmi kai na perimeneis na kaneis kati apo ta 2 pou sou eipa prin...

Δημοσ.

μεχρι την παρασκευη θα παιζω σε κανονικη τηλεοραση αν και ειναι 32αρα αλλα την παρασκευη θα παω να παρω το καλωδιο και θα παιζω στην 17αρα του υπολογιστη μου.Και απο βδομαδα θα το στειλω για flasharisma

Δημοσ.

1ον δεν γινεται σημερα πρεπει να περιμενω μεχρι την παρασκευη

2ον δυστυχως ο υπολογιστης μου δεν εχει sata για να το flasharo ασε που δεν εχω ασχοληθει και μπορει να κανο καμια βλακεια αρα η μονη λυση που μου μενει ειναι να πληρωσω

snik i 32 crt einai kali?

ναι μια χαρα ειναι αλλα πιο καλα θα το απολαυσω στην οθονη του pc μου

Δημοσ.

your money your choice...aplws oloi edw mesa to exoun flasharei monoi tous kai kaneis den ekane kammia vlakeia..Stin xeiroteri periptwsi..na min to flashareis..Na to xalaseis den yparxei periptwsi.. Alla an den aisthanesai 100% dwsto na sto flasharoun..

Asxeto:Prospathise na kaneis to fall update prin to flashareis.. Etsi se periptwsi pou sou kollisei i konsola na steileis gia adikatastasi kai na se kalypsei i eggyisi...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...