Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Hacking Topic

sargos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αντε να γινει κι αυτο, γιατι αρκετα λεφτα πεταμενα δωσαμε σε double layer δισκακια που.... δεν επαιζαν.:evil:

Με το dvd5 τουλαχιστον δεν θα κλαιμε για μια αποτυχημενη εγγραφη τα λεφτα μας.

Τελικα πηρα με 18 ευρω ενα Samsung 162C dvd rom για backup, και τερμα τα ανοιξε κλεισε στο 360 ...ουφ! Του περασα και το Kreon και δουλευει οντως μια χαρα με το xbox backup creator.Εχω κανει ηδη το PES6 και το Call of duty 3 που εχω (original), και παιζουν αψογα. :-D

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

pls αμεση απαντηση!!!

για ανανεωση του dashboard ...

εχω το hitachi me to 8.1 garyopa stealth

και ενος φιλου μου με το samsung, με το xtreme 4.1 νομιζω.

και ρωτω

για να τα συνδεσουμε τωρα και να αναβαθμισουμε τα dashboard.

να παμε ντουγρου?

ή να γυρισω τα normal firmware???

Δημοσ.
egw to perasa kai mou grafei kanonika.. Den xerw an xreiazetai i oxi.. nomizw padws pws den xreiazetai.. opws kai den xreiazetai na allaxeis to bitsetting.. Genika to writer tis pioneer fainetai pws einai ftiagmeno gia na grafei paixnidia 360 gi auto to protimoun kai oloi..:-D

To parelaba simera. Den tou perasa kainourgio firmware kai egrapse idi 2 games mia xara. Apla eixa akousei oti to 1.29 dimiourgei merika problems gi auto rotisa.:-D

Δημοσ.

dvdrom poy na diavazei ta diskakia toy xbox360 kai toy xbox1 yparxei sto emporio? an nai poio kai ti firmware prepei na toy valeis wste na mporeis na kaneis aneta xbox kopies apo original diskakia????

Δημοσ.
dvdrom poy na diavazei ta diskakia toy xbox360 kai toy xbox1 yparxei sto emporio? an nai poio kai ti firmware prepei na toy valeis wste na mporeis na kaneis aneta xbox kopies apo original diskakia????

samsung 162c i 163c .....fw kreon 0.81 :)

Δημοσ.

Exo to 4.1 f/w gia samsung kai thelo na peraso to 4.2.Egrapsa to enable0800.iso se ena dvd single layer kai ekana tis odigies tou flash opos tis grafi sto tutorial alla den to flashari.Otan toy dino tin entoli mtkflash klp mou dini na epilekso pio drive tha flasharo kai molis epilego grafi kati gia port klp kai kolaei eki.

Exi kani kapios ti diadikasia apo 4.1 na perasi 4.2?

Δημοσ.

Eπειδη εχω και εγω το Samsung με το 4.1 , υπαρχει καποιος σοβαρος λογος για να μπω στην διαδικασια να του περασω το 4.2 ???

Παντως μεχρι στιγμης ΔΕΝ αντιμετωπιζω ΚΑΝΕΝΑ προβλημα....

Δημοσ.
pls αμεση απαντηση!!!

για ανανεωση του dashboard ...

εχω το hitachi me to 8.1 garyopa stealth

και ενος φιλου μου με το samsung, με το xtreme 4.1 νομιζω.

και ρωτω

για να τα συνδεσουμε τωρα και να αναβαθμισουμε τα dashboard.

να παμε ντουγρου?

ή να γυρισω τα normal firmware???

Tι εννοεις ακριβως "για ανανεωση του dashboard "????

Αν εννοεις την τελευταια αναβαθμιση μεσω του xbox live , τοτε ΝΑΙ πηγαινε

ντουγρου ...εγω τουλαχιστον αυτο εκανα ....

Δημοσ.
Exo to 4.1 f/w gia samsung kai thelo na peraso to 4.2.Egrapsa to enable0800.iso se ena dvd single layer kai ekana tis odigies tou flash opos tis grafi sto tutorial alla den to flashari.Otan toy dino tin entoli mtkflash klp mou dini na epilekso pio drive tha flasharo kai molis epilego grafi kati gia port klp kai kolaei eki.

Exi kani kapios ti diadikasia apo 4.1 na perasi 4.2?

Θελει δυστυχως σε dual layer να γραψεις το enable0800.iso

Δημοσ.
Eπειδη εχω και εγω το Samsung με το 4.1 , υπαρχει καποιος σοβαρος λογος για να μπω στην διαδικασια να του περασω το 4.2 ???

Παντως μεχρι στιγμης ΔΕΝ αντιμετωπιζω ΚΑΝΕΝΑ προβλημα....

(v4.2) Security Sector read order now based on actual PFI from disk resulting in faster better booting for backups.

ayto mono einai i diafora....:)

Δημοσ.
Θελει δυστυχως σε dual layer να γραψεις το enable0800.iso

Να σε καλά φίλε σε ευχαριστώ.Θα το γράψω σε dual.Το είχα σκεφτεί απλα έλεγα οτι επειδή διαβάζει ταινίες σε single ισως να πεξει σε single και το iso γιαυτο ρωτησα εδω μήπως το εχει δοκιμάσει κανείς πριν απο εμενα για να μην κάψω αδικα το dual.

Eπειδη εχω και εγω το Samsung με το 4.1 ' date=' υπαρχει καποιος σοβαρος λογος για να μπω στην διαδικασια να του περασω το 4.2 ???

Παντως μεχρι στιγμης ΔΕΝ αντιμετωπιζω ΚΑΝΕΝΑ προβλημα....[/quote']

Βασικά δεν ήθελα να πάω τόσο στο 4.2 όσο να περάσω το 4.1b .Εχω το 4.1a και η προεπιλεγμένη ταχύτητα είναι 12Χ και εκτός οτι κάνει πολύ θόρυβο το ντράιβ νομίζω οτι ζορίζεται και εχθές μου πεταξε την ώρα του παιχνιδιού "read error" και με πέταξε έξω ενώ μέχρι τώρα ποτέ δεν μου έχει κάνει πρόβλημα με το προηγούμενο f/w ούτε σε αυτό ούτε σε άλλο δισκάκι.Θα του περάσω το 4.2b που έχει προεπιλεγμένη ταχύτητα 2Χ και είναι αθόρυβο.

Επίσης να ξέρεις οτι με το 4.1α (αν εχεις αυτό) μπορείς αν βάλεις ένα original στο drive και το βγάλεις, μετά για όση ώρα ειναι ανοιχτο το μηχάνημα θα είσαι σε 2Χ ταχύτητα και δεν ακούγεται καθόλου.Εχθές για όση ώρα έπεζα σε 2Χ όλα πήγαν μια χαρά αλλά θέλει κάθε φορά να κάνεις boot το original.

Ητανε region free η ntsc έκδοση

Ετρεξα το Gears of War σε NTSC region free και έπεξα 5 λεπτά και το παράτησα δε μου άρεσε και τόσο η κίνηση ήταν ψιλοχάλια και τα γραφικά έδειχναν σα να έπεζε σε χαμηλή ανάλυση.Επειδή είχα μια υποψία οτι δεν μπορεί να είναι τοσο διαφορετικό το παιχνίδι απο αυτό που δείχνουν οι φωτογραφίες είπα...στη θεία μου και μου το έστειλε και σε PAL.

Μπορώ να πω οτι έχει διαφορα με το NTSC τα γραφικά δείχνουν πιο ωραία και η κίνηση ομαλότερη.Κόλησα και έπεζα κανένα 2ωρο.Το παιχνίδι πραγματικά αξίζει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...