Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Hacking Topic

sargos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

kai me toys 2 tropoys mporeis na antrigrapseis ena pisto antigrafo toy game poy fisika katexeis.

kai na to ftiaksei ton odigo sta ellinika

poios tha ton anebasei.........? [oeo]

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Commodore4eva has given me some updated information on the upcoming xtreme 5.x series for the TS-H943. ETA on release is a few days.

Upcoming features!

Single Layer SS support for both XBOX1 and XBOX360 games!

XBOX360 File based iso support (no more raw dumps)

Gia xbox1 einai poly logiko kai kalo.

Gia 360 yparxoun games na xwrane se dvd 4,7GB?!?

Kai gia to hitachi tpt reeee :P :p

Δημοσ.
Gia xbox1 einai poly logiko kai kalo.

Gia 360 yparxoun games na xwrane se dvd 4,7GB?!?

Kai gia to hitachi tpt reeee :P :p

This also means that many xbox360 games will now work on single layer disc's! FEAR is only 3.9GB file based (as opposed to 7+GB RAW dump), and GOW is 6.2 *including* the video stuff! :):)

Δημοσ.

Παιδια μια βοηθεια σας παρακαλω γιατι μαλλον το ξενερωμα που θα φαω θα ειναι διπλο.

Βρηκα οταν πρωτοβγηκε το XBOX360 το premium σε τιμη ξεφτιλα και το πηρα. Το ειχα σε αχρηστεια πολυ καιρο και μολις βγηκε το firmware ειπα να το βαλω. Ολα ηταν super ok, μεχρι μετα απο 5-6 μερες μου κολλαγαν τα games (ακομα και τα original) και μετα το restart παγωνε το 360 και εβλεπα 3 ομορφα κοκκινα φωτακια :/

Απο Micro$oft μου ειπαν πως δεν το παιρνουν καν για επισκευη γιατι το εχω ανοιξει.... ok, το "πρωτο" το εφαγα καλως.

Το προβλημα ομως ειναι πως γραφτηκα και στο XBOX LIVE και εβαλα πιστωτικη καρτα και πηρα ενα μηνα GOLD. Εβαλα το σκληρο μου στο 360 ενος φιλου για να κανω cancel το subscription και δεν μπορεσα να βρω πουθενα τροπο να αφαιρεσω την πιστωτικη..... πως θα το κανω cancel? Σταματαει τη χρεωση μονο του οταν τελειωσει ο GOLD μηνας? Η συνεχιζει και με χρεωνει επ' αοπιστου???

Περιμενω τη βοηθεια σας! Thanks.

Δημοσ.
Παιδια μια βοηθεια σας παρακαλω γιατι μαλλον το ξενερωμα που θα φαω θα ειναι διπλο.

Βρηκα οταν πρωτοβγηκε το XBOX360 το premium σε τιμη ξεφτιλα και το πηρα. Το ειχα σε αχρηστεια πολυ καιρο και μολις βγηκε το firmware ειπα να το βαλω. Ολα ηταν super ok, μεχρι μετα απο 5-6 μερες μου κολλαγαν τα games (ακομα και τα original) και μετα το restart παγωνε το 360 και εβλεπα 3 ομορφα κοκκινα φωτακια :/

Απο Micro$oft μου ειπαν πως δεν το παιρνουν καν για επισκευη γιατι το εχω ανοιξει.... ok, το "πρωτο" το εφαγα καλως.

Το προβλημα ομως ειναι πως γραφτηκα και στο XBOX LIVE και εβαλα πιστωτικη καρτα και πηρα ενα μηνα GOLD. Εβαλα το σκληρο μου στο 360 ενος φιλου για να κανω cancel το subscription και δεν μπορεσα να βρω πουθενα τροπο να αφαιρεσω την πιστωτικη..... πως θα το κανω cancel? Σταματαει τη χρεωση μονο του οταν τελειωσει ο GOLD μηνας? Η συνεχιζει και με χρεωνει επ' αοπιστου???

Περιμενω τη βοηθεια σας! Thanks.

gia na to akiroseis pare tilefono sto support tis m$ 00800 4412 8732 pou einai kai dorean...:)

Δημοσ.

Δηλαδη αν δεν κανω τιποτα θα συνεχισουν να με χρεωνουν επ' αοριστου???!!!

Δημοσ.

ναι, οταν ληγει ο χρονος στο xboxlive -αν δεν ενημερωσεις οτι θελεις να αλλαξει κατι- ανανεωνεται αυτοματα.

ενα τηλεφωνημα αρκει.

Δημοσ.

Ναι θα σε χρεώνουν...πάρε στο τηλ που έδωσε ο jimbrav και θα πατήσεις την επιλογή για xbox live, μιλάς αγγλικά υπόψιν.

Δημοσ.

nomizw oti mporeis na kaneis kai kati alo... na alaxeis tin payment methodo kai apo pistotiki karta vale prepayd card, as to epiveveosoun kai oi pio idikoi ala nomizw oti pianei. kai otan teliosei i sindromi tha hreonei stin propliromeni karta an agoaraseis kai ohi stin pistotiki.

Δημοσ.

Παιρνω στο 0080044128732 αλλα ολο "μιλαει"....

Καποιο αλλο?

-- Ακυρο, καταφερα και επιασα αλλα ειπε πως ειναι κλειστα... Θα δοκιμασω αυριο. Thanks παιδια :)

Δημοσ.

Ρε πόσο μ@λ@κισμένο παιχνίδι είναι το dead rissing? Το προχωρισε καποιος? Αξίζει να το συνεχίσω γιατί μου έχει κάψει τα νεύρα αρκετές φορές, και έχω παίξει γύρω στις 2 ώρες.

Δημοσ.

Εγώ είχα ασχοληθεί λίγο στην αρχή αλλά μετά το παράτησα γιατί πήρα κι άλλα παιχνίδια. Η εντύπωση που μου έδωσε είναι ότι αν δεν έχεις σκοπό να το λιώσεις, να κάτσεις δηλαδή να το ψάξεις πολύ (αλλά και να σου αρέσει το θέμα του, ζόμπι κλπ) δεν έχει νόημα να πολυασχοληθείς.

Κι από γραφικά, εντάξει, εντυπωσιάστηκα στην αρχή γιατί ήταν το πρώτο next gen game που είδα όταν πρωτοπήρα το 360 (τα άλλα ήταν κάτι NHL 06, NBA 2k6, DOA4 κλπ που μέσες άκρες ήταν μεταξύ PC και xbox one). Τώρα όμως που είδα πραγματικά καλά γραφικά (nba 2k7, GoW, viva pinata, lost planet sp demo, fifa07) το Dead Rising δεν μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι κακό παιχνίδι. Είναι αρκετά πρωτότυπο και γενικά εξαιρετικό game. Απλώς είναι να σου αρέσει, δεν χρειάζεται να νιώθεις και...ενοχές αν έχεις κάποιες επιφυλάξεις για το DR.

Για μένα το μεγαλύτερο μείον του παιχνιδιού είναι το θέμα του save. Έπαιζα πάνω από μισή ώρα κι έχασα και αναγκάστηκα να το ξαναπιάσω από πολύ πίσω, δεν είναι δυνατόν να πρέπει κάθε φορά να γυρίζω 50 δωμάτια πίσω για να σώσω. Βλέπετε, έχω την εντύπωση ότι όσοι είμαστε περισσότερο pc gamers απ'ότι κονσολάδες, είναι δύσκολο να συνηθίσουμε τη λογική των checkpoints και γενικά την έλλειψη quicksave, όπου θέλεις και όσες φορές θέλεις (και να σώζει/φορτώνει και γρήγορα!)

Να μου πεις κάποτε (στα 8 και στα 16-bit) παίζαμε παιχνίδια που δεν είχαν πουθενά save και ήταν και πανδύσκολα (βλ. Psygnosis) και δεν παραπονιόμασταν. Αλλά πέρασαν αυτά, μάθαμε αλλιώς...

Δημοσ.

Παιδες φτιαξαμε το Samsung ενος φιλου και ενω πηγαν ολα οκ, αντιμετωπιζει προβλημα με open tray.

Κατι ψιλοδιαβασα για το rubber band fix.Το εχει κανει καποιος; Αν ναι ας μου δωσει τιποτα λεπτομερειες.....

Δημοσ.
Ρε πόσο μ@λ@κισμένο παιχνίδι είναι το dead rissing? Το προχωρισε καποιος? Αξίζει να το συνεχίσω γιατί μου έχει κάψει τα νεύρα αρκετές φορές, και έχω παίξει γύρω στις 2 ώρες.

file paixnidara....to teliosa 2 fores kai to ksanarxizo aneta...oso to proxoras ginese pio isxiros kai tora exo ta zombie gia tin plaka mou....emena mou arese para poli.....opos leei kai o nzeppos prepei na exeis skopo na asxolitheis allios den leei mono gia kana 2oro...mazi me GOW kai Oblivion einai aneta gia mena stin triada ton kaliteron games.....exei kai poli oraio senario

Δημοσ.
Παιδες φτιαξαμε το Samsung ενος φιλου και ενω πηγαν ολα οκ, αντιμετωπιζει προβλημα με open tray.

Κατι ψιλοδιαβασα για το rubber band fix.Το εχει κανει καποιος; Αν ναι ας μου δωσει τιποτα λεπτομερειες.....

για το rubber band fix δεν το εχω κανει...αλλα φανταζομαι οτι εχουν γινει ολα σωστα ε? με το original fw φτιαχνουμε το x42a.bin και το flasharoume...:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...