Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Hacking Topic

sargos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Braveheart1980 τι εκανες; Εβαλες μονος σου το Xtreme fw ή το πηγες και στο περασαν; (fw/dual bank)

Offtopic:

Ειδα εναν προχειρο τιμοκαταλογο στο forum των **mods και καραφλιασα!

~ 80Euro Firmware Upgrade

~ 120Euro bank σε Samsung drive

~ 150Euro bank σε Hitachi drive

LOL!

Δημοσ.
Braveheart1980 τι εκανες; Εβαλες μονος σου το Xtreme fw ή το πηγες και στο περασαν; (fw/dual bank)

Offtopic:

Ειδα εναν προχειρο τιμοκαταλογο στο forum των **mods και καραφλιασα!

LOL!

oO

akou 80 ? , egw me 75 to kanw!! :P :P

Δημοσ.

Βρε παιδιά οι παγκόσμιες αποκλειστικότητες κοστίζουν ακριβά, δε το ξέρατε ? :mrgreen:

Δε πάμε καλά λέω εγώ. 'Ακου 150 ευρώ του hitachi.

Δημοσ.

exw tin aisthisei pantws pws pros to parwn ena fw update einai arketo.to tsipaki pou da den einai tpt to idiaitero,to ksexwristo na pw kalitera.braveheart ootan bgei to hitachi mod,k ama einai i idia diadikasia etoimasou na boithiseis emas tous asxetous

Δημοσ.

Μαγκες ειμαι διαθεσιμος για οτι με θελησετε

Η διαδικασια δεν ειναι πολυ δυσκολη

Εννοειται πως περασα μονος μου το xtreme firmware

Οοοοοοτι προκειται να χρειαστειτε ειναι εδω http://forums.xbox-scene.com/index.php?showtopic=513412

Οπουδηποτε κολλησει ο οποιοσδηποτε ας μου στειλει ενα πμ με συγκεκριμενη απορια!

Δημοσ.

Sorry για το off topic αλλά ποιές οι πιθανότητες να πετύχει κάποιος samsung dvd-rom αν αγοράσει αυτή τη στιγμή το xbox360? Εννοώ κυκλοφορεί πιο πολύ από το hitachi που είναι και πιο παλιό ή 50-50?

Δημοσ.
Sorry για το off topic αλλά ποιές οι πιθανότητες να πετύχει κάποιος samsung dvd-rom αν αγοράσει αυτή τη στιγμή το xbox360? Εννοώ κυκλοφορεί πιο πολύ από το hitachi που είναι και πιο παλιό ή 50-50?

de gnwrizw tin analogia,alla mi se endiaferei auto.aurio-methaurio thaxei spasei k to hitachi-lg

Δημοσ.
Το ξέρω πως θα σπάσει, απλά αφού δουλεύει ήδη μια χαρά με το samsung για να είμαι σίγουρος.

Από Πλαίσιο Καλιθέας που πήρα πριν λίγες μέρες, Samsung είχε πάντως. Βέβαια δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου σε κάθε περίπτωση, οπότε κάνε ότι νομίζεις (αν και όπως είπε ο Privateer λογικά σε Samsung drive θα πέσεις)

Δημοσ.
Μαγκες το εκανα τελικα το mod

Δουλευει αψογα!

Οποιος θελει πληροφοριες ας μου στειλει pm ή να με ρωτησει εδω!

Σωστόοοοος ;)

Τα καλώδια τελικά από που τα πήρες?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...