Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Hacking Topic

sargos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μη μου λετε τετοια με τα κολληματα,και ειχα σημερα 2-3 στο gow!

Αν παθει κατι το 360 θα τα παρω!!!!!!!!!

Και μένα μου έχει κολήσει κανά 2 φορές στο saints raw kai sto fifa 07 :(

Αν μου σκάσει αντε να βρείς τώρα κονσόλα να φλασάρεται....

Προφανώς το update Που κάνει μέσα από τα παιχνίδια με αυτό που δίνει η ms από το live είναι το ίδιο?

Sto xbox scene διάβαζα ότι μπορεί να παίζει ρόλο και η κακή ψύξη και ότι δεν είναι πάντα απαραιτητο να φταίει η ασυμβατότητα της φλασαρισμενης κονσόλας με τα upadates

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εγω παντως το gow το εχω φτασει στη μεση(μαλλον)κ μαλιστα ολο co-op.ακομα χειροτερα δηλαδη απο θεμα cpu κ δεν κολλησε καμια φορα.

το προβλημα απ οτι καταλαβα ειναι γενικευμενο κ δεν εχει καμια σχεση με το φλασαρισμα,αλλα μαλλον με συγκεκριμενες παρτιδες μοντελων.

η μονη περιπτωση που μου κολλαγε καμια φορα,ηταν στο cod2 live(αυθεντικο κ αφλασαριστο τοτε),που ουσιαστικα δεν παγωνε η οθονη,αλλα κολλαγε

το pause menu.

τα παιδια που εχουν προβληματα ας αναφερουν πια κονσολα εχουν,με πιο drive κλπ για να δουμε τι γινετε..

Δημοσ.

Επειδή τα κολλήματα σημαίνουν την αρχή του τέλους και επειδή είμαι ομοιοπαθής(3 red lights,αλλά πριν το update),ρίχτε μια ματιά πίσω και πείτε ημερομηνία κατασκευής κονσόλας και πότε την αγοράσατε.

Είναι πιθανό να μην φταίει το update απλά να τα φτύνει η κονσόλα.Δεν θα είστε ούτε οι πρώτοι ούτε οι τελευταίοι απλά αν την έχετε φλασάρει νομίζω πως δεν σας την επισκευάζουν.(αλλά μπορεί και να είναι μύθος αυτός αφού δε νομίζω πως τις ανοίγουν καν στο service,σου στέλνουν καινούρια κατευθείαν).

Περάστε και απο το myxbox.gr έχει τόπικ με όλους τους πικραμένους(αλλά είχαμε ευτυχή κατάληξη με την αντικατάσταση τουλάχιστον).

Δημοσ.

ego exthes pantos pou epe3a to cod3 opou exo paro backup apo to gnisio diskaki kai meta apo kana 2oro paixnidi den mou parousiase kanena apouto problima.

dokimasa exthes kai ta tdk+r kai emina kai apo auta apolitos ikanopiimenos.

Δημοσ.

Εχω μια θεωρια.

Παρατηρησα οτι και στα 3 κολληματα,μαλλον πηγαινε να φορτωσει απο το DVD.

Μηπως εχει βαλει η MS κανενα κωδικα που αν δεν ερθουν δεδομενα απο το DVD σε Χ msec να κολλαει την κονσολα,στοχευοντας το να μην φορτωνουν τα backup αλλα μονο τα original?

Τσεκαρα το 360 μου και ειναι πραγματικα χλιαρο (τα κοληματα δηλαδη δεν φαινεται να εχουν σχεση με την θερμοκρασια )

Επισης παρατηρησα οτι το backup του NBA2K7 που δοκιμασα μια φορα πριν το update φορτωσε αερα,αλλα οταν το δοκιμασα μετα ηθελε cold reboot...

Δημοσ.

τη δικη μου την πηρα με το που βγηκε,πριν ενα χρονο ακριβως ,κ μαλιστα μια βδομαδα πριν καν κυκλοφορησει επισημα στην ελλαδα απο γνωστο,κ οπως ανεφερα παραπανω,κανενα απολυτως προβλημα μεχρι στιγμης(με πολλες ωρες παιχνιδιου πανω)

pytzarama τι δισκακια δουλευεις?κ σε τι ταχυτητα ?

Δημοσ.
τη δικη μου την πηρα με το που βγηκε,πριν ενα χρονο ακριβως ,κ μαλιστα μια βδομαδα πριν καν κυκλοφορησει επισημα στην ελλαδα απο γνωστο,κ οπως ανεφερα παραπανω,κανενα απολυτως προβλημα μεχρι στιγμης(με πολλες ωρες παιχνιδιου πανω)

pytzarama τι δισκακια δουλευεις?κ σε τι ταχυτητα ?

Εντάξει μας το εγραψες 2 φορές, το καταλάβαμε ότι το μηχανημά σου δουλευει τέλεια.Ας γράψει κάποιος που έχει πρόβλημα το firmwire, to drive και την ημερομηνία αγοράς του.

Δημοσ.
Επειδή τα κολλήματα σημαίνουν την αρχή του τέλους και επειδή είμαι ομοιοπαθής(3 red lights,αλλά πριν το update),ρίχτε μια ματιά πίσω και πείτε ημερομηνία κατασκευής κονσόλας και πότε την αγοράσατε.

Είναι πιθανό να μην φταίει το update απλά να τα φτύνει η κονσόλα.Δεν θα είστε ούτε οι πρώτοι ούτε οι τελευταίοι απλά αν την έχετε φλασάρει νομίζω πως δεν σας την επισκευάζουν.(αλλά μπορεί και να είναι μύθος αυτός αφού δε νομίζω πως τις ανοίγουν καν στο service,σου στέλνουν καινούρια κατευθείαν).

Περάστε και απο το myxbox.gr έχει τόπικ με όλους τους πικραμένους(αλλά είχαμε ευτυχή κατάληξη με την αντικατάσταση τουλάχιστον).

Emena leei imerominia 1-1-06! Kala prwtoxronia tin eftia3an? Oloi liwma kai me8ismenoi apo to rebegion sto ergostasio paragwgis! Pantws den brika tipota mesa otan tin anoiksa, px xartopolemo, xrisoskoni, kamia kaltsa gia ton agio basili....

Kai oi plaka einai oti tin flasharisa prox8es!!!!!! Re ti atixia einai auti!!!!!

Exw Xitatsi alla den exw pai3ei akoma gia na testarw an kolaei i oxi. Ligo epe3a ex8es CoD2 SP original diskaki alla den kolise

Δημοσ.

το ιδιο ακριβως εχουμε..

σε τι δισκακια γραφεις?μηπως ζοριζεται να τα διαβασει

μη τσαντιζεσαι Σωκρατη,κ εγω πελατης ειμαι..2 ps2 στα σκουπιδια δεν ειναι λιγα..

Δημοσ.
Emena leei imerominia 1-1-06! Kala prwtoxronia tin eftia3an? Oloi liwma kai me8ismenoi apo to rebegion sto ergostasio paragwgis! Pantws den brika tipota mesa otan tin anoiksa, px xartopolemo, xrisoskoni, kamia kaltsa gia ton agio basili....

Καρα-lol! :mrgreen:

Δημοσ.

η αληθεια ειναι οτι ενω εγραφα σε Ridisk,αλλαξα σε φθηνα Verbatim (απο τα οποια δεν ειμαι ευχαριστημενος) και TraxData.

Θα δοκιμασω σημερα να παιξω κανα game σε Ridisc και original μηπως φταιει το δισκακι...

Δημοσ.
Ναι ρε συ Wolfidis, οι Toshiba είναι κορυφή, τα είχαμε πει αυτά. Αλλά στα λεφτά που θέλω να διαθέσω αυτή τη στιγμή η Toshiba είναι απλησίαστη (2200-2300 για την 42" 1080p) και πάω για κινέζικη LG. Η υπόλοιπη οικογένεια δεν έχει πρόβλημα να βλέπει ακόμα και σε 14" οπότε δεν έχει σκοπό να τσοντάρει κανά φράγκο και να συνεισφέρει για αγορά καλύτερης τηλεόρασης. Είναι αυτό που έλεγε ένας φίλος μου, ότι ήταν ανθρωπίνως αδύνατον να πείσει τον πατέρα του ότι υπάρχει λόγος να πάρουν μια τηλεόραση πάνω από 29". :mrgreen:

Poios milise gia 1080p Toshiba? Osa 8etika sxolia egrapsa itan gia auti pou pira kai den einai 1080p!!!! Psaxtw ligo stis Toshiba 720p iparxoun arketa montela kai protimisetin apo LG!

Tin LG pou les poso tin exeis brei kai poio modelo?

Δημοσ.
Και μένα μου έχει κολήσει κανά 2 φορές στο saints raw kai sto fifa 07 :(

Αν μου σκάσει αντε να βρείς τώρα κονσόλα να φλασάρεται....

Προφανώς το update Που κάνει μέσα από τα παιχνίδια με αυτό που δίνει η ms από το live είναι το ίδιο?

Sto xbox scene διάβαζα ότι μπορεί να παίζει ρόλο και η κακή ψύξη και ότι δεν είναι πάντα απαραιτητο να φταίει η ασυμβατότητα της φλασαρισμενης κονσόλας με τα upadates

An fteei i sxesi meta3i flashing kai update an prolabeis kai tin giriseis sto origina fw tin swzeis?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...