Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Hacking Topic

sargos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Agorasa kapoia verbatim -DR kai ematha oti xreiazomai +DR.. Epeidi den eixe verbatim +DR agorasa ena TDK ena Intenso kai ena Emtec. Exei kapsei kanenas edw succesfully me kapoio apo ta Dual Layer pou proanefera? Tha glytwsw xrono kai xrima an borei na mou apadisei kapoios..

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

diladi otan keo ena dvd me to image pou exo kani den mporo na to

3anaxrisimopiiso ali fora???an katalaba kala??

afou to image pou exoume mono to diabazi den to pirazi to programa pou grafoume!!!!!

apo to idi kameno diskaki an kanoume copy se alo dvd to alo pou tha bgi tha exei problima???

exo idi 3 markes

me arista to 10

exo xrisimopiisi ta e3is

ridata +8

verbatine +6

intenso +9!!!!

exo mini apolitos ikanopiimenos mias kai oute xtipai mesa sto dvd tou 360 se sxesi me ta verbatine opoy akougontousan psiloarketa.

ola se +r

Δημοσ.

makria apo intenso. 1000 fores verbatim.

Ta intenso einai only 2,4x kai prepei na min kanei kai apolytws tpt allo to PC gia na min kanei souver. Emena toulaxiston stin arxi mou ekaige polla diskakia. Kai einai kai 45 min to ena.

Ta verbatim einai se 15 min to ena kai mporeis na kaneis kai oti thes sto PC sou. De katalavainoun tpt. Mexri twra de mou kaike oute ena verbatim.

Δημοσ.

ti drive exeis sto 360??ego exo samsung.

apo thorious me ta intenso akouges katholou apo to mixanima tou xbox??

ego pantos akouo thoribous sta verbatim kai giauto ta fobame eno sta intenxo akouo kati psilothoribakia opos kani kai me ta original paixnigia.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...