Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Hacking Topic

sargos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλα nzepo, μην τρελαθουμε κιολας! :D

μια 32αρα-37αρα 720p ειναι σαφεστατα ενα μεγαλο επομενο βημα απο εκει που εισαι τωρα, ειναι πολυ πιο προσιτη και πιο λογικη αγορα απο μια 42αρα και μαλιστα 1080p.

δεδομενου και οτι λες "Είπαμε να παίξουμε και να το ευχαριστηθούμε", δεν ξερω αν ειναι σκοπιμο να κρατιεσαι 1-2 χρονια μεχρι να πεσουν οι 1080p τηλεορασεις...

νομιζω οτι η αγορα μιας 720p hdtv δεν ειναι σε καμια περιπτωση λανθασμενη αγορα, (μην τρελαθουμε κιολας!! ουτε ο κουταραγκι δεν σκεφτεται ετσι!!)

και απο την αλλη εχω καποιες επιφυλαξεις σχετικα με τις amoi.

1000:1 μαυρο δεν ειναι δα και τρομερο, και σε ενα πανελ 42'' νομιζω θα κανει αρκετα μπαμ.

απο οτι διαβασα κιολας, στις παρουσιασεις στο avs.gr η amoi ητανε παντα καλιμπραρισμενη με τον καλυτερο τροπο.

οποτε και οι εντυπωσεις ητανε οι καλυτερες δυνατες που μπορει να αποκομισει καποιος.

για αντε κανε calibration σε καμια καλη 720p με αντιθεση μαυρου 4000:1 και δες και εκει τι βλεπεις.. ;)

βεβαια η τιμη ειναι δελεαρ, αλλα απο την αλλη σκεψου ποσο σου χρειαζεται αυτη η εξτρα αναλυση (γνωμη μου: δεν χρειαζεται) και αν αξιζει τον εξτρα χρονο και χρημα. ;)

επισης

"έπαιξα το demo του Rainbow Six και αν και δεν είχε next gen γραφικά (μας έχει κακομάθει το GoW!) ήταν αρκετά καλό."

ε οχι και δεν εχει nextgen γραφικα!! gears of war δεν θα βλεπεις καθε μερα. το vegas εχει καλυτερα γραφικα απο το GRAW και επιπλεον καλυτερο framerate και καθολου tearing. αυτο απο μονο του ειναι αρκετο για να χαρακτηρισει τα γραφικα nextgen και μαλιστα αρκετα!

αρκετα ομως με τα offtopic!!!!

JIMBRAV!!! BLACKJIM!!! ΑΝΑΦOΡA ΓΡΗΓΟΡΑ!! :D :D

τι λεει το cod?

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Commodore4eva just released a new firmware for Toshiba-Samsung TS-H943 Xbox 360 drives:

What's new/fixed:

(v4.2 rev1) Updated firmware and Make files for Error 66 swapped drives/motherboards from Hitachi XBox 360 and for MS25 consoles manufactured around/after end of May/start of June 2006. There is no change for drives already running Xtreme 4.2x

Technical details:

Fall update 2006 included DVD Drive version lockdown on consoles manufactured around end of May/start of June 2006. These consoles are now locked to the version of DVD drive that came with the console. If the DVD drive is different than original drive, Error 66 will be displayed. The response of the Atapi Inquiry command is compared to the stored original drive response to achieve this. (Thanx to DeViLs360 for initial find. Smiley Consoles manufactured before end of May 2006 do not perform this comparison. Only MS25 drives affected by Error 66 with Xtreme 4.x should use the Make file for MS25.

Changes have also been made to the resulting Hitachi/MS25 reporting firmware to make them more similar to their original firmwares.

To use the updated Make files (only if getting Error 66), just copy your existing Samsung firmware to the extracted directory and rename it to orig.bin. Then run the corresponding Make file for your Original drive. This will create the modified X42a.bin/x42b.bin.

Official Site: xboxhacker.net
Δημοσ.

Θεωρω την αγορα προβολεα πιο λογικη αφενος διοτι δεν εχει τις παιδικες αρρωστιες των TFT και αφετερου ειναι καπως πιο φθηνος.

Εγω εχω το πανι στα 3 μετρα.

Οταν παιζω driving,third person το εχω τσιτα στις 90+ ιντσες και ειναι σκετη πορωση

Αλλα οταν παιζω FPS μειωνω το μεγεθος διοτι την τελευταια φορα που το ειχα τσιτα ειχα συμπτωματα ναυτιας!!

Δημοσ.

Αν όλα είχαν πάει καλά θα το είχα ήδη το CoD3 και θα σας έλεγα εντυπώσεις. Αλλά πάνω που είχε πιάσει καλές ταχύτητες και ήθελε μόνο μια ώρα, κόλλησε πάλι το ρημάδι το PC και μετά το restart η ταχύτητα έπεσε στο 1/3. Και τώρα θέλει ένα τρίωρο στο νερό για να κατέβει. Μέχρι τότε θα έχω πάει για ύπνο (ε, έπεσε ξαγρύπνια σήμερα λόγω ΝΒΑ).

Φίλε p3tran, συμφωνώ μαζί σου σε όσα είπες, δεν έχω σκοπό να περιμένω να πέσουν οι τιμές στις 1080p. Και για την Amoi έχω κι εγώ κάποιες επιφυλάξεις αλλά φαίνεται αρκετά ελκυστική με τόσες επιδοκιμαστικές κριτικές που έχει πάρει και με την τόσο καλή η απόδοση/τιμή που έχει.

Δεν είπα ότι θα την αγοράσω όμως, μάλλον πάω για LG στα 1600-1800 ευρώ. Σχετικά λογικά λεφτά. Και δεν πάω ακριβώς από 19" tft σε 42" αλλά από 29" wega (προφανώς όχι HDTV) σε 42"... Άλλο αν δεν βάζω το 360 στη wega (γιατί τα γραφικά φαίνονται άθλια, σαν του xbox one). Την τηλεόραση δεν την θέλω μόνο για το 360 οπότε το άλμα σε αρκετά περισσότερες ίντσες μου αρέσει σαν ιδέα.

Τα γραφικά του Rainbow6 ομολογώ ότι δεν με ενθουσίασαν. Του Splinter Cell 4 μου άρεσαν πολύ περισσότερο. Θα ξαναδω το demo αργότερα για να τα προσέξω περισσότερο. Πάντως ότι είναι καλύτερα από του GRAW προφανώς και είναι.

Με κάποια παιχνίδια όμως έχουν αυξηθεί οι απαιτήσεις μου. Όταν αποφάσια να αγοράσω το 360 (πριν ένα μήνα) κάθησα κι έψαξα ποιό παιχνίδι αξίζει να πάρω original μέχρι να μάθω πως...χακεύεται. Και απογοητεύτηκα πλήρως. Μετά από 1 χρόνο κυκλοφορίας οι μισοί τίτλοι υπήρχαν και σε PC (και είχαν τα ίδια γραφικά, βλ. Oblivion, CoD2 κλπ) ενώ οι περισσότερες αποκλειστικότητες του 360 δεν με ενθουσίασαν. Kανένα FPS δεν συγκρινόταν με αυτά του PC (αφήστε που δεν υποστήριζαν και ποντίκι!), από sports simulations μόνο το NBA 2k6 άξιζε ενώ τη διαφορά έκαναν κάποια λίγα race simulations...που και πάλι δεν είναι πραγματικά simulations (όπως το Live for Speed ή τα GTR) αλλά απλώς εξαιρετικά "ραλάκια". Τα οποια έχω βαρεθεί. Κάποια άλλα παιχνίδια που είχαν πλάκα (DOA4 κλπ) υπήρχαν σε παραπλήσιες εκδόσεις και σε xbox one. Στο οποιο έχω πολλές δεκάδες games.

Και επιτέλους πέφτουν μερικοί next gen τίτλοι μαζεμένοι και με κακομαθαίνουν: Dead Rising, GoW, Splinter Cell 4, Fight Night 3, Fifa 07, NBA 2k7, Lost Planet, Blue Dragon, Alan Wake κλπ. Θέλω κι εγώ λοιπόν να βλέπω κορυφαία γραφικά.

Δημοσ.

"έπαιξα το demo του Rainbow Six και αν και δεν είχε next gen γραφικά (μας έχει κακομάθει το GoW!) ήταν αρκετά καλό."

ε οχι και δεν εχει nextgen γραφικα!! gears of war δεν θα βλεπεις καθε μερα. το vegas εχει καλυτερα γραφικα απο το GRAW και επιπλεον καλυτερο framerate και καθολου tearing. αυτο απο μονο του ειναι αρκετο για να χαρακτηρισει τα γραφικα nextgen και μαλιστα αρκετα!

αρκετα ομως με τα offtopic!!!!

JIMBRAV!!! BLACKJIM!!! ΑΝΑΦOΡA ΓΡΗΓΟΡΑ!! :D :D

τι λεει το cod?

Kalytera grafika estw kai ligo nai alla oxi kai kalytero framerate. Sthn final elpizw na to exoun strwsei.

Epishs hn permenete ola ta games apo edw kai pera na eoun grafika epipedou gow. Kai to rainbow einai me ue3 mhxanh alla ama mou elegan oti xrhsimopoiei thn mhxanh tou graw 8a ton pisteya. Magkia pantws ths ubi paris pou eftiaxe mia toso kalh mhxanh gia to graw pou mborei kai antagwnizetai sta isia thn ue 3.

Δημοσ.

ρε συ Privateer στο demo εγω εχω δει ΜΗΔΕΝ tearing.

δεν ξερω αν καταφερε καποιος αλλος να παρατηρησει tearing, αλλα εγω απετυχα.

υποθετω λοιπον οτι μαλλον εχει vsync enabled, αρα το framerate ειναι καλυτερο και σταθεροτερο.

Δημοσ.

Nai tearing den exei ka8olou

H ue3 engine exei to vsync default sto on opote den prokeite na doume tearing

To oti exei vsync enabled den shmainei oti 8a exeis kai kalytero framerate. Des px to saint row pou protimhsan na exoun tearing gia na petyxoun kalytero framerate. Twra me to patch mboreis na dialexeis an 8eleis to vsync on to opoio omws exei san apotelesma xeirotero framerate.

Pantws pisteyw pws sthn final version tou rainbow to frame rate 8a einai ok. Edw to gow paei sfaira pou einai 2 epipeda panw apo grafika :)

Δημοσ.

p3tran , fps de kserw na metrisw me to mati , alla de mporw na pw oti exei drop i kapou na peftoun.

Wraia grafika , oxi na peftoun sagwnia alla wraia.

10 lepta epaiksa vevaia , giati stis 4 to vrady de thelw na nomizoun oi geitones oti exoume polemo :P

O 5.1 ixos pantws ALL THE MONEY!

nomizeis oti tha fas kamia adespoti :P

genikws den eimai COD fan alla tha to ksemoudiasw ligo :D

Δημοσ.

mia voithia parakalw ... to Call.Of.Duty.3.PAL.XBOX360-DAGGER otan to kanw extract mou vgazei mono ena ikonidio me katalixi .iso den mou vgazei to alo pou hriazete gia na to grapsw me to clonecd. auto simenei oti hriazete ss.bin file? to sigouro ine pos an dokimasw na to kapsw etsi den tha pexei giauto den to kanw

Δημοσ.
p3tran , fps de kserw na metrisw me to mati , alla de mporw na pw oti exei drop i kapou na peftoun.

βαλε το cod2, και μετα βαλε το cod3. συγκρινε τα σαν γραφικα και σαν framerate. δεν χρειαζονται ειδικα μηχανηματα.

το cod2 ειναι στα 60 καρε.

το cod3 εκτος των αλλων υποτιθεται οτι εχει πολυ καλυτερο συστημα σκιων, καπνων, particles, καθως και σωστο self shadow στους χαρακτηρες, clothing physics και rag doll physics.

Δημοσ.
βαλε το cod2, και μετα βαλε το cod3. συγκρινε τα σαν γραφικα και σαν framerate. δεν χρειαζονται ειδικα μηχανηματα.

το cod2 ειναι στα 60 καρε.

το cod3 εκτος των αλλων υποτιθεται οτι εχει πολυ καλυτερο συστημα σκιων, καπνων, particles, καθως και σωστο self shadow στους χαρακτηρες και rag doll physics.

cod 2 den exw :P mono to demo.

Kala , paei poly smooth , alla apo 30 sta 60 mporeis na to ksehwriseis eukola me to mati?

logika 60 prepei na einai.

ontws , oi kapnoi einai poly kaloi kai de skalwnei otan pernas grigora apo mesa. sto pc px tha sernotane ;)

exei kati akyrous fwtismous vevaia ( to prwto sto fortigo kanei mpam ) alla ntaksei , kalo einai gia tous polemoxareis gamers.

mia voithia parakalw ... to Call.Of.Duty.3.PAL.XBOX360-DAGGER otan to kanw extract mou vgazei mono ena ikonidio me katalixi .iso den mou vgazei to alo pou hriazete gia na to grapsw me to clonecd. auto simenei oti hriazete ss.bin file? to sigouro ine pos an dokimasw na to kapsw etsi den tha pexei giauto den to kanw
ftiaksto monos sou to .dvd re.

grafeis me ena notepad

LayerBreak=1913760

cod3.iso

Δημοσ.

Προφανώς μιλάς για το αρχείο .dvd που περιέχει τις πληροφορίες για τα layers. Αυτό είναι στο rar αρχείο με όνομα cod3-dvd.rar και όχι στα .r00 αρχεία. Δεν χρειάζεται ούτε ss.bin file ούτε τίποτα, παίζει μια χαρά.

Μόνο που το verbatim μου έκανε κάτι αποτρόπαιους ήχους όταν πήγα να το γράψω σε 6x ταχύτητα με το 111D. Δεν έχω ξανακούσει τέτοιο πράμα! Γράφτηκε καλά πάντως, πέρα από κάθε προσδοκία. Δέκα φορές είπα "πάνε άλλα 3,5 ευρώ!"

Το παιχνίδι είναι πάρα πολύ καλό όσο έπαιξα, είναι όπως τα λέει ο p3tran. Έχοντας τελειώσει όλα τα προηγούμενα CoD (και έχοντας παίξει πάρα πολλές ώρες online) έχω να πω ότι το 3 φαίνεται το καλύτερο απ΄όλα. Ο φωτισμός είναι αρκετά καλύτερος από του 2 (και πιο ρεαλιστικός), οι εκρήξεις υποβλητικές ενώ το παιχνίδι πραγματικά δεν φαίνεται να χάνει καρέ. Ακόμα και σε μάχες που υπάρχουν 30-40 στρατιώτες που τρέχουν πάνω κάτω, εκρήξεις παντού, πυροβολισμοί, φωνές, χάος γενικό το παιχνίδι δεν φαίνεται να χάνει ούτε μισό καρέ. Δεν είναι ακριβώς next gen (με την έννοια που αρχίζουμε να συνηθίζουμε, βλ. GoW, Lost Planet κλπ) αλλά τέτοια γραφικά και κίνηση δεν νομίζω να μπορεί να τα βγάλει κανένα PC αυτή τη στιγμή.

Από την άλλη σε PC θα ήταν πολύ πιο ελκυστικό ένεκα mouse αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία...

Το μόνο που έχω να πω είναι ότι πρέπει να το δείτε. Ειδικά αν είστε fan των CoD είναι must. Φοβόμουν για αρπαχτή στην αρχή αλλά μισή ώρα παιχνιδιού με διέψευσε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...