p3tran Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 οπου να'ναι θα σκασει μυτη και το rainbow six και κλεισαμε.. 8) να και το official τραγουδακι αυτου του thread
telegamesvg Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 mipws ameina pisw vgike tileorasi true-hd me katw apo 3500 4000 euro kai den to pira xampari? Εχει βγει ...... Για τσεκαρε λιγο εδω .... http://www.avsite.gr/smf/index.php?board=8.0
nzeppos Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Ναι, η περιβόητη Amoi, την είχα δει κι εγώ αυτή. Κορυφή, αν και δύσκολο να βρεθεί στην Ελλάδα. Κορυφή πάντως. Από την άλλη... Ωραία τα 1080p, δε λέω, αλλά με όσους έχω συζητήσει (τεχνικούς, ηλεκτρονικούς, εργαστηριακούς, οπερατέρ, σκηνοθέτες, κινηματογραφιστές, επαγγελματίες γενικά του χώρου της τηλεόρασης και του κινηματογράφου) δεν κατάφερε ούτε ένας να με πείσει ότι την παρούσα στιγμή και για τον επόμενο χρόνο αξίζει η αγορά 1080p τηλεόρασης (οι περισσότεροι δε ήταν κάθετα αντίθετοι στην αγορά 1080p μέχρι να προχωρήσει και να ωριμάσει αρκετά η αγορά). Φυσικά ακούω ό,τι θέλω γιατί βολεύει και την τσέπη μου. Και δεν θέλω να αναγκαστώ να περιμένω μισό με ένα χρόνο για να πέσουν οι τιμές. Κατά τ'άλλα έπαιξα το demo του Rainbow Six και αν και δεν είχε next gen γραφικά (μας έχει κακομάθει το GoW!) ήταν αρκετά καλό. Νομίζω στο multiplayer θα σκίσει (όπως και όλα τα προηγούμενα Rainbow6). Εις αναμονήν λοιπόν. (Επειδή έληξε η gold συνδρομή και θέλω να την ανανεώσω χρησιμοποιώντας prepaid visa κάρτα, έχει κανένας ιδέα αν υπάρχουν αυτόματα μηχανήματα που εκδίδουν τέτοιες κάρτες? Κάπου το είχα ακούσει, μπορεί να λέω και βλακείες, δεν είμαι βέβαιος. Γιατί ωράριο τράπεζας είναι δύσκολο να πετύχω...)
Blackjim Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 an kai nomiza kanane plaka gia to GOW , vlepw par files na anevainoun! (0000) - [#alt.binaries.games.xbox360@efnet] - "Gears_of_War_USA_READNFO_XBOX360-DNL" - [01/71] - "dnl-gow.par2" yEnc (1/1) de mou fainetai fake to "dnl-gow.nfo" kai asxeto, !
Blackjim Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 den einai fake.aurio bgainei usa to gamee tosa releases pou evlepa , to eixan parei sto xavale wraia , to cod3 erxetai kai kapaki avrio to Gow... kalo mina loipon
xrest Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2006 de kobw na einai region free bebaia.gia to cod3 bgikan k ta pars:)
ababapanos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 na parei me auta kai me auta teliosan ola ta dual layer diskakia pou iha agorasei.. iha parei 20 kai twra teliosan. ante pali na katevenw kentro na agorasw diskakia pantos egw mia hara tin kata vrika me ta maxwell DL+R sta 2.80
Rebel21 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Εχει βγει ......Για τσεκαρε λιγο εδω .... http://www.avsite.gr/smf/index.php?board=8.0 tv me katw apo 3500 iparxoun polles.egw milaga gia ellada mono.mono kati sony exw dei.opoios thelei na ta skasei vevaia pernei mia twra ,den paizei thema na orimasei i agora kai tetoia i texnologia lcd einai 5 xronia sto kourbeti.den einai kati neo. maresei pou oloi vovaste min san kanoun ban apo to xbox live kai apo tin alli etoimazeste na liosete multiplayer to cod3 5 meres prin tin episimi kikloforia tou.katholou ipopto.are re poromenoi
nzeppos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Όταν λέω "να ωριμάσει η αγορά" μπακάλικα εννοώ "να πέσουν οι τιμές στις 42" 1080p στα 1500-2000 ευρώ το πολύ". Και να βγει αρκετό πρωτογενές υλικό σε 1080p, όχι 20-30 ταινίες σε BluRay. Προσωπικά πιστεύω ότι πριν το 2008 δεν θα δούμε τέτοια πράγματα. Παιχνίδια βέβαια στα 1080p θα δούμε πιο νωρίς. Στην Ελλάδα παίρνεις την Amoi 42" με 2300 ευρώ περίπου. Και είναι και πάρα πολύ καλή τηλεόραση (αν και κινέζικη). Δεν είναι εύκολο να τη βρεις, νομίζω θέλει λίγο ψάξιμο. Γενικά 1080p παίζουν αρκετές στην Ελλάδα και προφανώς πολύ φτηνότερες από τα 3500 που λέμε. Απλώς εγώ μιλάω μόνο για 42"+, για παρακάτω (ακόμα και 37") δεν το συζητάω καν.
Socratis_g Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Όταν λέω "να ωριμάσει η αγορά" μπακάλικα εννοώ "να πέσουν οι τιμές στις 42" 1080p στα 1500-2000 ευρώ το πολύ". Και να βγει αρκετό πρωτογενές υλικό σε 1080p, όχι 20-30 ταινίες σε BluRay. Προσωπικά πιστεύω ότι πριν το 2008 δεν θα δούμε τέτοια πράγματα. Παιχνίδια βέβαια στα 1080p θα δούμε πιο νωρίς. Στην Ελλάδα παίρνεις την Amoi 42" με 2300 ευρώ περίπου. Και είναι και πάρα πολύ καλή τηλεόραση (αν και κινέζικη). Δεν είναι εύκολο να τη βρεις, νομίζω θέλει λίγο ψάξιμο. Γενικά 1080p παίζουν αρκετές στην Ελλάδα και προφανώς πολύ φτηνότερες από τα 3500 που λέμε. Απλώς εγώ μιλάω μόνο για 42"+, για παρακάτω (ακόμα και 37") δεν το συζητάω καν. Συγνώμη ρε Ζέππο σε τι απόσταση παίζεις?
nzeppos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Τώρα παίζω στο μισό μέτρο, ένεκα της 19" tft του PC (εκεί βάζω το 360 ). Όταν με το καλό πάρω την 42" νομίζω θα έχω 3-4 μέτρα απόσταση μίνιμουμ (και μπορώ να πάω μέχρι τα 5 μέτρα, μετά έχει τοίχο). Είπαμε να παίξουμε και να το ευχαριστηθούμε, όχι να πάθουμε και επιληψία Χωρίς πλάκα, νομίζω ότι στα παιχνίδια το μέγεθος της οθόνης είναι αυτό που μετράει και γι'αυτό θα ήθελα να έχω κι ένα προτζέκτορα. Αλλά ή το ένα θα πάρω ή το άλλο. Όχι ότι θα πάθουμε και τίποτα αν παίζουμε σε λιγότερες ίντσες, κάποτε οι 15 ίντσες σε PC ήταν πολλές και μας φαινόντουσαν...τεράστιες οι 17άρες οθόνες. Όλα μια ιδέα είναι.
urezin Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 παντως το fear πολυ μαπα ρε παιδι μου αντιθετως το smackdown vs raw εχει πλακα
xrest Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Ultimate.Mortal.Kombat.3.XBOX360-iND new release..kalo den iksera oti kanoun k ta arcades..
nyne Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2006 nai to fear odws mapa...Gia na dume kai to cod to apogeyma xexexee!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.