Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Hacking Topic

sargos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ALARM-ALARM!!!

>[b]
2006-11-06  	Xbox 360  	Call Of Duty 3 (c) Activision *PAL*  	DAGGER  	60x100 MB  	436[/b]

edit

ep!! ρε κοκκινογενη jimbrav!! ποιος γρηγορος απο μενα?? :D

SCHNELL!!! SCHNELL!!! COMMUNISTEN!!! :D :D

παρτε αδειες απ'τις δουλειες σας, στειλτε γυναικες και παιδια ταξιδι!! εχουμε σοβαρη δουλεια λεμε!!! :D 8)

mia fora kai ego o kaimenos prollava...:):):)

Δημοσ.
ρε γαμτ στα newsgroups δεν το βρισκω εσεις απο torrentadiko ψωνιζετε

Tορρεντάδικο για μια ζωή!! 25? το 3μηνο και απεριόριστο downloading!!

Δημοσ.

Είπα κι εγώ στον μπάρμπα να το φέρει σιγά σιγά το CoD3 αλλά τον βλέπω να αργεί, δεν το έχει πολύς κόσμος ακόμα. Για ξημέρωμα Τετάρτης θα πάει μάλλον.

Δημοσ.
etsi gia na mprizwneste...

apo to a.b.g.xbox360

;)

Πωπω έχουν μουρλαθεί με τα νέα παιχνίδια!! Δεν έχω χρόνο!! Επειδή δεν μπορώ να κοψω δουλειά και γυναίκα πρέπει να κόψω τον ύπνο!! Σημερα τερμάτισα το saints raw και δεν έχω ακουμπίσει κάν τα dead rissing enchanted arms, splinter shel, fear, και κάτι graw και hitman από τα παλιά. Τα αθλητικά τα έχω μόνο για 2πλό. Συγνώμη εσείς πως την παλεύετε?:confused:

Δημοσ.

Για το Splinter Cell 4 μην ανησυχείς, είναι πολύ μικρό :) Το τέλειωσα σήμερα το απόγευμα. Θέλω όμως τόσο καιρό να παίξω Dead Rising και δεν προλαβαίνω. Και με το NBA 2k7 ελάχιστα έχω ασχοληθεί. Μόνο Tiger Woods 07 παίζω. Και να πεις ότι παίζω τίποτα και στο PC, ούτε καν manager. Αραιά και που κανα PES6 online μόνο.

Κρίμα να μην υπάρχει κανένα trainer για άπειρο χρόνο...

Δημοσ.
<Buxster> (0000) - [#alt.binaries.games.xbox360@efnet] - "Gears_of_War_USA_READNFO_XBOX360-DNL" - [01/71] - "dnl-gow.par2" yEnc (1/1)

<Buxster> GOW OUT

<Nexusp> [PRE]Gears.of.War.PAL.XBOX360-DRabbits 1min 6 seconds ago

<GoomBa> new [ XBOX360 ] pre: - [ Gears.of.War.PAL.XBOX360-DRabbits ]

eite peftei poly doulema eite ontws einai kath odon... :D

osoi fanatikoi psaxtite :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...