Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Hacking Topic

sargos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
afou mporeis na ta grapseis se 2,4x giati na pas parapanw pou srtandar 8a exeis xeirotera apotelesmata sthn eggraph gia na glytwseis 20 lepta sto burn?

Ρε δίκιο έχεις, καλύτερα 2.4 και σίγουρα αλλά μόλις μου είχε φέρει το παιχνίδι ο θείος (που το περίμενα 3 μέρες να κατέβει) και έπρεπε να φύγω για τη δουλειά, δεν μπορούσα να περιμένω 40'. Μια δοκιμή έκανα στα 6x και δούλεψε.

Αυτό το FIFA 07 πάντως (από intenso) διαβάζει από το drive υπέρ του δέοντος, τρίζουν τα πάντα εκεί μέσα και πολλές φορές κόβεται στιγμιαία ο ήχος ή αρχίζουν τα frame drops στα replays.

Δημοσ.

Λοιπόν, όσο το έψαξα δεν έβγαλα άκρη, οι μισοί λένε ότι το combo Hitachi/sil3114 δεν δουλεύει με τίποτα και οι άλλοι μισοί ότι τους δούλεψε κανονικά (ακόμα και με το 47dj που θεωρείται δύστροπο).

Άλλοι λένε ότι χρειάστηκε να κάνουν το κόλπο με το cross-wire, άλλοι ότι το 3114 είναι "ultra buggy" και ακόμα και να δουλέψει μπορεί να κάνει διάφορα περίεργα ενώ το info του Slax 2.0 λέει καθαρά ότι δεν συνεργάζεται με τα 3112-3114 γιατί δεν υποστηρίζουν sata-atapi drives.

Εγώ πάλι με Slax 2.0 και 3112 on board controller το γύρισα σε modeb και το φλάσαρα με την πρώτη, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Τελικά μου φαίνεται αν δεν δοκιμάσεις μόνος σου δεν θα μάθεις. Και δεν έχεις και τίποτα να χάσεις (εκτός ίσως από την εγγύηση!).

Αν βρω τίποτα πιο σίγουρο θα σου πω.

Δημοσ.

se euxaristw file gia tin pliroforia.den mporw na vrw kathari apantisi gia auto to thema genika to sil3114 mou exei dimiourgisei polla provlimata.epsaxna kanena sata se usb edw stin ellada alla den vrika kati.mia teleutaia pliroforia epidei to xbox mou einai agoramsmeno tis prwtes meres kai akousa oti tha epektathei i egiisi tou.an xalasei sto mellon to xbox kai to flasharo sto arxiko tou firmware i microsoft tha dextei tin episklevi tou(me pliromi fisika)?kai ti pezei me to thema tou service exoume edw stin ellada service i akoma ta stelnoume exw?

Δημοσ.

Ρε παιδια ειναι απλα τα πραγματα παρτε PIONEER ΑΝΤΙΓΡΑΦΙΚΟ.....VERBATIM ΔΙΣΚΑΚΙΑ...και τελειωσατε , 100% επιτυχια...ταγραφεις και 6* και σε 18 λεπτα το δισκακι το εχεις στο χερι......τοσο απλα......

Δημοσ.

epeidh endiaferomai kai egw na agorasw ena 360 kai na arxisw ta skalismata ontas xrhsths modified xbox edw kai poli kairo, exw merikes apories, ta diavasa ta tutorial alla distixws den einai plhrhs. Opote an exete thn ypomonh diavaste kai apanthste se auta pou grafw. 1)Agorazoume ena xbox360 apo multirama kai an exei to philips drive to girname pisw swsta? an exei hitachi h samsung oti version kai na einai mporei na doulepsei? 2)Sto core systhma mporeis na kaneis save ta paixnidia h prepei na agoraseis mnhmh extra? 3)Yparxei pio eukolos tropos backup apo to na aposindeeis kathe fora to dvd tou xbox?kati diavasa gia ena dvdrom gia pc me modified firmware mazi me pioneer recorder. Eyxaristw poli.

Δημοσ.
1)Agorazoume ena xbox360 apo multirama kai an exei to philips drive to girname pisw swsta? an exei hitachi h samsung oti version kai na einai mporei na doulepsei?

2)Sto core systhma mporeis na kaneis save ta paixnidia h prepei na agoraseis mnhmh extra?

3)Yparxei pio eukolos tropos backup apo to na aposindeeis kathe fora to dvd tou xbox?kati diavasa gia ena dvdrom gia pc me modified firmware mazi me pioneer recorder. Eyxaristw poli.

1) Για το Phillips δεν είμαι εντελώς σίγουρος αλλά έχω κι εγώ την εντύπωση ότι δεν το έχουν σπάσει ακόμα γιατί βγήκε πολύ πρόσφατα (τέλη Ιουνίου). Επίσης αυτό που δεν πρέπει να έχουν χακέψει ακόμα είναι το Hitachi 78 (τουλάχιστον μέχρι τα μέσα Οκτώβρη δεν είχε σπάσει ακόμα).

Ωστόσο έχεις συντριπτικά πολλές πιθανότητες να πέσεις σε παλιότερο μοντέλο και να κάνεις τη δουλειά σου. Εγώ που πήρα το 360 από Πλαίσιο πριν 3 βδομάδες περίπου, είχε το Hitachi 47dh, ένα μάλλον παλιό μοντέλο και δεν είχα πρόβλημα με το φλασάρισμα. Επειδή στο multirama προφανώς δεν πρόκειται να σου ανοίξουν το 360 για να δεις ακριβώς ποιο drive έχει, θα μπορείς να το καταλάβεις μόνο τη μάρκα του. Αλλά και πάλι μόνο αν στο βάλουν στην πρίζα και ανοίξεις το πορτάκι για να δεις. Υπάρχουν φωτό παντού το internet που δείχνουν πώς να ξεχωρίζεις τις 3 μάρκες των drives. Δεν ξέρω αν μπορείς να βγάλεις άκρη κι από τα serial numbers, όπως στο xbox one, όπου με μια ματιά στο barcode μπορούσες να δεις ποιά έκδοση είναι και να δεις την ημερομηνία κατασκευής (άρα και να καταλάβεις ποιό drive έχει μέσα).

2) Εφόσον το core δεν έχει μονάδα αποθήκευσης (σκληρό δίσκο, κάρτα μνήμης) δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις save. Προκειμένου να πρέπει να πληρώνεις αργότερα για το σκληρό, δεν παίρνεις κατευθείαν το premium πακέτο για να ησυχάσεις? Έτσι θα μπορείς να αποθηκεύσεις και ό,τι video, demo ή άλλο download κατεβάσεις από το xbox live (αν υποθέσουμε ότι έχεις dsl). Γιατί είμαι σίγουρος ότι θα μπλέξεις με το XBL αν έχεις dsl, όπως λέει κι ο privateer: "Μια κονσόλα 360 χωρίς xbox live είναι μισή κονσόλα". Επίσης σκέψου ότι το premium έχει ασύρματα joypads όπου, πέραν της απαλλαγής από το εκνευριστικό καλώδιο, ξέρεις τι απίστευτη ευκολία είναι να μπορείς να αναβοσβήνεις την κονσόλα μόνο με το χειριστήριο χωρίς να την ακουμπάς καθόλου? Άλλη αίσθηση!

3) Ο ευκολότερος τρόπος για να κάνεις backup, όπως έχουμε δοκιμάσει και νομίζω συμφωνήσει οι περισσότεροι εδώ μέσα, είναι το Samsung SH-D162C αλλά και το καινούριο 163. Δουλεύει με το Kreon's firmware. Με 20-25 ευρώ γλυτώνεις όλη τη φασαρία της σύνδεσης του drive του 360 με το pc. Ψάξε στο skroutz για μαγαζιά και τιμές.

Δημοσ.

euxaristw poli file mou hsoun katatopistikotatos. ta multirama ta anefera giati diafimizoun thn politikh epistrofhs proionton an den sou aresoun xwris polla polla, opote an katsei kanenena mi simvato drive to gyrnas kai perneis ta lefta sou ;) gia na kaneis burn ena image tou 360 xriazesai aparaithta ena sigekrimeno pioneer modelo h ginetai kai me alla drives?

Δημοσ.

Γίνεται και με άλλα drives απλώς με Pioneer 111D και δισκάκια Verbatim έχεις 99% πιθανότητες επιτυχίας, είναι σχεδόν εγγυημένο.

Δημοσ.
re paidia kapoos safis odigos gia to pos tha hackaro to 360 iparxei gia na bro akri prepei na psaxno 20 ores kai den ton exo auton ton xrono...thanks an mporeite helparete..

Αν καταφέρεις να βρεις κάτι τέτοιο να μου το πεις κι εμένα να το διαβάσω. Οι 20 ώρες που λες είναι το ελάχιστο του research που αναγκάζεται να κάνει ο καθένας μας για να καταφέρει να το χακάρει. Και πάλι λίγο είναι, πάει να πει 2-3 μέρες από τη μέρα που το αγόρασες θα έχεις καταφέρει να το χακέψεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...