Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Hacking Topic

sargos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάλι με 111D και intenso σε ταχύτητα 2.4x δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Μόνη εξαίρεση το splinter cell που μου έβγαλε ένα σκάρτο dvd, το imgburn έβγαλε πρόβλημα στο 55% της εγγραφής.

Βέβαια τα μισά απ'όσα έγραψα μου έβγαλαν open tray πρόβλημα, το οποιο όμως διορθώθηκε με...άλλα μέσα (τα έχουμε πει αυτά). Μην τα θέλουμε και όλα δικά μας. Υπάρχουν λύσεις για τα πάντα.

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Maximus-Garyopa Hitachi-LG Xtreme v2.3 Stealth 8in1

Maximus released a new version of the GaryOPA Xtreme Firmware package for the Hitachi-LG Xbox 360 DVD drives.

What's new/fixed:

* Change booting order to counter-attack the fake ss that appears to be on some EA games. I have not tried it since here on America we don't have yet any of this games. In the worst case will not harm your box.

Official Site: n/a (by Maximus, Garyopa and Geremia)

Download: n/a (could be illegal under DMCA/EUCD)

News-Source: xbins.org

Δημοσ.

eistera apo polu paidema to edosa se ena filaraki pou exi ali mitriki kai mou perase to firmware kai ola komple oos gia na to dokimasoume eithele tin dikiamou tin mitriki tou 360 kai oxi tou paidiou pou mou to flashare!!!!ala telika eimai o.k. mou egrapse kai to blazing angel kai eimaste super.

uparxi kapio firmware ose na min xriazete alagma otan thelo na perno image apo ta kanonika???i einai monodromos se alagma firmware kathe fora pou thelo na pe3o i na paro image???to bangel angel pou exo an kano antigrafo asfalias min tixon mou xalasi to alo pou tha kano tha doulebi kanonika???

intenso +r me to samung einai kali epilogi???i prepi na strafo se kapia ali marka???

Δημοσ.
Να είσαι καλά. Το έκανα και ξαναέγραψα το pro και δούλεψε...Ευχαριστώ

με την ιδια ακριβως πατεντα ετρεξε κ το splinter cell κυριλε κ με τη μια,θα την ιοθετησω!

Δημοσ.

Ta diskakia ta intenso ta DL ta egrapse kaneis se taxytita panw apo 2.4X?

giati kapoioi eipan oti ta Verbatim ta 2,4x grafontai se 4X kai 6X.

dokimasa kai me clonecd kai twra me ImgBurn alla panta mexri 2,4 ftanei

I 18:32:45 Source File: *********.dvd

I 18:32:45 Source File Sectors: 3.697.696 (MODE1/2048)

I 18:32:45 Source File Size: 7.572.881.408 bytes

I 18:32:45 Source File Volume Identifier: XB0X360

I 18:32:45 Source File Implementation Identifier: Daikin U.S. Comtec Lab

I 18:32:45 Source File File System(s): ISO9660; UDF (1' date='02)

I 18:32:45 Destination Device: [0:0:0'] PIONEER DVD-RW DVR-111D 1.29 (E:) (ATA)

I 18:32:45 Destination Media Type: DVD+R DL (Disc ID: CMC MAG-D01-00) (Speeds: 2,4x)

I 18:32:45 Destination Media Sectors: 4.173.824

I 18:32:45 Write Mode: DVD

I 18:32:45 Write Type: DAO

I 18:32:45 Write Speed: MAX

I 18:32:45 Link Size: Auto

I 18:32:45 Test Mode: No

I 18:32:45 BURN-Proof: Enabled

I 18:32:49 User Specified L0 Data Zone Capacity: 1.913.760

I 18:33:18 Filling Buffer...

I 18:33:18 Writing LeadIn...

I 18:33:20 Writing Image...

einai ta diskakia pou den pane pio panw i mporw na to peiraksw egw?

( sto clonedc sto 6X to evala alla se 2,4 pige mono kai einai kai "open tray" souver twra :(

Δημοσ.

ρε ΠΑΙΔΕς ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ 110D PIONEER ΧΩρις να του κανω update firmware γραφω δισκακι σε 18 λεπτα γυρω στο 5* ......ασε που μπορω να επιλεξω και 6*.................ουτε περιεργους θορυβους ακουω απο το αντιγραφικο, ουτε και απο το χβοχ...τα ρουφαει στο αψε σβισε σαν αυθεντικα....

Δημοσ.

paidia psaxnw to anixtiri tis xecuter.an xerei kaneis pou mporw stin athina na agorasw to xecuter connectivity kit + to eidiko anixtiri na mou stilei ena pm.i toulaxiston kapoion tropo na anoixei to case xwris diskolia.

Δημοσ.

Μόλις έγραψα το πρώτο μου Verbatim. Σιγά τα νέα θα μου πείτε. Αλλά το έγραψα με το imgburn σε 6x και μέσα σε 18' ήταν έτοιμο, ξεφουρνισμένο. Και φαίνεται να δουλεύει πολύ καλύτερα από το Intenso που γράφτηκε σε 2.4x, ακούγεται να ταλαιπωρεί λιγότερο το drive. Όταν με το καλό βγει το nba 2k7 θα δοκιμάσω και σε 8x.

Δημοσ.

Παιδια για σας!

Εδω και αρκετο καιρο σκεφτομαι να προχωρησω στην αναβαθμηση του παλιου καλου μου ΧΒΟΧ στο 360.. Θα ηθελα αν ειναι ευκολο να μου πειτε κατα ποσο ειναι καιρος για κατι τετοιο ή πρεπει να περιμενω ακομα? Εννοω αν το τσιπαρισμα ειναι εφικτο και φυσικα η αντιγραφη? Εριξα μια ματια στις τελευταιες σελιδες του topic και απελπιστηκα.. Δεν καταλαβα σχεδον τιποτα περαν οτι πρεπει να φορτωσω καποιο αλλο firmware.. Θα μου πειτε να ανατρεξω στις πρωτες σελιδες αλλα θα μου παρει μερες.. Υπαρχει κατι σαν quick guide για τους ..νεους? Τελος ειναι κατι που πρεπει να προσεξω κατα την αγορα (εννοω πιο dvd drive εχει ή κατι τετοιο?).

Ευχαριστω προκαταβολικα για την οποια βοηθεια!! :)

Δημοσ.
Παιδια για σας!

Εδω και αρκετο καιρο σκεφτομαι να προχωρησω στην αναβαθμηση του παλιου καλου μου ΧΒΟΧ στο 360.. Θα ηθελα αν ειναι ευκολο να μου πειτε κατα ποσο ειναι καιρος για κατι τετοιο ή πρεπει να περιμενω ακομα? Εννοω αν το τσιπαρισμα ειναι εφικτο και φυσικα η αντιγραφη? Εριξα μια ματια στις τελευταιες σελιδες του topic και απελπιστηκα.. Δεν καταλαβα σχεδον τιποτα περαν οτι πρεπει να φορτωσω καποιο αλλο firmware.. Θα μου πειτε να ανατρεξω στις πρωτες σελιδες αλλα θα μου παρει μερες.. Υπαρχει κατι σαν quick guide για τους ..νεους? Τελος ειναι κατι που πρεπει να προσεξω κατα την αγορα (εννοω πιο dvd drive εχει ή κατι τετοιο?).

Ευχαριστω προκαταβολικα για την οποια βοηθεια!! :)

http://www.insomnia.gr/vb3/showpost....&postcount=779

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...