john360 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 ανοιξες δηλαδη το πρωτο rar κ ειχε iso file κ dvd η μονο iso? ποιο εκαψες ακριβως με λιγα λογια? σορρυ για το πρηξιμο,αλλα μετα το πακετο που εφαγα με το splinter cell..(3 souverb!)
nzeppos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Έκανα unzip το πρώτο rar, to .r00 δηλαδή. Και αυτό αποσυμπίεσε και όλα τα υπόλοιπα, οπότε δημιουργήθηκε ένα φάκελος με ένα .iso κι ένα .dvd αρχείο. Αν δεν δημιουργήθηκαν 2 αρχεία αλλά μόνο ένα (συνήθως το .iso) τότε αντί για το .r00 ξεκίνα την αποσυμπίεση από το σκέτο .rar αρχείο, το τελευταίο δηλαδή. Πρέπει οπωσδήποτε να σου βγάλει ένα .iso κι ένα .dvd αρχείο. Νομίζω ότι με ένα σκέτο .iso αρχείο δεν μπορείς να κάψεις δισκάκι (τουλάχιστον όχι με το imgburn) γιατί -επαναλαμβάνω- χρειάζεται οπωσδήποτε και το .dvd file, είναι αυτό που έχει τις πληροφορίες για τα layers. Οπότε στο imgburn αυτό που τελικά βάζω να κάψει είναι το .dvd και όχι το .iso!
deus Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 και με το isο μόνο μπορείς να γράψεις το παιχνίδι αρκεί να αλλάξεις τα settings του imgburn ...... .....tools - settings - write - και αλλάζεις το layer break σε user specified: 1913760 για όλα τα παιχνίδια νομίζω αυτό χρειάζεται.... αυτο έκανα με το pro και πήγαν όλα μια χαρά.
Blackjim Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 auto to imgburn xrisimopoiite? oxi to CloneCD ?
deus Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 για σου φίλε jim... με το cloneCD έβγαζε πρόβλημα με το dvd file το οποίο στην ουσία δε κάνει τίποτα απλά του λέει τι layer break θα χρησιμοποιεί και με το cloneCD δεν έχεις επιλογή παραμετροποιήσης ενώ στο imgburn (είναι και μικρό πρόγραμμα και free) έχεις επιλογές... οπότε του λες να κάψει το iso και μέσα απο τα settings του λες τι layerbreak θα χρησιμοποιήσει.
andreas_p Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 για σου φίλε jim...με το cloneCD έβγαζε πρόβλημα με το dvd file το οποίο στην ουσία δε κάνει τίποτα απλά του λέει τι layer break θα χρησιμοποιεί και με το cloneCD δεν έχεις επιλογή παραμετροποιήσης ενώ στο imgburn (είναι και μικρό πρόγραμμα και free) έχεις επιλογές... οπότε του λες να κάψει το iso και μέσα απο τα settings του λες τι layerbreak θα χρησιμοποιήσει. Αυτες οι ρυθμισεις μονο χρειαζονται για το imgburn? Αν ειναι ετσι να καψω το επομενο δισκακι με αυτο να δουμε αποτελεσματα.
Blackjim Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 e sto clonecd kaneis write apo to .dvd kai telos. emena den evgale pote provlima dld. pantws sta epomena verbatim pou tha parw tha dokimasw kai taxytites panw apo 2,4X na doume ti tha kanei... ti tha ginei me tin omadiki re , kamia kali timi tha vroume?? :p
nzeppos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 και με το isο μόνο μπορείς να γράψεις το παιχνίδι αρκεί να αλλάξεις τα settings του imgburn ...........tools - settings - write - και αλλάζεις το layer break σε user specified: 1913760 για όλα τα παιχνίδια νομίζω αυτό χρειάζεται.... αυτο έκανα με το pro και πήγαν όλα μια χαρά. Να σου πω την αλήθεια τη συγκεκριμένη αλλαγή του layer break την έχω κάνει από τότε που πρωτοέβαλα το imgburn και όταν δοκίμασα να γράψω το dead rising (από original δισκάκι), χρησιμοποιώντας το .iso αρχείο, δεν μου δούλεψε. Το 360 δεν καταλάβαινε καν το dvd, έβγαζε "media disc" ή κάτι τέτοιο. Για να δούλεψε σε σένα όμως σίγουρα θα έχεις δίκιο. Όλα μου τα backup τα γράφω στο imgburn με layer break 1913760 και χρησιμοποιώντας το .dvd file. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι η μόνη λύση ή η καλύτερη, αλλά αφού μου δουλεύει σε ποσοστό 90% δεν το αλλάζω.
FoXfOxFoX Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 to rubber band ti einai? apla epeidi spania kai mono se 1-2 diskakia exw to open tray...
nzeppos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δες το post #1478, μην επαναλαμβάνουμε τα ίδια σε κάθε σελίδα.
FoXfOxFoX Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 καλα ρε ψηλε μη βαρας... 150 post πισω ηταν και μου ξεφυγε... προτιμω να μην ανοιξω ακομα το drive. thanks anyway.
telegamesvg Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 e sto clonecd kaneis write apo to .dvd kai telos.emena den evgale pote provlima dld. Και εγω δεν εχω κανενα προβλημα -μεχρι στιγμης- με το clone cd .....
deus Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 δεν υπάρχει σωστός και λάθος τρόπος ότι λειτουργεί είναι σωστό... απλά εμένα στο iso που κατέβασα δεν δούλευε το .dvd file και έκαψα ένα dvd τσάμπα ενω με το imgburn δούλεψε μια χαρά. αυτό είναι το πρώτο μου αντίγραφο...
Merlin_o_magos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Παιδιά το pro 6 σας έπαιξε? Εμένα μου βγάζει συνέχεια Open tray. Όλα τα άλλα που έχω πάντως παίζουν κανονικά...Έχω το τελευταίο xtreme firmware
Socratis_g Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2006 Παιδιά το pro 6 σας έπαιξε? Εμένα μου βγάζει συνέχεια Open tray. Όλα τα άλλα που έχω πάντως παίζουν κανονικά...Έχω το τελευταίο xtreme firmware κανονικά. πατσαρισμένο είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.