Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Hacking Topic

sargos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει ένα σοβαρό ερώτημα που με απασχολεί επάνω στο xbox360 hacking και θέλω τα φώτα σας kai πάντα με την υποστήριξη του kreon που έχει αναπτύξει το software περί hacking. Έχω βρεί δύο DVD-ROM συσκευές της Samsung που είναι οι εξείς: Samsung SH-D162C και Samsung SH-D162. Είναι και οι δύο με σύνδεση IDE. Οι παραπάνω δύο συσκευές είναι το ίδιο μοντέλο η διαφορετικά το ένα με το άλλο διότι ο kreon αναφέρει το μοντέλο Samsung SH-D162 (δεν το έχει ξεκαθαρίσει) και έχω αμφιβολίες πάνω σε αυτό διότι θέλω να το αγοράσω και να προχωρήσω.

Και η δεύτερη απορία είναι η εξής: Επειδή το XBOX360 έχει DVD-ROM με SATA σύνδεση μήπως είναι προτιμότερο να αγοράσω το Samsung SH-D163A? Θα κάνει την ίδια δουλειά και θα δουλέψει με το software του kreon ή θα έχω πρόβλημα....? Ιδού η απορία....

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Kratos1979 μάλλον μπερδεύτηκες. Για να πειράξεις το xbox πρέπει όπωσδηποτε να το ανοίξεις και να ακολουθήσεις την διαδικασία (σύνδεση με το pc, αλλαγή firmware κλπ.). Το να αγοράσεις το κατάλληλο Samsung dvd-rom για τον υπολογιστή δεν θα σε βοηθήσει στο hacking της κονσόλας, παρά μονάχα στο να μπορείς να δημιουργείς δικά σου backups αυθεντικών xbox360 παιχνιδιών, απευθείας από το PC σου.

Δημοσ.

ρε παιδες το splinter cell allstars παιζει σε ολους κανονικα?

μου καψε 3 verbatim!(garyopa1,3)

το κατεβασα απο newsgroup,κ το περιεργο ειναι οτι το dvd file ηταν στο τελευταιο rar κ οχι στο πρωτο οπως συνηθως

any sugestions?

εχω γραψει 15 games κ πρωτη φορα μου κανει τετοιες μαγκιες!

Δημοσ.

Μια χαρά παίζει το συγκεκριμένο release του splinter cell. Το πρώτο dvd μου το έκαψε (έβγαλε λάθος στο 55% περίπου) αλλά το δεύτερο δούλεψε κανονικά. Έβγαλε μεν το open tray πρόβλημα αλλά με το rubber band fix δούλεψε χωρίς πρόβλημα (έχω περάσει ήδη 5 αποστολές).

Δημοσ.

Τις προσεχείς εβδομάδες κυκλοφορεί το πρώτο 360 modchip (το είδα στα RSS στο XBMC. Τα καλά του να έχεις το XBOX πάντα on-line).

Λένε ότι τώρα είναι έτοιμο για το ένα DVD (νομίζω για το Toshiba), και προσεχώς θα το ρυθμίσουν να παίζει και με τα τρία.

Δημοσ.
Μια χαρά παίζει το συγκεκριμένο release του splinter cell. Το πρώτο dvd μου το έκαψε (έβγαλε λάθος στο 55% περίπου) αλλά το δεύτερο δούλεψε κανονικά. Έβγαλε μεν το open tray πρόβλημα αλλά με το rubber band fix δούλεψε χωρίς πρόβλημα (έχω περάσει ήδη 5 αποστολές).

kai emena to proto disko mou ton ekapse sto 55% les na ine simptosi auto?

Δημοσ.

exw sindesei to xbox 360 me sata stin mobo mou kanw boot to slax cd texei kanonika to slax cd ala den vlepw na mou grafei tpt gia mode b meta kanw restart otan me vgazei sto login mpenw windows kai tpt ta windows den vlepoun to drive tou xbox!

mporei na me voithisei kaneis?

Δημοσ.

μόλις μπήκα στο club:

1. αγορά pioneer 111d

2. flash with garyopa maximus 2.2 stealth my hitachi 47

3. download pro evo all star iso

4. burn it on a verbatim dual + with imgburn!!!

Δημοσ.

με το pes6 τι παιζει?τα ιδια με το splinter cell?

imgburn καλυτερα?

αυτο το rubber band fix ψιλομαιμουδια μου φαινεται..ειναι απαραιτητο?

Δημοσ.

Ναι, το pes6 με imgburn γράφτηκε με την πρώτη, χωρίς πρόβλημα.

Το rubberband fix δεν είναι απλώς ψιλομαϊμουδιά, είναι μεγάλη μαϊμουδιά και πολύ μπακάλικο κόλπο. Αλλά είναι η ευκολότερη λύση αν έχεις πρόβληματα με open tray μηνύματα.

Η άλλη λύση είναι το πείραγμα του pot, το οποιο μάλλον έχει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα αλλά βλέπεις όταν μου έβγαλε το πρώτο open tray, δεν είχαι πολύμετρο πρόχειρο. Και εφάρμοσα τη λύση με το λαστιχάκι.

Προφανώς αν κάποιος έχει βρει ένα combo αντιγραφικού, δισκακίου και εφαρμογών backup που του δουλεύει σωστά χωρίς open tray λάθη, τότε δεν έχει κανένα λόγο να πειράξει το οτιδήποτε στο 360 drive του.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...