nyne Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 paidia koble to pes apo allstars!!!Paizei super!!
alou Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Sas misw olous Giati re gmt moukane kati kolpa me lampakia kai fovi8ika na to flasarw...peite re paidia kana sxolio gia to pes, pw pw pws pernaei mia bdomada blepontas olous esas tous antipa8itikous na to paizete :/
Daredevil Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Sas misw olous Giati re gmt moukane kati kolpa me lampakia kai fovi8ika na to flasarw...peite re paidia kana sxolio gia to pes, pw pw pws pernaei mia bdomada blepontas olous esas tous antipa8itikous na to paizete :/ ayrio to fernei to plaisio an den kanw la8os
alou Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Ναι κατι είπε ένα παιδί που δουλεύει εκει αλλά εγω είχα πάρει τον αντιπρόσωπο και μουπε οτι παραλαμβάνει 26/10...θα πάρω και στο πλαίσιο να δω μακάρι.
mixalisss Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 an matheis kati enimerose mas an kai den nomizo na einai toto sintoma apo tin alli pempti sigoura tha einai sta magazia molis pira filo apo plaisio pou doyleuei ekei gia aurio den paizei kati eipe gia 24 omos..
alou Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Μίλαγα τώρα με τη Centric που το φέρνει για 360, ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ!!!!! αλλά θα κάνουν διανομή απο Δευτέρα - Τρίτη λέει...του την έπεσα να τσιμπήσει κανα κομάτι απο την παλέτα για να παω να το πάρω αλλά δεν ψήθηκε 8) Υπ'ατμόν...
nyne Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 μην μασας ρε alou ριχτου ενα flash υπαρχει και κολπο με το αυτοκολητο για να μην ξεκολαει(το βγαζεις με spray με αερα) και να μην χανεις(και καλα) την εγγυηση..
Daredevil Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 μην μασας ρε alou ριχτου ενα flash υπαρχει και κολπο με το αυτοκολητο για να μην ξεκολαει(το βγαζεις με spray με αερα) και να μην χανεις(και καλα) την εγγυηση..h me pistolaki gia malia
privateer Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Mhn xanadw anafores gia newsgroups torrents kai erwthseis gia to apo pou katebazoume games :evil: Gia entypwseis yparxei to analogo topic http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=131811
poromenos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 boss(:p:D) esi exeis flasharei to 360 sou?
privateer Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 boss(:p:D) esi exeis flasharei to 360 sou? Gia thn wra oxi den to exw flasarei.;-)
Kratos1979 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2006 Γειά σας παιδιά. Επειδή είμαι άσχετος τυχαίνει και έχω ένα XBOX 360 me to Samsung DVD drive. Χρειάζεται να ακολουθήσω ολόκληρη την διαδικασία αποσυναρμολογώντας το XBOX360 για να συνδέσω το DVD της κονσόλας επάνω στο PC μου μέσω SATA controller ή μήπως γλιτώνω όλη αυτή την διαδικασία αγοράζοντας κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο Samsung DVD-ROM drive? Εάν ναι ποιό μοντέλο είναι αυτό και που μπορώ να το βρώ να το αγοράσω και τι firmware να του βάλω? Εάν είναι εύκολο μπορείτε να μου δώσετε κάποιο tutorial γιατί μόνο για HITACHI βρίσκω....
deus Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2006 στο xbox-scene.com και στο xboxhacker.com θα βρείς όλες τις πληροφορίες που θες tutorial pdf κλπ θα πρέπει να το ανοίξεις για να αλλάξεις το firmware του drive 1 φορά. για αντίγραφα χρειάζεσαι το Samsung SH-D162C με το kreon 8.1 firmware και είσαι οκ μάλλον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.