Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Hacking Topic

sargos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Sas misw olous :P

Giati re gmt moukane kati kolpa me lampakia kai fovi8ika na to flasarw...peite re paidia kana sxolio gia to pes, pw pw pws pernaei mia bdomada blepontas olous esas tous antipa8itikous :P na to paizete :/

Δημοσ.
Sas misw olous :P

Giati re gmt moukane kati kolpa me lampakia kai fovi8ika na to flasarw...peite re paidia kana sxolio gia to pes, pw pw pws pernaei mia bdomada blepontas olous esas tous antipa8itikous :P na to paizete :/

ayrio to fernei to plaisio an den kanw la8os
Δημοσ.

Ναι κατι είπε ένα παιδί που δουλεύει εκει αλλά εγω είχα πάρει τον αντιπρόσωπο και μουπε οτι παραλαμβάνει 26/10...θα πάρω και στο πλαίσιο να δω μακάρι.

Δημοσ.

an matheis kati enimerose mas an kai den nomizo na einai toto sintoma apo tin alli pempti sigoura tha einai sta magazia :D

molis pira filo apo plaisio pou doyleuei ekei gia aurio den paizei kati eipe gia 24 omos..

Δημοσ.

Μίλαγα τώρα με τη Centric που το φέρνει για 360, ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ!!!!! αλλά θα κάνουν διανομή απο Δευτέρα - Τρίτη λέει...του την έπεσα να τσιμπήσει κανα κομάτι απο την παλέτα για να παω να το πάρω αλλά δεν ψήθηκε 8)

Υπ'ατμόν...

Δημοσ.

μην μασας ρε alou ριχτου ενα flash υπαρχει και κολπο με το αυτοκολητο για να μην ξεκολαει(το βγαζεις με spray με αερα) και να μην χανεις(και καλα) την εγγυηση..

Δημοσ.
μην μασας ρε alou ριχτου ενα flash υπαρχει και κολπο με το αυτοκολητο για να μην ξεκολαει(το βγαζεις με spray με αερα) και να μην χανεις(και καλα) την εγγυηση..
h me pistolaki gia malia :)
Δημοσ.

Γειά σας παιδιά. Επειδή είμαι άσχετος τυχαίνει και έχω ένα XBOX 360 me to Samsung DVD drive. Χρειάζεται να ακολουθήσω ολόκληρη την διαδικασία αποσυναρμολογώντας το XBOX360 για να συνδέσω το DVD της κονσόλας επάνω στο PC μου μέσω SATA controller ή μήπως γλιτώνω όλη αυτή την διαδικασία αγοράζοντας κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο Samsung DVD-ROM drive? Εάν ναι ποιό μοντέλο είναι αυτό και που μπορώ να το βρώ να το αγοράσω και τι firmware να του βάλω? Εάν είναι εύκολο μπορείτε να μου δώσετε κάποιο tutorial γιατί μόνο για HITACHI βρίσκω....

Δημοσ.

στο xbox-scene.com και στο xboxhacker.com θα βρείς όλες τις πληροφορίες που θες tutorial pdf κλπ θα πρέπει να το ανοίξεις για να αλλάξεις το firmware του drive 1 φορά. για αντίγραφα χρειάζεσαι το Samsung SH-D162C με το kreon 8.1 firmware και είσαι οκ μάλλον.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...