Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Hacking Topic

sargos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Starting read process...

Drive doesn't completely support SS extraction

Hitachi GDR-3120L doesn't support game partition unlocking

Target Xbox version = Xbox360

όλα ωραία έχω κάνει flash to hitachi βάζω ένα παιχνίδι στο drive kai δοκιμάζω το xbox backup creator 2.3 και μου δίνει το παραπάνω μύνημα....please help!

Παρόμοιο μήνυμα λάθους θυμάμαι ότι μου έβγαζε όταν προσπαθούσα να κάνω κόπια το Dead Rising. Και είχα διαβάσει ότι το xbox backup creator 2.1 δεν τα πήγαινε πολύ καλά με τα hitachi και σε κάποια παιχνίδια δεν μπορούσε να ξεκλειδώσει το video partition (εκεί που είναι το ss.bin τελοσπάντων). Έφτανε στο 3.51% και κόλλαγε.

Για παράδειγμα στο xbox backup creator 2.0 build 0100 το info έγραφε χαρακτηριστικά ότι :

(μου φαίνεται δεν είναι σωστό να δώσω το ακριβές link)

Xbox Backup Creator v2.0 Build:0100 by Redline99

Currently' date=' the Hitachi GRD-3120L is not capable of viewing the game partition without a hardcoded firmware patch. Hopefully someone will create proper support for unlocking.[/quote']

Ίσως χρειάζεσαι νεότερη έκδοση του garyopa? Δεν παίρνεις το Samsung 162 να βρεις την ησυχία σου? Εγώ είδα και αποείδα με το Hitachi, πήρα το sammy και βρήκα την υγειά μου.

Δημοσ.

Μάλλον μόνο σε νιουσγκρούπς έχει βγει ακόμα. Πότε θα το ανεβάσουν επιτέλους στο TL, άντεεεεεεεεεεεεε. Έχω βάλει τον Opera να κάνει auto-refresh κάθε 5 λεπτά μπας και το δω επιτέλους.

Ε ρε τι έχει να ακούσει έτσι και είναι μία από τα ίδια (το PES5 το έχει σιχαθεί η ψυχή μου).

Δημοσ.

Ε τότε ετοιμάσου για μεγάλη εμπειρία! Θυμάμαι όταν είχα πρωτοπαίξει το PES3 σε PC, μέσα σε 2 αγώνες ξέχασα όλα τα προηγούμενα ποδοσφαιράκια που είχα παίξει τα τελευταία 15+ χρόνια.

(ψέματα, δεν τα ξέχασα όλα, μόνο το Kick Off 2 δεν ξεχνιέται!)

Δημοσ.
Παρόμοιο μήνυμα λάθους θυμάμαι ότι μου έβγαζε όταν προσπαθούσα να κάνω κόπια το Dead Rising. Και είχα διαβάσει ότι το xbox backup creator 2.1 δεν τα πήγαινε πολύ καλά με τα hitachi και σε κάποια παιχνίδια δεν μπορούσε να ξεκλειδώσει το video partition (εκεί που είναι το ss.bin τελοσπάντων). Έφτανε στο 3.51% και κόλλαγε.

Για παράδειγμα στο xbox backup creator 2.0 build 0100 το info έγραφε χαρακτηριστικά ότι :

Ίσως χρειάζεσαι νεότερη έκδοση του garyopa? Δεν παίρνεις το Samsung 162 να βρεις την ησυχία σου? Εγώ είδα και αποείδα με το Hitachi, πήρα το sammy και βρήκα την υγειά μου.

ευχαριστώ για την απάντηση.

το samsung 162 τι θα κάνει? έχω συνδέσει το ίδιο το drive απο το xbox360 στο PC γίνεται αυτό να αλλάξει και να βάλω άλλο ή με το samsung 162 με συγκεριμένο firmware διαβάζεις τα παιχνίδια χωρίς να χρειάζεται να συνδέσεις το drive του xbox360 για να κάνεις ripp κάθε φορά.?

Δημοσ.
ευχαριστώ για την απάντηση.

το samsung 162 τι θα κάνει? έχω συνδέσει το ίδιο το drive απο το xbox360 στο PC γίνεται αυτό να αλλάξει και να βάλω άλλο ή με το samsung 162 με συγκεριμένο firmware διαβάζεις τα παιχνίδια χωρίς να χρειάζεται να συνδέσεις το drive του xbox360 για να κάνεις ripp κάθε φορά.?

Η λογική του Samsung 162 (και τώρα πια και του 163) είναι ότι το βάζεις στο PC σαν κανονικό IDE dvd-rom, το φλασάρεις με το firmware του Kreon και πλέον μπορεί να διαβάζει και τα αυθεντικά παιχνίδια του 360 ώστε να τα ριπάρεις κατευθείαν από το Samsung στο σκληρό δίσκο. Χωρίς να χρειάζεται να ανοίξεις το 360 και να συνδέσεις το Hitachi με το PC. Δεν μπλέκεις πια καθόλου με την κονσόλα, όλα γίνονται από το PC.

Νομίζω ότι αξίζει για τα 20-25 ευρώ που κάνει το samsung (μαζί με τα μεταφορικά αν το πάρεις από κανένα ελληνικό eshop). Δηλαδή πιστεύω ότι ο μόνος λόγος να μην πάρει κάποιος Samsung είναι να μην έχει χώρο στο tower του pc του :)

Δημοσ.
kai kati ligo off-topic.

se pion host eiste gia news?

ego xrisimopoio giganews, alla vlepo kai kati newshosting.com pou me 15$ exeis unlimmited? einai kaneis ekei? exete kales taxitites?

Eγω ειμαι newshosting και απολυτα ευχαριστημενος

Και εγω αρχικα ημουν με giganews,αλλα ετσουζε το πορτοφολι μου!

Τωρα πληρωνω 12 ευρω(ναι 12!) το μηνα και ολα οκ

Δημοσ.
Η λογική του Samsung 162 (και τώρα πια και του 163) είναι ότι το βάζεις στο PC σαν κανονικό IDE dvd-rom, το φλασάρεις με το firmware του Kreon και πλέον μπορεί να διαβάζει και τα αυθεντικά παιχνίδια του 360 ώστε να τα ριπάρεις κατευθείαν από το Samsung στο σκληρό δίσκο. Χωρίς να χρειάζεται να ανοίξεις το 360 και να συνδέσεις το Hitachi με το PC. Δεν μπλέκεις πια καθόλου με την κονσόλα, όλα γίνονται από το PC.

Νομίζω ότι αξίζει για τα 20-25 ευρώ που κάνει το samsung (μαζί με τα μεταφορικά αν το πάρεις από κανένα ελληνικό eshop). Δηλαδή πιστεύω ότι ο μόνος λόγος να μην πάρει κάποιος Samsung είναι να μην έχει χώρο στο tower του pc του :)

έχεις δίκιο για το samsung, αλλά είναι αξιόπιστο? μετά εύκολα με το backup creator θα γίνεται απευθειας το rip?

Δημοσ.
έχεις δίκιο για το samsung, αλλά είναι αξιόπιστο? μετά εύκολα με το backup creator θα γίνεται απευθειας το rip?

Μέχρι τώρα έχω "κάψει" 6-7 παιχνίδια, όλα με το Samsung και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Το xbox backup creator τα ριπάρει με 2 clicks (κυριολεκτικά, απλώς επιλέγω samsung 162 στα options και πατάω full backup). Και μετά παίρνω το .dvd αρχείο και με άλλα δύο clicks το γράφω σε dvd με το imgburn. Πιο εύκολο να γίνει δεν νομίζω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...