Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Hacking Topic

sargos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχετε ακούσει τίποτα για XBMC και DVD2HDD στο 360;

Τα έχω συνηθίσει στο XBOX 1 (τόσο που πήρα και δεύτερο για την άλλη τηλεόραση, επειδή δεν είχα επιτραπέζιο DVD), και μόλις μάθω ότι βγήκαν για 360 θα πάρω την ίδια μέρα ένα.

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Έχετε ακούσει τίποτα για XBMC και DVD2HDD στο 360;

Τα έχω συνηθίσει στο XBOX 1 (τόσο που πήρα και δεύτερο για την άλλη τηλεόραση, επειδή δεν είχα επιτραπέζιο DVD), και μόλις μάθω ότι βγήκαν για 360 θα πάρω την ίδια μέρα ένα.

gia na bgoun file stavros sto 360 prepei prwta na bre8ei tropos na trexeis unassigned kwdika, me liga logia mhn perimeneis na bgei kati syntoma
Δημοσ.

λοιπόν το flashara το drive (έχω hitachi) με το garyopa 2.2 αγόρασα και ένα pioneer 111d το θέμα είναι τα παιχνίδια έχω βρεί απο torrents αλλά κατεβαίνει πολύ αργά (με 768 ταχύτητα τι να κάνει) υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να κατεβάσω παιχνίδια πιο γρήγορα? rapidshare links πχ?

είναι εύκολο να αντιγράψω εγώ τα παιχνίδια? με το προγραμματάκι που κυκλοφορεί xboxcreator 2.0 προφανώς για να κάνω rip θα πρέπει να έχω συνδέσει το hitachi στο pc και μετά θα κάψω το image που θα φτιαχτεί με το pioneer 111d. χρειάζεται αλλαγή και στο firmware του pioneer η καίω το Image απευθείας όπως είναι?

απο δισκάκια μόνο verbatim dual layer για να είμαι απόλυτα σίγουρος?

Δημοσ.

mia xara einai i 768.egw se mia mera exw games.ligotero apo 24 wres.to splinter cell mou pire 22 wres na katebei.stathera sto megisto tis grammis.apo kapou pio grigora den iparxei.

Δημοσ.

Και τα intenso φαίνονται να δουλεύουν μια χαρά. Αν και κάποιες παρτίδες γράφτηκαν μεν σωστά αλλά δεν διαβάζονταν με τίποτα από το Hitachi κι έπρεπε να το πειράξω (είτε με το λαστιχάκι στη ράγα είτε με τη ρύθμιση του pot).

Μία καλή λύση για να μην μπλέκετε με τόρεντς είναι να νοικιάζετε τα παιχνίδια από video club και να τα γράφετε. Πολλά VC's νοικιάζουν με τη μέρα και πάνω από 2-2,50 ευρώ αποκλείεται να δώσετε.

Αν δεν έχετε καλή DSL γραμμή (ή αν ο τράκερ είναι αργός ή δεν έχει κόσμο) είναι πολύ της υπομονής να περιμένετε να κατέβουν 6,5 GB που είναι σχεδόν όλα τα παιχνίδια. Και μετά να πρέπει να ανεβάσετε και άλλα τόσα GB για να ανέβει το ratio!

Επίσης σκεφτείτε ότι είναι απίστευτη ευκολία να πάρετε ένα Samsung SH-D162C (που είναι και φτηνό, 25 ευρώ το πολύ, ψάξτε στο skroutz!) για να ριπάρετε τα παιχνίδια κατευθείαν από το PC και να μην χρειάζεται να ανοίγετε κάθε τρεις και λίγο το 360.

Εγώ αναγκάστηκα να το ανοίξω τόσες φορές που στο τέλος έγινα εξπέρ μέσα σε 2-3 μέρες. Η πρώτη φορά μου πήρε μία ώρα και τώρα πια το ανοίγω σε λιγότερο από λεπτό. Έχω ανά πάσα στιγμή τα εργαλεία stand-by (μιλάμε για πολύ αυτοσχεδιασμό, σιδεράκια από αυτά που μπαίνουν στην τρυπούλα των dvd-roms και τα ανοίγουν όταν είναι σβηστά, κατσαβίδια flat, σταυροκατσάβιδα, Torx T10, tie-wraps σε διάφορα μεγέθη, νυχοκόπτες κλπ).

Δημοσ.

για να κάνω ripp τα παιχνίδια υπάρχει κάτι καλύτερο απο το xbox backup creator 2.1? για όσους χρησιμοποιούν το προγραμματάκι απλά κάνω ripp και καίω το image?

Δημοσ.
για να κάνω ripp τα παιχνίδια υπάρχει κάτι καλύτερο απο το xbox backup creator 2.1? για όσους χρησιμοποιούν το προγραμματάκι απλά κάνω ripp και καίω το image?

nai sosto ...

apla kiloforei kai to xbox backup creator 2.2 .kai nomizo prepei na exei vgei kai i 2.3 ekdosi toy...:)

Δημοσ.

ευχαριστώ για τη βοήθεια παιδιά!

θα πάρω αύριο verbatim και θα τα δοκιμάσω κάτι τελευταίο

1. να πάρω verbatim + ή - ?

2. δεν είναι λίγο ακριβά? 6 ευρώ ένα δισκάκι? παίζει πουθενά πιο φθηνά?

στο pixmania 6 ευρώ έχει τα 3 νομίζω

Δημοσ.
ευχαριστώ για τη βοήθεια παιδιά!

θα πάρω αύριο verbatim και θα τα δοκιμάσω κάτι τελευταίο

1. να πάρω verbatim + ή - ?

panta +....:)

Δημοσ.

Τα 2.4x δεν έχουν 6 ευρώ το ένα. Οι τιμές στην Ελλάδα είναι της τάξης των 3' date='20 με 3,80 ευρώ για το ένα δισκάκι. Και πάλι όμως είναι ακριβά. Αν στα 10 dvd που γράφουμε μας καίγονται τα 2, μπαίνουμε 7 ευρώ μέσα, δεν είναι και λίγα λεφτά σε σχέση με ό,τι έχουμε συνηθίσει.

Γι'αυτό σκεφτόμαστε να κάνουμε μια μαζική παραγγελία εκατοντάδων Verbatim +R DL 2.4x ώστε να μας έρθει γύρω στα 2 ευρώ το ένα. Το σχετικό thread είναι εδώ.

Δημοσ.

Xbox Backup Creator v2.3

Redline99 released a new version of Xbox Backup Creator(info) - a tool that will allow you to easily dump, create/patch and burn Xbox and Xbox 360 images with full support for SS, DMI and PFI.

What's new/fixed since v2.2:

* Added - Support for SH-D163A using Kreon's firmware

* Changed - Get Security Sector precedure to retry upto 5 times on failure

* Changed - Stealth Check to include Security Sector

* It also will do an additional check for Xbox One 0x0200 - 0x02CF

Official Site: n/a, by Redline99 on forums.xbox-scene.com

Download: here

Hack360 v4.1 USB Toshiba-Samsung

Flash78 released v4.1 of his FW flashing tool that allows you to patch the Toshiba-Samsung TS-H943 firmware with PPF patches. The tool can be used from a bootable USB key.

This new version, comes with the latest Commodore4eva Xtreme v4.1 FW in PPF-format (all older C4E FWs also available):

I update the Hack360 pack to last firmware. This version can generate an original firmware (ms25) and convert any firmware or original to another version. Thanks to Kaos2K to translate new version. This version only works in pendrives, in the next few days I'll make a CD and Floppy version.

Official Site: n/a, by Flash78 on xboxhacker.net

Download: n/a (n/a, might be illegal under DMCA/EUCD)

Share XBLA games on two Xbox 360s

From joystiq.com:

For those of you too cheap to pay full price for Xbox Live Arcade games, a poster on the CheapAssGamer forums has outlined a legal way to split the cost of XBLA downloads among two (or more) Xbox 360's and owners. All you need are a couple of 360 units and live accounts, a memory unit, and a friend who's willing to go halfsies for the game you want.

The process exploits a loophole in the XBLA usage restrictions that lets you play downloaded games on other Xbox 360 consoles as long as you log in once with your Xbox Live profile. All you have to do is transfer your profile with a memory unit and log in and download the game to the second console. The split games are fully functional, even allowing multiplayer matches involving both half-owners.

News-Source: joystiq.com and cheapassgamer.com

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...