Daredevil Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Τσάμπα κατέβασα το top spin δηλαδή...Την πάτησαyup mhn to kapseis se dvdaki
Blackjim Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Για βγάλτε τους μεγεθυντικούς φακούς γιατί το pes6 ¨ηδη παίζεται στο Live... http://profile.mygamercard.net/treesiddy Edw kai 2 vdomades exoume dei kapoious na to exoune re. Alla den vgike pouthena i retail akomi. Merikoi tyxeroi tin piran pio nwris
Blackjim Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Telika psinetai kaneis na kanonisoume mia omadiki gia verbatim? giati me 3,5 ta intenso mou exoun faei mia periousia
Socratis_g Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Telika psinetai kaneis na kanonisoume mia omadiki gia verbatim?giati me 3,5 ta intenso mou exoun faei mia periousia εγώ έχω πεί πως είμαι μέσα. αλλα πιστεύω είναι δυσκολο να οργανωθούμε όταν ο ένας μένει κρήτη ο άλλος αθήνα και ο άλλος κοζάνη, θα πληρώσουμε πιο πολλά στη μεταφορική που θα μας κάνει διανομή! Επίσης πρέπει να βρούμε ποιος θα αναλάβει τα χρήματα. Μην πεσουμε σε κανένα λαμίγιο :evil: !
Blackjim Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 εγώ έχω πεί πως είμαι μέσα. αλλα πιστεύω είναι δυσκολο να οργανωθούμε όταν ο ένας μένει κρήτη ο άλλος αθήνα και ο άλλος κοζάνη, θα πληρώσουμε πιο πολλά στη μεταφορική που θα μας κάνει διανομή! Επίσης πρέπει να βρούμε ποιος θα αναλάβει τα χρήματα. Μην πεσουμε σε κανένα λαμίγιο :evil: !e na anoiksoume ena allo thread na to kanonisoume. To thema einai oti den kserw kapoio eshop pou tha ta exei ftina kai na mporoume na ta paraggiloume ellada. Na doume an aksizei ton kopo dld. Exei link kaneis? An thelete analamvanw na mazepsw ta lefta , kai na ta paraggeilw. Twra na ta steilw e mallon me taxydromeio... Ektos an thelei kapoios athina na to kanei an eiste pio polloi ekei. Egw kozani eimai twra kai gia tin epomeni vdomada. Meta paw katw stin kriti
Merlin_o_magos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Παιδιά κάτι γίνεται...Έκαψα το blazing angels και το motogp τα οποία και τα 2 λένε USA και μέσα στο info αρχείο τους λένε Origin: NTSC/U . Και όμως παίζουν κανονικά. Σίγουρα ισχύει αυτό που λέτε με το USA ?
Blackjim Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Παιδιά κάτι γίνεται...Έκαψα το blazing angels και το motogp τα οποία και τα 2 λένε USA και μέσα στο info αρχείο τους λένε Origin: NTSC/U . Και όμως παίζουν κανονικά. Σίγουρα ισχύει αυτό που λέτε με το USA ? http://egamia.com/wiki/Region_Free_Xbox_360_Games
Merlin_o_magos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Να και κάτι που δεν το ήξερα. Ευχαριστώ
andreas_p Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Και εγω ειμαι μεσα για verbatim. Ριξτε μια ματια στο ebay. εκει ειναι που κατεβαινουν πολυ φτηνα τα δισκακια, απλα πρεπει να ρωτησουμε αν στελνουν Ευρωπη.
Socratis_g Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Nα γράψουμε ο καθένας που είναι μέσα για παραγγελεία που μένει?Να βάλουμε μία σειρά 1, Socratis_g αθήνα 2, Blackjim 3, andreas_p συμπληρώστε ο καθένας να δούμε αν μπορούμε να οργανωθούμε....
Blackjim Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Nα γράψουμε ο καθένας που είναι μέσα για παραγγελεία που μένει?Να βάλουμε μία σειρά1, Socratis_g αθήνα 2, Blackjim 3, andreas_p συμπληρώστε ο καθένας να δούμε αν μπορούμε να οργανωθούμε.... anoikse ena allo thread re kalytera
Socratis_g Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2006 Σωστά καλύτερα. Θα το γεμίσουμε σελίδες εδω μέσα.
xrest Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 xthes enas kollitos m ksekinise na hackarei to toshiba 360 tou,me to neo xtreme fw 4.0.akolouthise tis odigies,me tin disketta klp,alla otan to hackarisma teleiwse k dokimasame eite authentiko eite copy to 360 ebgaze ena minima oti to dvd pou balame einai gia 360 konsola..lol to idio sinexise na bgazei k me to xtreme fw 3.3.twra exei meinei me to original fw me to opoio paizei to 360 tou fisika.kammia idea ti mporei na ftaiei k petaei tetoio minima?
urezin Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 kai emena mou to exei bgalei auto me kana duo paixnidia sugekrimena to to test drive kai to blazing eno ta alla paizoun kanon ika gia original den exo kanena gia na sou po
Braveheart1980 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2006 Κατι ΔΕΝ εγινε καλα στα σιγουρα Εχω ειμαι απο χθες με 4.0a και ολα ειναι μια χαρα ΥΓ urezin και μ@μω τα avatar!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.