Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Hacking Topic

sargos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα να παραθέσω και το δικό μου πρόβλημα το άνοιξα το xbox360 πιο εύκολα απο ότι περίμενα το θέμα είναι ότι δεν βλέπει το μπρίκι μου hitachi έχω το Sil 3112A πάνω στο motherboard για SATA αλλά σύμφωνα με τα tutorial δεν γίνεται τίποτα. Επιβεβαιώστε μου αυτό παρακαλώ και προτείνετε μια κάρτα για sata pci που να λειτουργεί... από e-shop πλαίσιο klp.

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
bre paidia apofasisa na patcharw to 360 alla mias kai den exw backup apo 360 elega na valw ena tou xbox 1

to thema einai oti lei pws yparxei ena provlhma kai vgazei ta parakatw noumera

x:3921.0 b:1884.0

otan perasa to patch egrapse oti ola einai kala sto telos

exw to hitachi drive kai evala to

Maximus-Garyopa_XTRM-HITACHI_v2_2_Stealth

mhpws den ekatse to pach

yparxei tropos elegxou?

Kai mena ta idia kanei alla einai ok. De paizei kopies tou xbox1. Thelei na tis grapseis me allo tropo nomizw. Vres 360 game na dokimaseis.

καλησπέρα να παραθέσω και το δικό μου πρόβλημα το άνοιξα το xbox360 πιο εύκολα απο ότι περίμενα το θέμα είναι ότι δεν βλέπει το μπρίκι μου hitachi έχω το Sil 3112A πάνω στο motherboard για SATA αλλά σύμφωνα με τα tutorial δεν γίνεται τίποτα. Επιβεβαιώστε μου αυτό παρακαλώ και προτείνετε μια κάρτα για sata pci που να λειτουργεί... από e-shop πλαίσιο klp.
Dokimase to slax2 pou edwsa se merika post pio pisw. Se 2 diaforetikes NF4 pou to dokimasa epaikse swsta me tin prwti fora.
Δημοσ.
bre paidia apofasisa na patcharw to 360 alla mias kai den exw backup apo 360 elega na valw ena tou xbox 1

to thema einai oti lei pws yparxei ena provlhma kai vgazei ta parakatw noumera

x:3921.0 b:1884.0

otan perasa to patch egrapse oti ola einai kala sto telos

exw to hitachi drive kai evala to

Maximus-Garyopa_XTRM-HITACHI_v2_2_Stealth

mhpws den ekatse to pach

yparxei tropos elegxou?

gia na peksis xbox1 backups prepei na ta grapseis se dual layer

Δημοσ.

Dokimase to slax2 pou edwsa se merika post pio pisw. Se 2 diaforetikes NF4 pou to dokimasa epaikse swsta me tin prwti fora.

βασικά όπου και να διάβασα λέει ότι το 3112 sata που έχω δεν παίζει πουθενά με τίποτα δεν διαβάζει drives μόνο σκληρό δίσκο...

αυτό από sata σε usb θα μου κάνει λογικά...

Μόλις έκανα παραγγελία για το xbox360 usb kit κόστισε 50€ αλλά φαίνεται απλό στη λειτουργεία του....θα σας πω εντυπώσεις όταν έρθει... για να το φλασάρω χρειάζομαι μόνο το garyopa 2.2 stealth maximus?(αυτό έχω)

Δημοσ.

παιδια λιγο βοηθεια.

εχω flashαρει το hitachi μου και παω να κανω και το samsung του φιλου μου. σε περιπτωση που δεν καταφερω τη δουλεια με mtk κλπ μπορει κανεις να μου στειλει το Samsung 360 Auto Flasher v3.2?

thanks

Δημοσ.
βασικά όπου και να διάβασα λέει ότι το 3112 sata που έχω δεν παίζει πουθενά με τίποτα δεν διαβάζει drives μόνο σκληρό δίσκο...

αυτό από sata σε usb θα μου κάνει λογικά...

Μόλις έκανα παραγγελία για το xbox360 usb kit κόστισε 50? αλλά φαίνεται απλό στη λειτουργεία του....θα σας πω εντυπώσεις όταν έρθει... για να το φλασάρω χρειάζομαι μόνο το garyopa 2.2 stealth maximus?(αυτό έχω)

Εγώ πάντως με 3112a την έκανα τη δουλειά, με το slax 2.0 δούλεψε με την πρώτη (αν και έπρεπε να ανοιγοκλείσω το πορτάκι του dvd για να ξεκολλήσει το slax). Και γενικά το 3112 έχει τη φήμη ότι συνεργάζεται απροβλημάτιστα με τα hitachi του 360.

Δημοσ.

στις 17 βγαίνει. δε νομίζω να σου κάνουν τπτ αλλά για να μή προκαλέις καλύτερα να μην μπεις live ως τότε...

Δημοσ.
Παιδιά μια ερώτηση. Τα image που κυκλοφορούνε και έχουν στο όνομα τους την λέξη USA παίζουν σε εμάς εδώ ? Ευχαριστώ

Τα region free παιχνίδια (όπως καλή ώρα το splinter cell DA) συνήθως δεν έχουν κάποια ένδειξη USA/NTSC/PAL κλπ. στο όνομά τους. Όσα έχουν όμως δεν παίζουν στα άλλα regions. Αλλιώς το NBA 2k7 USA, που κυκλοφορεί εδώ και τόσο καιρό, θα το είχαμε καραλιώσει και δεν θα περιμέναμε για την PAL version, μετρώντας και τα λεπτά ακόμα.

Δημοσ.
Τα region free παιχνίδια (όπως καλή ώρα το splinter cell DA) συνήθως δεν έχουν κάποια ένδειξη USA/NTSC/PAL κλπ. στο όνομά τους. Όσα έχουν όμως δεν παίζουν στα άλλα regions. Αλλιώς το NBA 2k7 USA, που κυκλοφορεί εδώ και τόσο καιρό, θα το είχαμε καραλιώσει και δεν θα περιμέναμε για την PAL version, μετρώντας και τα λεπτά ακόμα.
lol re , toso fagoura gia to nba? Exei na ginei tis popis sto live... :P

Ki egw pantws to perimenw pws kai pws.

Ypotithetai oti kseroume kapoia imerominia gia release re europe i apla patame refresh kai otan mas katsei? :P :p

Δημοσ.

λένε για 27/10 βέβαια πέρυσι πήγε Μάιο μέχρι να βγει Ευρώπη οπότε δε λέω τίποτα για να μην το γκαντεμιάσω αντε να βγει να χαρούμε λίγο στο Live... τρελές μάχες στο 2k6 πιο δύσκολος αντίπαλος ο privateer με τους spurs...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...