Προς το περιεχόμενο

XBOX 360 Hacking Topic

sargos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν κατάλαβα καλά θέλεις να χρησιμοποιήσεις το xbox backup creator (XBC) για να βάλεις σε ένα iso παιχνiδιού ένα ss.bin που βρήκες από κάπου αλλού? (ή που το έκανες extract με άλλο πρόγραμμα?) Δεν είμαι σίγουρος πώς γίνεται αυτό, θα το ψάξω και αν βρω τίποτα θα σου πω. Πάντως η επιλογή "complete backup" του XBC κάνει όλη τη δουλειά αυτόματα, φτιάχνει με ένα click έτοιμο iso για κάψιμο. Το μόνο πρόβλημα που έχει είναι με τα backups του xbox one όταν γίνονται από το samsung 162 (λόγω fw kreon). Σίγουρα θα το ξέρεις αυτό, οπότε εγώ έχω καταλάβει κάτι λάθος στο ερώτημά σου...

Άσχετο αλλά πριν λίγο δοκίμασα να γράψω το Top Spin 2 και το NHL 07 και πίστεψα ότι είχα τα πρώτα μου σουβέρ. Έβγαζε το κλασικό μήνυμα "open tray" και δεν διάβαζε το dvd. Δεν νομίζω ότι ήταν θέμα θερμότητας στο 360 γιατί τα άλλα backups (που είχαν γραφτεί σε ίδια δισκάκια) τα έπαιζε κανονικά. Προκειμένου να κάτσω να τα ξαναγράψω το dvd ή να πειράξω το pot, βρήκα τη λύση του rubberband που προτείνουν κάποιοι...και ως εκ θαύματος δούλεψε με τη μία, με ένα λαστιχάκι δεμένο στην άκρη της ράγας του laser έγινε η δουλειά!

• Απαντ. 5,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Xbox Backup Creator v2.2

Redlin99 has released a new version of his little application that allows you to create Xbox/360 backups complete with SS support.

Changelog

* Fixed - Some drive/media combinations didn't report Available bytes correctly

* Added - Option to Perform the OPC or not, Default = True

* Added - Option to Perform the Track Reservation or not, Default = True

* Added - Fix for Invalid Xbox One Security Sector (Kreon pre .81 and Hitachi F900)

* Added - Better support for Maximus-Garyopa Hitachi-LG Xtreme v2.2 Stealth 8in1 (limited)

* Added - Support for Frog Aspi v0.29.4, http://www.frogaspi.org/index.html (Included)

* Added - Support for TS-H943A Xtreme v4.0 Game Partition Unlock command

* Changed - Set Write Speed, Hopefully more compatible

* Changed - New method of monitoring the tray status

* Changed - GetMediaStatus routine, to allow for more waiting after closing a disk

* Changed - Increased the File IO read timeout, this puts more responsibility on the burners buffer-underrun tech

* Note: Please start using the Frog Aspi v0.29.4 in ASPI mode. If it works for everyone then I will probabally set that as default next time.

* Note: If you have used the setup version, it should upgrade ok using the new installer. But if you want to stay on the safe side then use the Add/Remove Programs to uninstall the previous version first.

Download: Here

Δημοσ.
sygnomi pou akribos topotheteis to lastixaki giati den katalaba

Ορίστε φωτογραφία για να καταλάβεις τι λέω.

PICT0004-3.jpg

Κοίτα την κάτω ράγα στο αριστερό άκρο της. Υπάρχει δεμένο ένα άσπρο λαστιχάκι.

Το κόλπο (και τη φωτό) το βρήκα από εδώ:

http://www.xboxhacker.net/forums/index.php?topic=3887.0

Το κακό είναι ότι πολλές φορές η κεφαλή κάνει έναν...περίεργο θόρυβο όταν πάει να τερματίσει τη διαδρομή της και σπρώχνει το λαστιχάκι. Όταν δοκίμασα με πιο μικρό λαστιχάκι (που την εμπόδιζει λιγότερο), ναι μεν σταμάτησε να κάνει αυτόν τον θόρυβο αλλά σταμάτησε και να δουλεύει το κόλπο (δηλ. πάλι έβγαζε το μήνυμα "open tray"). Οπότε τελικά το άφησα όπως ήταν κι ας κάνει γκάπα-γκούπα, θα ψάξω αργότερα να βρω λύση γι'αυτό.

Άλλο πρόβλημα είναι ότι με το σκάλισμα έφυγε μεγάλο μέρος αυτού του άσπρου λιπαντικού στις άκρες της ράγας, ώστε να τσουλάει καλύτερα ο μηχανισμός της κεφαλής. Έχετε ιδέα πως το λένε αυτό το πράγμα και που μπορώ να βρω για να βάλω λίγο? (στη χειρότερη θα ανοίξω κανένα χαλασμένο cd-player που έχω και θα πάρω από εκεί).

Δημοσ.

Εντάξει, υπομονή. Λογικά εντός της ημέρας θα κυκλοφορήσει και από τον θείο όλων. Το mp demo πάντως είναι εντελώς απαράδεκτο.

Δημοσ.

Το κατεβάζω ήδη το splinter cell και είναι άντε γεια το παιχνιδάκι!

Τί είχε ρε παιδιά το multiplayer demo?Μια χαρά ήταν!

Αφου τα γραφικά πέφτουν λίγο στο μουλτι!Φανταστείτε πως είναι η κανονική έκδοση στο single player!

Πάντως ρε παιδιά με το φλασάρισμα έχει χαθεί η μαγεία.Έχω 30+ παιχνίδια κι έχω τερματίσει 2-3 μόνο.Όλα τα άλλα τα παίζω λίγο και μετά τα παρατάω γιατί βγήκε κάτι καινούριο και από την πόρωση το κατεβάζω και το παίζω.Φαύλος κύκλος...

Τελικά καταλήγω πάντα να παίζω μόνιμα pro και όλα τα άλλα δευτερεύοντα...

Δημοσ.

Μόλις είδα ότι το έβγαλε και ο καλός μας θείος, μόλις γυρίσω απ'τη δουλειά βουρ στο κατέβασμα, θα καούν οι γραμμές του ΟΤΕ πάλι.

Δημοσ.

bre paidia apofasisa na patcharw to 360 alla mias kai den exw backup apo 360 elega na valw ena tou xbox 1

to thema einai oti lei pws yparxei ena provlhma kai vgazei ta parakatw noumera

x:3921.0 b:1884.0

otan perasa to patch egrapse oti ola einai kala sto telos

exw to hitachi drive kai evala to

Maximus-Garyopa_XTRM-HITACHI_v2_2_Stealth

mhpws den ekatse to pach

yparxei tropos elegxou?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...